* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (59)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Felicitari pentru burticaIle! Mai da-ne vesti despre Vivian...
La multi ani fericiti Poli! Ce mai face Nick?
Irina, imi pare rau sa aud ultimele tale noutati. Sper sa apara soarele si pe starada voastra si sa va redresati rapid.

Delia, eu cu Aida nu ne certam dintr-o astfel de neintelegere, ne cunoastem prea bine... dar tu m-ai surprins, tocmai tu care ai pus intrebarea ai inteles pe dos, tonul face muzica, dar e ok, cine trebuia a inteles la ce m-am referit: "scuze din nou, n-am avut nici o intentie de a te supara.[...]asta este, mi-ai dat o lectie si promit ca nu ma mai bag in alte discutii." A recunoscut ca interventia a fost putin deplasata, atata vreme cat nu e nici un concurs aici pe tema unde sunt impozitele mai mari sau mai mici in lumea asta larga, e un subiect prea vast si controversat. Eu am raspuns la o intrebare legata de asigurarea MEA medicala fara a fi vb despre taxe, nu am dat o info generala care sa includa toate provinciile Canadei asa incat sa se simta Aida lezata ori datoare sa intervina, dar ma rog ea a vrut sa-mi dea peste nas ca platesc taxe usturatoare (grija ei), ca si cum as vrea sa va fac sa credeti ca e paradisul fiscal aici, nu e si nici n-a fost vorba si nici nu ma intereseaza, din total alte motive am ales sa traiesc aici. De-a dreptul penibil, vreau sa terminam discutia asta fara sens. Dar daca asta ai inteles poti sa-mi ceri voie inainte sa scrii ceva...glumesc.
Scuze fetelor pentru discutia asta. Cu siguranta aveti alte preocupari mai inteligente, intrebari mai interesante decat astea.
Am plecat sa-mi culc galusca. E franta, azi a fost prima ei zi de gradi dupa o saptamana de convalescenta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Cand aveam vreo 25 ani aveam un tic verbal : "zau?". Il preluasem de la mama si nu mi se parea ca e ofensator. Il ziceam si fara sa-mi dau seama. Si ma angajez eu la o intreprindere. Dupa un timp, o colega ma informeaza ca sefa de Financiar (o doamna in varsta si prea serioasa) e f.f. suparata pe mine. Eu, foarte mirata, de ce ? "Cica te-a sunat sa-ti spuna ceva si tu i-ai zis "zau?" " "Zau? Asa i-am zis? Si ce daca ? Am zis ceva rau ?"
Vreau sa spun, intotdeauna pot aparea neintelegeri - o persoana poate sa spuna ceva fara a avea catusi de putin intentia de a persifla sau de a pune la punct pe celalalt, care insa percepe altfel lucrurile ! E normal. Mai ales pe forum, unde nu ne aflam fata in fata.

Nu stiu daca mai pot intra maine, dar, Kim,

LA MULTI ANI !
SA FII SANATOASA, FERICITA SI SA AI PARTE DE TOT CE-I MAI BUN IN VIATA !
Petreceti pe undeva, la resraurant, sau aveti musafiri acasa ?

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Poli, Pispi si ! LA MULTI, MULTI ANI, FERICITI SI IAR FERICTI!
De ce nu apar datele voastre la tabelul cu sarbatoriti?

Micaalsa, cum te mai simti? sa stii ca gradinita i-ar prinde foarte bine Iuliei, mai ales in contextul actual. E adevarat, poate veni acasa cu diferite boli (dar nu este obligatoriu sa se intample asta, noi stim mai bine!)dar aportul de informatii primit este mai mult decat necesar in aceasta etapa a dezvoltarii.Si avantajele gradinitei sunt mult mai multe. Si Thea vrea doar la grupa mare, ceea ce nu este tocmai rau. Sper ca acestea sa fie singurele etape pe care le sare

Kim, din nefericire si noi am luat-o de la capat cu pampersii. Dupa ce se obisnuise cu olita si wc-ul de oameni mari si achizitionasem zeci de modele de chilotei, a fost nevoie de o singura iesire in parc cu bunicii (care i-au pus pampers, ca doar s-a facut frig si poate raci) ca sa vrea din nou... "sa fie un pic bebeus!"
Si asta dupa 3 luni de chilotei si recordul de a dormi fara a face pe ea. Un singur pampers ne-a dat peste cap.
Eu ma intristez cand nu mai face dezacorduri ori cand incepe sa pronunte corect un cuvant pe care il stalcea "dragut" (nu mai este bb!!!). Aveau farmecul lor.
Eu pun faina de la inceput si nu mai adaug pe parcurs (la 1 kg faina, un plic de drojdie uscata, 500 lapte, 300 zahar etc). Imi pare rau ca nu ti-au iesit cozonacii.

Delia, sa te tii de gimnastica. Eu nu am ajuns inca si, desi am inceput sa beau ceai verde zilnic si chiar se vede, tot vreau sa ajung si la sala pt. un tonus bun. Mai ales ca vine vara.

Noe, felicitari pt. gradi!!! Deci sa-nteleg ca mai zaboviti prin minunata noastra patrie? De voie, de nevoie? Poate ne-om vedea la un moment dat. Succes la slabit si...incearca si tu cu ceai verde!

Poli, sa-ti dea D-zeu un nou job ok si sa te lase si soacra in pace! A propos, ce mai face?Poze noi nu mai ai?

Laura Ioana, asteptam poze de la mot!!!Stiu ca ar trebui sa fie gata...

Irina, imi pare rau ca ai vesti de genul asta.Si ca Andrei este iarasi bolnavior. Ati incercat sa-l duceti si la un homeopat?

Aida si mie imi place kaki-ul, mai ales pt. hainele mele. Rochita Theei am luat-o, ai sa razi, pt. ca mi-au placut ciorapii din setul respectiv. Nu credeam ca-i va sta bine cu o culoare...nu tocmai bebelusareasca.Dar m-am inselat! Cat despre moate ce sa-ti zic?! Caprita mea este topita sa stea pe scaunul meu de la masuta de toaleta si sa-si bage degetelele peste tot. Incredibil, chiar are rabdare sa stea la motat, in conditiile in care nu prea are stare...de obicei. Mi-am luat un gloss pe care il cautam de ceva vreme si l-am folosit doar de vreo doua ori. A avut grija sa picteze (si sa se picteze!) pana i-a distrus complet pensula (asta in timp ce eu palavrageam linistita la telefon cu Laura Ioana). E adevarat am vazut ce face dar nu mi-am dat seama de adevarata dimensiune a dezastrului... pana la finalul convorbirii.
Sa stii ca si eu vreau inca o fetita. Abia astept impresii dupa prima eco!!!

Ciuf, ce treburi iti mai ocupa tot timpul? A plecat mama ta?

Aalina, voi ce mai faceti? Ana este sanatoasa?Poze!!!Pe frontul vostru ce se mai aude, a aparut vreun job ok?

Adar, pt. surpriza din cutia postala!Mai baga si tu cateva vorbe despre Maiu cu ochi mari! Si poze cu voi (si cu tine slaba, ca asa vorbeste lumeaa)!

Dananita, voi sunteti sanatosi, voiosi? Noi mai iesim serile la locul de joaca de la Unirea. Dar ne mutam si in alte locuri daca primim recomandari bune despre potentialul spatiului (bilute, masinute etc)

Catrinuta, gradinita Theei se va muta de la 1 martie (vis a vis, intr-o vila noua, cu mai mult spatiu). Poate iti vine vreun gand...

Mihaser, eu n-am vazut pozele voastre recente.Unde sunt?
Ce mai fac puii tai? Cum se mai poarta Cristi cu printesuca?
Thea vorbea zilele trecute cu burtica sora-mii : "Vadimii (Vladimir), cand vii la mine, nu o sa te bat putin si o sa ma joc cu tine si o sa-ti dau o jucarie ". Si ii arata fericita obiectul : un capac de la o sticla de suc Abia astept sa vad ce va face...cand se va-mparti rasfatul!

Fetelor, am o idee (mi-a venit citind mesajul Irinei) dar si vorbind zilele trecute cu Tania!
Daca tot ne laudam ca suntem o familie, haideti sa incercam sa ne si ajutam reciproc.Trebuie sa gasim o modalitate prin care sa aflam fiecare dintre noi despre ...activitatile fiecareia (si nu numai). Mai ales acum, cand mult-trambitata criza ne bulverseaza vietile (cel putin in cazul unora dintre noi).
Noi (de exemplu) avem nevoie de fel de fel de furnizori si poate ca am fi putut colabora cu voi sau sotii/verii/finii vostri daca am fi stiut (Tania stie la ce ma refer!): transport, tipografii, IT, turism, confectii etc.
Totodata, am multi prieteni (chiar prieteni!) care lucreaza in departamentele de HR ale diferitelor companii sau au propriile companii (in toata tara). Cine stie "de unde sare iepurele"? Nu promit dar imi puteti trimite CV-urile voastre si eu le dau mai departe. Se pot ivi oportunitati nenumarate.Stiti adresa mea (e si la finalul site-ului).Poate am putea sa scriem despre fiecare cate ceva pe adresa comuna? Ceva de genul : Eu, X fac asta si recomand si pe Y, Z, W care se pricep la asta. Un fel de baza de date a noastra. Ce parere aveti? Bat campii sau e ok ce propun?
Repet, acum am nevoie de secretara (pt. firma, dupa experiente nefericite cu BJ) si de menajera (firma + acasa). Aveti recomandari (nu bag in casa pe oricine).

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

www.evenimento.ro

Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr2006 spune:

POLI!!!
MULTA SANATATE, FERICIRE SI IMPLINIRI!

AIDA, felicitari pt. samburel, sa ai parte de o sarcina usoara, fara probleme si de un bebelus la fel de cuminte ca Alexandra! ce veste buna ne-ai dat!
Felitari si lui ILE pt. sarcina, si eu am obs. semnatura ei la "generale", pacat ca nu mai intra si pe la noi...

eu stau rau cu timpul, am intrat rapid ca am vazut vesti noi, sper sa apuc sa scriu cate ceva zilele urmatoare, noutatzi despre noi, sa pun si niste poze de la Arieseni.
acuma vin de la coafor, mi-am schimbat culoarea la par (nu mai sunt blonda, acum e saten-roscat) si imi place cum imi sta, is curioasa daca observa si Marc , ca imediat ma duc sa-l iau de la gradi.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr2006 spune:

IRINA, imi pare nespus de rau ca si sotul tau a ramas fara servici, tin minte ca povesteai ca strangeti bani sa va luati un apartament...iti tin pumnii sa gasesti cat mai repede un job!
Multa sanatate lui Andrei, ooof saracul, iara e racit? il pupam, sa se faca bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

vai da' zapacita is, am ramas logata cu mar_apr ca intrasem sa fac niste modif. la listutza...offf...capul asta!!!
scuze, deci, eu am fost in mesajele de mai sus...
acuma nu mai sterg, ca ma grabesc!

pup iu ol!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Catrinutza, ce minunatie de copii ai!!! Bufli seamana cu sotul tau, iar "motzata" cu tine. Mi-a placut poza aceea unde esti tu cu sotul. Esti asa de luminoasa, zambitoare, parca, in sfarsit, te bucuri ca aveti si voi timpul vostru.
Alinaalex, asteptam pozele cu noul look. Ma uitam in oglinda zilele trecute ca mi-au crescut radacinile si trebuie sa ma vopsesc. Wow, am fire de par albe!!! Prima data cand le vad. Si eu ma credeam tare tinerica. Ce-i drept niciodata nu mi-am lasat radacinile sa creasca atat de mult ... si uite ca avusei ocazia sa descopar ca am fire albe.
Delia, promit sa te sun. Dar fuge timpul asta pe langa mine ca naiba. Mi-a spus sotul ca v-ati conversat . nah, el te stia Delia din NY.
Fetelor, eu nu prea sunt numai pentru discutii de bebeluseala. Ca ce-i drept nu prea am ce sa va spun de aceea nu am mai scris pe aici.
Nu o sa reusim sa ne cunoastem prea bine daca vorbim numai de ce au mai facut copiii si atat. Parerea mea. Eu de cand ma stiu am fost off topic ca asta sunt. sar de la una la alta.
Noi, in we, am fost intr-un parc la vreo 40 de min. de orasul nostru, undeva unde mai este zapada. Ca in oras nu mai e pic. E atat de cald ... parca sunt zile de primavara. Eh, si acolo copiii au fost in al noualea cer. S-au dat cu saniile, ne-am plimbat pe potecile virgine ale padurii, am admirat peisajul mirific si am facut un om de zapada. Dupa trei ore de joaca am picat franti in masina. Noroc ca nu a trebuit sa conduc.
Maine incep scoala. Am cautat disperata ieri un aparat ce imi trebuia la scoala. L-am folosit semestrul trecut, e un clicker cu care votezi raspunsurile la examen. Eh si eu am crezut ca semestrul asta nu mai am nevoie de el si l-am dat copiilor sa se joace cu el. Avea vreo 5 butoane si luminite. Asa ca era ceva foarte interesant pentru ei. Si uite-ma ieri rascolind toata casa sa il gasesc. Cu ocazia asta am reusit sa mai fac ordine in jucarii (ma crucesc cate pot sa aiba si nu sunt bagate deloc in seama). Insa clickerul l-am gasit la noi sub pat .
Andreea, cum spuneai tu de Thea exact asa este si Eva. Ma chinuie ziua cu schimbatul rochitelor. Acum am ascuns tot ce este de vara ca sa nu imi raceasca. Vad ca vrea ciorapi cu chilot si rochita musai. I-am cumparat un gloss cu sclipici si il foloseste la greu, pana si pe papuselele ei. Nu mai am un ruj intreg, ca toate sunt incercate.
Luna viitoare va merge si ea la gradinita si sunt convinsa ca va fi fericita acolo. Ca ne tot povesteste "eu la gadanita mea dormeam pe jos...". dar va merge numai miercurea si vinerea.
Eu ma gandesc cu groaza ca imi pleaca copilul in Ro si nu il voi mai vedea 4 luni.
Vinerea trecuta a murit un prieten de-al nostru, american, care a fost olimpic la haltere. Dupa ce s-a lasat de sport a suferit o operatie la genunchi si de atunci a devenit dependent de analgezice puternice. Apoi a inceput sa bea si toate amestecate i-au distrus inima. L-a gasit menajera, dimineata, mort langa computer cu pizza si o cutie de medicamente. Nu se stie daca a fost suicide, se asteapta rezultatul autopsiei. Avea 30 de ani si era un baiat frumos, de revista. dar uite cum platesti daca nu ai minte. Si ce e mai dureros ca plang cei care raman in urma lui. Sotia lui e terminata. L-a iubit ca o nebuna, chit ca tocmai ce terminasera cu divortul, dar il avea in suflet tot timpul.
Noe, cum merge gradinita?
Socrii incearca sa imi convinga sotul ca nu e bine sa ducem copilul la gradinita in Ro. V-am spus ca am hotarat ca Luca sa mearga de doua ori pe saptamana la o gradi din centru, care sa fie la jumatatea drumului intre ai mei si socrii. Astia sunt suparati ca nu i-am intrebat si pe ei ce parere au despre gradi si unde sa il ducem. Soacra-mea, care a fost medic de familie, o tot dadea inainte ca nu il putem duce la gradi numai 2 zile pe sapt. ca ii trebuie nu stiu ce aviz epidemiologic. Nici nu stiu ce sa mai cred. Matusa-mea o cunoaste pe directoare, la acea gradi a mers si verisorul meu si ei sunt despartiti de o casa. Deci ma gandesc ca poate se rezolva cu ceva relatii. Copilul imi este vaccinat acum mai trebuie sa aflu ce pretentii mai au ei pentru analize.
Insa ma doare sufletul ca pentru socrii e loc mult de razbunare si rautati, in loc sa se gandeasca la ce e mai bine pentru acest copil. Alt motiv de suparare a fost ca de ce Luca va sta prima saptamana la ai mei si nu la ei. Cand ei habar n-au ce tabieturi are copilul asta, ce ii place sa faca si cu cine se simte el mai bine. Inca un exemplu ca sunt niste egoisti. ma opresc aici ca sunt rau de tot off topic.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Kim,
stai putin ca ai inteles gresit. ce-am zis eu: "scuze, nu am avut intentia de a te supara" si ce zici tu: " (Aida) a recunoscut ca interventia a fost putin deplasata" n-au nici in clin nici in mineca. nu consider ca am avut o interventie deplasata, nicidecum. doar am completat raspunsul tau. si nu ti-am dat peste nas cu nimic. ti-am spus si pe email - discutia despre taxe avea relevanta, pt ca niciun spital si niciun medic nu lucreaza pe gratis. ei sunt platiti din TAXE. ce Dumnezeu e asa mare deranj ca am spus asta? nu-nteleg. mi se pare foarte pueril ce faci.

ai scris in alt mesaj ca "m-ai iertat", de parca am comis o crima capitala si aveam nevoie de iertare. m-a deranjat foarte mult, si cu toate astea n-am zis nimic tocmai pt ca ne cunoastem personal si am vrut sa fiu matura si sa las sa treaca copilariile-astea. acum, insa, sunt extrem de dezamagita pt ca - desi ii scrii Deliei, prin mesajul adresat ei de de fapt ma ataci pe mine. si faci asa caz pt un mesaj atit de general, legat de o realitate dintr-o parte a Canadei. ce, crezi ca aici in Alberta e Paradis, sau asta incerc sa sugerez? da' de unde, sunt si aici bube si-nca mari. e mai ok daca scriu si asta?

daca mai aveai ceva sa-mi spui, o puteai face pe email (unde - apropos - vad ca nu mi-ai raspuns... faptul ca ne cunoastem personal am crezut ca inseamna ceva, si ne putem rezolva neintelegerile altfel). ai si numarul meu de telefon (sau il puteai afla, daca era musai) si puteam sa ne-ntelegem omeneste, fara atacuri aiurea.

eu stiu foarte bine ca tu vorbeai despre experienta TA si cazul TAU, dar am crezut ca aici pe forum fiecare poate sa vorbeasca despre experienta proprie si contribui la o discutie. iar din experienta MEA pot spune ca nu ne-am mutat in Montreal din cauza taxelor si a faptului ca se vorbeste franceza. asta cu taxele era un fapt pe care-l stiam foarte bine si mi s-a parut normal sa impartasesc asta. sau sunt secrete care nu trebuiau spuse? sau sunt subiecte unde, exclusiv, numai tu iti poti spune punctul de vedere, si contributiile altora sunt limitate la un anume topic? nici n-ai idee cit de dezamagita sunt de tine, Kim.

eu va las, n-am de gind sa las asa ceva sa ma afecteze. am o sarcina care trebuie dusa pina la capat cu bine. va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Am pus poze cu piticii: http://good-times.webshots.com/photo/2833865610082837760GDCvLB

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Aida, don't go

Mergi la inceput