* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (59)
Raspunsuri - Pagina 17
kim spune:
Felicitari inca o data, Aida! abia m-am abtinut sa nu dau vestea pe forum dupa ce am aflat, cu asa veste te iert si eu, normal!!!
Sarcina usoara si une bebe frumos si bun ca surioara lui!
Delia21 spune:
AIDA,Felicitari,Sarcina usoara si bebe sanatos si norocos!Si,...nu pune la suflet orice,oricum si de la oricine.
Kim,daca Noe vorbeste aici de dieta ei vegan,eu de noul abonament la gym,si mai nu stiu cine de numarul de la pantofi al socrilor,...nu stiu de ce trebuie sa se supere cineva.Si,...ma opresc aci ca e mai bine,....deci sa lasam lumea sa fie libera si fara norme,...caci nu ne costa nimic.Sau de acum sa te intrebam daca avem voie sau se cuvine sa scriem despre una sau alta?
catrinutza spune:
Hieeeeeeeeelaaaaaaaaaaau 

Dieeeeeci...
La muuulti ani Ana Maria...primul nostru ghiocel...sa fii sanatoasa, cuminte si sa le aduci mii de bucurii parintilor...
Irina, Pispirica...idem si voua...doar ca voi sa ascultati de ghiocei, clar?!...![]()
![]()
Aida...pupam burtica cu samburel...ma bucur tare pt tine...sa fie sanatos samburelul si sa aiba parte de toata iubirea...asa mi s-a strans stomacul de emotie cand am vazut noua semnaturaaaaaaaaa....
Kim...mersi pt precizarile cu aparatul si pt link-uri...le-am salvat si sper sa le citesc cap-coada, nu doar in dunga...
...orice informatie e bine venita ...
PS: 
si sa nu va impinga pacatul sa va luati iar la cearta ca va rup urechile, auziti?!
acum fug ca a sculat un fomici si trebuie sa prepar faimosul suc de mar si morcov 
...
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de
Mariuci si Stefanutzi
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
catrinutza spune:
Pana mea...da-l incolo de suc...uitasem sa ii zic la multi ani si mamicii de Nick...
La muuulti ani Poli, sa fii sanatoasa, iubita si sa iti mai lase Nick ceva par ne-alb in cap...si fara soacre a tot cunoscatoare...
Mariuci si Stefanutzi
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
catrinutza spune:
http://good-times.webshots.com/album/568759537ADsmzk?start=60![]()
![]()
![]()
Mariuci si Stefanutzi
_
mihaser spune:
Salutare!
Wow ce vesti minunate!Aida si Ile sa aveti sarcini usoare si baietei sanatosi
!
Poli
happy birthday to you si multi pupicei! Sa ramai la fel de frumoasa si sa ne dai si tu o veste minunata! 
Fetele deci fara dispute legate de impozite
ca ma mut in paradis fiscal!
Va pup!
www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!
Polixeni spune:
Buna tuturor
LA MULTI ANI CARMENPITT,IRINA!!SA FITI SANATOASE SI FERICITE!!

LA MULTI ANI ANA-MARIA!!!SA CRESTI MARE GHIOCEA SI SANATOASA SI SA TE IUBEASCA MULT MULT FAMILIA TA!!
Multumesc pt urari Miha si catrinutza!!
Sunteti niste dragute!!!
Aida,Ile FELICITARIIIIII!!!SA AVETI SARCINA USOARA SI BEBEI DE NOTA 10!!!
elvie spune:
Ohoho deci si Poli se sarbatoreste ?
La Multi Ani draga si tot ce-ti doresti 
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
" I have always been delighted at the prospect of a new day ,a fresh try,one more start,with perhaps a bit of magic waiting somewhere behind the morning..." Joseph Priestley(1733-1804)
nshiro spune:
Poli LA MULTI ANI multa sanatate, iubire, succes sa ai job-ul mult visat si tot ce-ti doresti sa se indeplineasca!
Catrinutz ce minunatie de baiet ai tu acolo!!!! Tot un bolfos vesel cu niste ochi superbi! 

tare mi s-a facut dor de un bebe... Ma uitam cu Maria la filmulete si a zis sa-i fac si ei un bebelus. I-am spus ca nu o s-o mai pot lua in brate. Si a zis ca nu mai vrea...