* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (59)
Raspunsuri - Pagina 18
Irina71 spune:
La multi ani, Ana-Maria ! Sa cresti mare si sanatoasa ! 

LA MULTI ANI, POLIIII !! 

Multa sanatate, fericire si iubire ! 

Aida si Ile, FELICITARRIIIII !!! 

SA AVETI SARCINI USOARE SI BEBEI SANATOSI ! 
Fetelor va multumesc din suflet pt urari.
Astept si eu ziua in care o sa scriu ca sa va dau o veste (macar cat-de-cat) buna. Din pacate, dupa doar 2 zile de dus la cresa, Andrei e iar bolnav.
Cu febra, miorlaiala, si tot tacamul. Iarasi suntem acasa o saptamana, pe antibiotic.
Iar acum o ora sotul a intrat pe usa spunand ca de azi si el este somer. 
Va pup. 
Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
ANDREEA GEORGIANA spune:
pt. Aida- mamica de doi! Iti dorim un bb sanatos, voios si...musai cu ochii tai(sexul nu conteaza!)! Si sarcina usoara!
Ile????Ile e din nou cu burtica?
si pt. ea si...de ce nu ne mai scrii????
La multi ani, Ana Maria (Tcelen), prima noastra ghiocica!

La multi ani mamicilor Cosmina
, Carmenpitt
si Irina
! Sa fiti sanatoase, iubite si fericite alaturi de sotii si de puii vostri!
N-am mai apucat sa citesc din urma dar am zarit o niscaiva polemica cumva? Despre impozite? Cand tocmai am de dat minunatului STAT ROMAN (care sta degeaba si ia bani de la fraieri!) o caruta de bani
? Sper sa nu se supere nimeni pe nimeni AICI.
Am vazut poze de Catrinuta. Frumoase si...pline de iubire.
Sper sa apuc sa scriu cate ceva zilele astea. Iar am inceput in forta si sunt si in cautare de diversi angajati. Secretara si menajera (mai exact). Cine stie, poate aveti pe cineva demn de recomandat pt. joburile astea?
Am pus poze noi la semnatura si abia astept sa mai citesc noutati (asta voi face diseara!!!).
Puteti sa-mi spuneti ce se mai poarta in materie de carucioare/scoici de masina etc pt. bblusi? Adica ce a mai aparut acum, mai sigur si mai bun? Pt. sora mea. Eu sper sa-mi schimb semnatura la anul :)
pt. toata gasca!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
www.evenimento.ro
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
aida_o spune:
multumesc mult pentru felicitari, fete dragi
adevarul e ca de 4 luni tot incercam, si acum am fost convinsa ca iar nu am ramas, pentru ca am facut doua teste de sarcina Clearblue a doua zi dupa ce nu-mi venise menstruatia, si au iesit ambele negative. la a patra zi de intirziere m-am enervat si am cumparat alte teste, produse de alta firma, care au iesit pozitive. si, ca sa fiu si mai sigura, simbata am cumparat un test mai scump (First Response) si a iesit si asta pozitiv. parerea mea este ca testele Clearblue, in ciuda pretului, nu au sensibilitatea asa de mare precum altele (culmea - testele cumparate a doua oara sunt unele ieftine, marca Safeway, un magazin local).
elvie, unde ai vazut ca e si Ile cu burtica? wow, ce ma bucur!
Delia, urmatoarea care vine cu vestea vei fi tu, da?
cu kim nu o sa ma cert, ca eu sunt sigura ca a fost o neintelegere.
nshiro, m-ai facut sa rid, cu reactia Mariei :)))) pai atiat lucru te intimideaza pe tine? daca o sa-i spui ca un fratior/o surioara inseamna si un partener de joaca, ia sa vezi ce-si schimba parerea :)
va multumesc din nou pt urari si felicitari :) azi merg si la medicul de familie, sa imi gaseasca o clinica de maternitate care sa ma aiba in grija pe perioada sarcinii. iar apoi am un curs de desen la colegiul de design si arte, ca mai nou m-a apucat (si mai tare) obsesia de a desena, si macar asa am si eu timp de un hobby, o zi pe saptamina. si uite-asa ajung acasa la 10 seara.
pup cu drag 
Bebe 2
www.onetruemedia.com/shared?p=241b3734905abb9d5d8142&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A fi parinte, e o binecuvintare
(Alexandra - 3 mai 2006)
aida_o spune:
catrinutza,
ai niste copii superbi, ce implinita trebuie sa te simti cind ii privesti! si mor dupa parul Mariucii, ti-am mai zis? si culoarea, si faptul ca e ondulat. iar de micul bucalat ce sa mai zic, ca e un ghemetoc dulce-dulce.
Andreea Georgiana,
Ce frumoasa rochita are Thea, eu mor dupa culoarea olive (m-am prostit si nu mai stiu cum ii zice in romaneste
... stai asa... kaki?). si rochita rosie e foarte frumoasa, dar eu am o slabiciune pt olive (ghici ce culoare are bluza pe care o port chiar acum?
). si cel mai tare m-am topit dupa poza in care te ajuta la cozonaci, este tabloul perfect al relatiei mama-fiica :)
Alexandra n-ar sta cu moatze-n cap nici daca ii zic ca nu mai pupa desene o saptamina :)))))
Poli,
Cu intirziere iti spun si eu La Multi Ani si multa iubire :)
Bebe 2
www.onetruemedia.com/shared?p=241b3734905abb9d5d8142&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A fi parinte, e o binecuvintare
(Alexandra - 3 mai 2006)
aida_o spune:
Irina71,
suneti amindoi someri acum??? vai de mine, dar cum de s-a-ntimplat si cu sotul tau asta?
aida_o spune:
p.s.: chiar ca nu conteaza daca va fi sa mai am inca o fetita. serios ca pe mine m-ar incinta ideea, Alexandra este un copil atit de bun si cuminte, incit mi se pare chiar o bucurie inca o fetita. deci sunt chiar fara niciun stress. om vedea. eu anunt aici, cind aflu sexul, dar acum e oricum prea devreme.
elvie spune:
Aida ,Ile posteaza destul de des la generale si are 11 sapt. la semnatura.
Nu am apucat sa o felicit asa ca Ile felicitariiii si sarcina usoara.
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
" I have always been delighted at the prospect of a new day ,a fresh try,one more start,with perhaps a bit of magic waiting somewhere behind the morning..." Joseph Priestley(1733-1804)
ciuf spune:
Poli, la multi ani. Sa fii sanatoasa si fericita!
Aida, sarcina cat mai suoara. felicitari.
Nu am timp de nimic. Scuze.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Delia21 spune:
POLI LA MULTI ANI si implinirea tuturor dorintelor scumpa mea!
AIDA,sa te auda dumnezeu si sa vin anul asta cu vesti bune in directia asta,...si sincer nu ma supar daca mi-o ia cineva inainte stii cum se zice the more the merrier
Irina,of,..cum se tin in lant.Capul sus si dupa ploaie sigur va veni si soare,..nu se poate sa ploaie la nesfarsit.Pupam pe Andrei si sa se faca repede bine!Ciuf,te astept la povesti la telefon cand ai timp,poate intr-un weekend.M-am conversat cu Dan al tau si mi-a zis ca sunt Delia de la NY
aalina2003 spune:
Rocsana, la multi ani, imi pare rau ca n-au fost la timp urarile mele de bine si de sanatate!
Carmenpit, la multi ani,tot cu intarziere,din pacate, un an bun si mult- mult noroc!
Laura Ioana, la multi ani si tie,si micutei Thea, sa fiti sanatoase si iubite!
Irina, la multi ani si muuult noroc in anul asta si tie si sotului!!Sanatate lui Andrei!
Poli,la multi ani si tie,sanatate si un fratior/surioara pentru Nick! Tu ti-ai gasit un nou job? Parca asa era vrorba,nu?
La multi ani pentru prima ghiocica, Ana Maria!!! Tcelen, tu erai moderatoare pe un alt forum, sper ca doar din cauza asta sa nu mai fi apucat sa ne mai scrii.Sunteti bine toti?
Aida, felicitari!!! Sarcina usoara,fara necazuri de vreun fel!! Alexandrei i-ati spus?