* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (59)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

CIUF, somnul era profund. L-am pozat noaptea. Asa doarme el, poti sa tai lemne si cu drujba ca n-aude nimic. Mai, pacat ca n-am surprins si alte pozitii, ca a mai cazut si din pat si l-am cules de pe jos unde dormea dus si nici n-a simtit ca a ajuns acolo

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Alina,si al meu doarme ghemuit.Am vazut pozele si sincer sper sa ajung si eu cu al meu Rudy pe acolo si cu nepoatele.De mult planuiesc asta cu sora-mea a carei soacra are o sora la Alesd,deci pe langa voi,...dar am zis sa mai creasca un pic copii.Cand venim va dam de veste si poate ne vedem si noi.Pe Lavi o stiu de aici nu din tara.tare ma bucur cand vad,aud de parinti preocupati de a face amintiri frumoase copiilor lor cum e si cazul tauSe vede ca printul tau s-a simtit bine acolo si ,...mai stiu ca cine,...se simte atras de motoare.Poza asta-i de poveste http://good-times.webshots.com/photo/2954630630101654523qAKLlB

Ciuf,nu o stiu pe Cici.Dar baiatul avea copii?Da,desigur ca ramane in urma lor ceva,...dar eu una fiind prea closca,...nu prea imi place ideea de sacrificiu a copiilor personali.Ca alti pot,asta-i minunat.Eu nu prea am avut copilarie,...asa ca mi-o traiesc acum si nu am de gand sa-mi schim planul,...pentru urmatori 4-5 ani cel putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Buna fetele!!
LA MULTI ANI KIM!!SA AI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME SI SA TE BUCURI DE FAMILIA TA SI DE CEI DRAGI!!![/ red]

As vrea sa va multumesc tuturor pt urarile facute!!!sunteti niste dragute ca nu m-ati uitat,chit ca nu apar pe listutza...dar nu-i bai ca felicitata am fost!!!

M-am delectat si cu pozici de Thea,Luca,Eva,Alexandra,Mariucu&bucalatul Stefanel,Rudy,Marc(sper ca nu am uitat pe nimeni)...vai ce s-au schimbat si ce-au crescut!!!!

Irina sanatate lui Andrei!!dar de ce raceste atat de des?vreun siropel pt cresterea imunitatii ai incercat??Imi pare rau de sotul tau...criza asta ne-a afectat pe toti..si aici e jale mare...va doresc numai bine si sa se schimbe situatia cat mai repede in favoarea voastra.

Aida nu stiu exact despre ce a fost vb cu neintelegerea insa nu te supara mai ales acum in situatia ta.ai grija de tine si de bebe!!si apoi va/ne cunoastem de atata timp...

aalina da am gasit un job nou si acum am 2 job-uri fiecare de 4 ore (desi la unul dintre ele stau mai tot timpul peste program fara sa fiu platita).Nu sunt eu incantata ,mai ales ca e ff obositor dar pana gasesc ceva mai bun nu am incotro...

Andreea G soacra e bine.Multumesc de intrebare!! S-a cumintit in ultima perioada.Am poze dar nu am apucat sa le pun pe site,dar este in program.E fenomenala Thea bigudata...da chiar a stat sa-i pui bigdiuri??Nick numai cand ma vede cu foarfeca sau cu masina de tuns fuge de papa pamantul....

alinaalex si pe mine ma bate gandul sa ma vopsesc un castaniu ciocolatiu dar mi-e teama ca in vara sa nu regret si sa redevin suvitata-blonda...

ciuf ce s-a schimbat Eva.... Referitor la Luca...cum de te-ai hotarat sa-l trimiti in Ro?(cred k am ramas eu in urma cu noutatile)

[red] Delia ce cald e la voi...cel putin asa reiese din poze...Si Rudy merge cu o asa bicicleta????Bravoooo!!!
Ah mergi la sala...si eu vreau dar nu am cand...la stilul in care au grecii programul de munca....

Inchei aici pt ca urmeaza sa plec acasa...va pup pe toate si sper sa revin si cu poze!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

oups acusi vazui ce roseatza de mesaj am trimis!!! scuze!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

cuscrei kim, sa fie sanatoasa si fericita alaturi de printesa si de sot!

Aida nu te enerva ptr toate fleacurile...bebita o sa creasca frumos in burtica si daca nu mai intri sa ne spui ce si cum vin dupa voi in Canada!

Andreea ce haioasa e Bubu cum vorbeste ea cu Valdimir...da si Cri ii aduce jucarii...dar ale ei...aud foarte des "asta e a meu"... si imediat i-l smulge si-i explica frumos "nu e voie"
Nastere usoara ptr sora ta si un ghiocel Vladimir sanatos!

irina asa e cum spui tu...comunicarea asta e scutita de body language si se creaza f des neintelegeri...
Of ce rau imi pare ca aveti asa pb...dar o sa se rezolve...si husband era frustat ca nu-i dau o marire de salariu si azi a venit destul de happy acasa ca au fost pana la urma de acord sa-i dea.

ciuf am vazut pozicile cu minunatii tai copilasi...ma tot uit cu ce o imbraci tu pe Eva ca si Eli aduce un pic cu ea..., mai sunt si taurite amandoua

Va pup si sper sa am timp sa pun si io poze! Dar cum husband pleaca iar in delegatie sapt viitoare...ma apuca februarie!

www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Am intrat doar sa va multumesc pentru urari.
Eu ma retrag de tot.
Va las sa va conversati cum vreti, sunt prea sensibila pt asa ceva, v-am cenzurat prea mult... si imi cer scuze. Prefer sa vorbesc cu cine doreste in particular, o sa-mi faca placere.
Sanatate si fericire alaturi de ghioceii si familia voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui kim

Am intrat doar sa va multumesc pentru urari.
Eu ma retrag de tot.
Va las sa va conversati cum vreti, sunt prea sensibila pt asa ceva, v-am cenzurat prea mult... si imi cer scuze. Prefer sa vorbesc cu cine doreste in particular, o sa-mi faca placere.
Sanatate si fericire alaturi de ghioceii si familia voastra.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
www.flickr.com/photos/10910231@N05/" target="_blank"> photos

Hai mai fetelor nu plecati, ganditi-va si la zilele bune de aici de la ghiocei

www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Hai, kim, nu te supara .... ramai cu noi ! Fiecare are sensibilitatile lui, si altcineva poate apasa o coarda sensibila fara sa-si dea seama. Niste cuvinte inofensive (nimeni nu ti-a luat apararea fiindca nimeni nu a inteles de ce te-a durut asa de tare chestia aia cu taxele ?) pot rani uneori mult ....
Si tu, si Aida, sunteti membre vechi si (cel putin mie) tare dragi. Asta e o cearta copilareasca. Eu imi amintesc cat de entuziasmata a fost Aida cand ai nascut tu .... scria cate 5 mesaje pe zi, cel putin ... toate ne amintem ce greu ai nascut-o pe Alicia ! (ti-am zis vreodata cat de frumoasa imi pare Alicia ? Are o gratie de printesa ).

Si eu ma cam bosumflasem cand, dupa mesajul meu, nimeni nu a scris nimic vreo 2 zile .... Acum vreo 2 luni .. Ma intrebam, am gresit cu ceva ?

Am vazut poze foarte frumoase cu Rudy, Marc, Theea. Suuuper !!

Andrei se simte un pic mai bine. Offf ! Asa m-am saturat de bolile lui ...

Nu ne deschide nimeni capitol nou ? ciuf, Catrinel, Miha, Aida ?

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

cu mii de scuze de intarziere,
LA MULTI ANI fericiti draga noastra KIM!!!
iti doresc sa ai parte de tot binele din lume alaturi de familie si de printesa ta Alicia!
...si te mai rog sa nu fii suparata si sa nu ne parasesti pt. niste discutii fara rost! Nici tu, nici Aida, sunteti niste fete f. dragi noua, iar eu nici pana la ora asta nu inteleg de ce s-a ajuns aici dintr-o discutie despre niste taxe...

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr2006 spune:

Va invit la capitolul nr. 60, aici

Mergi la inceput