* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (59)
Raspunsuri - Pagina 20
Delia21 spune:
CIUF,nici o graba caci nu intra zilele in sac.Vorbim cand se poate.Oricum eu una te admir ca poti sa il lasi pe Luc in Ro.Eu cred ca sunt,...o mamica bolnav de posesiva
...si cand il pupa maica-mea pe Rudy,...parca ma ia gelozia,dar ma controlez.Poate cand vor fi mai multi ,macar 2,pui in ograda proprie,....o sa fiu si eu mai relaxa,...sau nu
,sa vedem.Si maica-mea mi-l cere pe Rudy in Ro,...si eu vad rosu in fata ochilor cand imi spune asta,nu o iau deloc ca pe o favoare,ci dimpotriva.Tare rau imi pare de baiatul asa de tan ca a murit.Of,...bietii parinti!avea copii cu fosta nevasta?BAFTA LA SCOALA!
pentru ca nu ti-ai dat seama ca te luam usurel peste picior daca sa-ti cerem voie,....Eu inchei aici adresarea mea pentru domnia voastraAida,nu pune la inima,te rog mult!Si fa ce crezi tu ca e mai bine pentru tine,pentru linistea ta.Am pus si eu pozici recente cu printisorul meu si cadourile de la mosu Craciun http://good-times.webshots.com/photo/2684954680072337911cOAYNK
alinaalex spune:
CIUF, as pune poze cu noul look daca ar avea cine sa-mi faca poza, caci tati e plecat pana vineri la Deva cu treburi, deci suntem singurei, iara Marc nu stie inca sa faca poze
da' zilele astea rezolv eu problema cumva si pun o poza. Acuma astept reactiile maine la servici sa vedem ce-or zice colegii de schimbare. Eu n-am nici un fir de par alb si fac anul asta 35 de anisori (wow, nu-mi vine sa cred, eu ma simt de 18
), da' ma distrez copios de sotul meu care a inceput sa-si numere fierele albe - acuma are 3!!! ![]()
si el saracul abia a implinit 30 sapt. trecuta si tare-i deprimat pe chestia asta, vezi Doamne a imbatranit
, deh omul e insurat de 8 ani, are multe pe cap, io tot fac misto de el
ca daca el e suparat la 30 eu ce sa zic la 35 sau altii la 50? barbatii astia...
mai, saracul prieten al vostru, pacat de el sa se duca asa de tanar, D-zeu sa-l ierte!
N-am apucat sa citesc prea multe din urma, dar eu zic ca discutiile astea in cotradictoriu nu-si au rostul, mai ales ca am ramas tot mai putine pe aici si ne cunoastem virtual, unele si personal, de ceva vreme deja. Imi pare rau ca iarasi s-au iscat polemici din te miri ce si sper sa nu se mai supere nimeni.
Is in pana de idei, as fi vrut sa scriu mai multe dar mor de somn. Ma duc la nani.
V-am pupat!
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
Delia21 spune:
Alina,e plecat cu treburi la DEVA,tai?Of,....vreau si eu la DEVA!!!Mi-e un dor nebun de nepotele si de sora-mea.Fug sa vad pozicile de la Arieseni.sa mai spun ca mi-o zis azi mandru ca e zapada la NY si cat te rau imi pare ca nu sunt si eu acolo cu puiul meu?Iar legat de varsta,...si eu in septembrie schimb prefixul de la 20+ la 30,....si fire albe am destule,...nu le-am numar,dar sunt destule.
CIUF,si eu visam candva la copii olimpici in ale sportului.Dar de cand vad cate probleme de sanatate are prietena mea la 40 de ani abia impliniti,.....inlocuire de genunchi,...plus urmeaza sa aiba o operatie grea la coloana caci are vreo 6 vertebre din cele 7 cervicale care sunt tasate rau,...si din cauza carora are dureri groaznice de cap de ani de zile.E vorba de Lavinia Agache,daca-si mai aminteste cineva numele.
ciuf spune:
Delia, Lavinia Agache e prietena cu sotia baiatului, Luminita Miscenco. Si ea fosta gimnasta. Ea tot vorbeste cu Gabi Agache, sunt prieteni buni. Poftim, ca sa vezi ce mica e lumea!!! Stii ca toti fratii sunt in Florida. Pe Cici o stii? E antreniare de gimnastica tot in Florida.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ciuf spune:
Asa e. Si Luminita, prietena mea, a avut operatie la genunchi. Toti sportivii trec printr-o asa experienta. dar le ramane ceva in umra. Numele.
Hai ca suntem rau de tot off topic.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ciuf spune:
Alina, ce ti-e si cu copiii astia. Ce pozitii adopta!!! Si pare somn profund
.
Asteptam reactiile colegelor tale.
Delia21 spune:
Ciuf,uite aci o poza din vara sa vad daca o recunosti http://family.webshots.com/photo/2897976350072337911eqJghy
Lavinia arata super de bine, i dai maxim 30 de ani.Am prieteni comuni cu ea si asa am ajuns sa o cunosc.Stiu ca e aici cu fratele ,sora si mama.I-a adus pe toti,bravo ei.Sper si eu sa reusesc in cativa ani sa-mi aduc sora cea mare si nepoatele ca sa nu le mai vad doar din an in paste.Intr-adevar e mica de tot lumea.
alinaalex spune:
uite DELIA ca ma tii pe aci
(off topic, bineinteles)!
eu imi aduc aminte de Lavinia Agache, a fost o mare gimnasta in anii 80! e stabilita in US sau o stii din Deva? (stiu ca voi aveti in Deva o scoala celebra de gimnastica). Are deja 40 de ani?
ei, uite si sotul meu a fost sportiv de performanta, a fost in lotul national de scrima, a si antrenat o scurta perioada, dar de cand s-a lasat de sport ii scartie toate si e cam tinerel pt. atatea probleme...
Da, sotul are clienti la Deva, merge destul de des pe acolo (are o firma de publicitate), la fel in Timisoara si daca as avea si eu timp m-as duce si eu cu el.
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre