* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (59)
Raspunsuri - Pagina 16
kim spune:
La multi ani cu sanatate sarbatoritelor
Carmenpitt
,
Irina
si primului ghiocel
Ana-Maria de Tcelen!
elvie spune:
Ana Maria ,multi ani inainte si multa fericire ghiocel cu ochii mari si albastri.
Irina o viata asa cum o doresti si un loc de munca cat de curand 
Pt . sarbatorite noastre de astazi : http://au.youtube.com/watch?v=yYJPIZ-C-9c&NR=1
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
" I have always been delighted at the prospect of a new day ,a fresh try,one more start,with perhaps a bit of magic waiting somewhere behind the morning..." Joseph Priestley(1733-1804)
mihaser spune:
Salutare!
Irina, Pispirica si Laura sa fiti satoase si iubite! 

Va pupacim!
www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!
aida_o spune:
abia acum am intrat, si am vazut mesajul tau, Kim.
nu inteleg de ce te-ai suparat. Delia a intrebat ceva, tu ai raspuns, iar eu am vrut sa nu se-nteleaga ca in toata Canada e la fel, pt ca sunt diferente de la provincie la provincie. diferenta dintre taxe este o realitate, de ce atita suparare? s-a mai discutat si despre alte lucruri off-topic, de cind sunt la ghiocei, nu-nteleg ce-am facut asa de rau... asta e, imi cer scuze pentru greseala pe care-as fi facut-o, si promit ca nu ma mai bag in veci in alte discutii.
aida_o spune:
La Multi Ani, micuta Ana Maria! Sa fii sanatoasa si sa cresti mare-mare!
Carmen, La Multi Ani!
nshiro spune:
Woooow!!! Aida FELICITARI!!!!! Sarcina usoara fara dureri de spate si toate cele aferente si un bebe sanatos!!!
aida_o spune:
Multumesc mult pt felicitari :)
Pe Facebook inca nu voi anunta, ca acolo sunt majoritatea colegilor, si deocamdata ii las "nestiutori: :))
Bebe 2
www.onetruemedia.com/shared?p=241b3734905abb9d5d8142&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A fi parinte, e o binecuvintare
(Alexandra - 3 mai 2006)
elvie spune:
Felicitari Aida si sarcina usoara.
Am vazut ca si Ile are burtica,poate nimeriti amandoua la acceiasi odisee.
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
" I have always been delighted at the prospect of a new day ,a fresh try,one more start,with perhaps a bit of magic waiting somewhere behind the morning..." Joseph Priestley(1733-1804)