* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (59)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Delia, o sa vezi rezultate. Dar nu la cantar. La haine. Si faptul ca o sa simti ca ai carne pe tine, muschi, nu branzica .
Noi mergem la sala o data la doua zile. Copiii se joaca la locul lor de joaca. La mine inceputul e greu, pana ma urnesc. dar dupa ce am iesit de la sauna si am facut si un dus mai rece parca imi vine sa alerg de bine ce ma simt. Si o sa vezi in ce forma faina te vei simti si tu. Perseverenta multa trebuie.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Catrinutza, la aparatul acela ii spune aici "débitmètre de pointe", e un aparat (prin care copilul sufla) care controleaza nivelul respiratiei de mai multe ori pe zi, trebuie citite si interpretate valorile, daca scad se creste doza de tratament. Asta din ce am citit, medicii nu ne-au spus de el, eu am vazut o reclama mai demult, dar n-o mai gasesc ca sa-ti spun exact firma. Am inteles ca poate costa intre 15 si 70 $. Uite niste linkuri cu articole despre cum se poate controla astmul - pomeneste si de aparatul asta(in lb fr):
http://www.cfpc.ca/French/cfpc/programs/patient%20education/asthma/default.asp?s=1
http://www.hc-sc.gc.ca/hl-vs/iyh-vsv/diseases-maladies/asthm-fra.php
http://www.poumon.ca/diseases-maladies/help-aide_f.php
http://www.calgaryallergy.ca/Articles/French/homemakersasthmafr.htm

Delia, aici asig. med. de stat nu se plateste, dar are si ea limitele ei, iar ca angajata trebuie sa cotizez la o asigurare privata colectiva, din cate stiu eu platesc in jur la 100$cad pe luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Delia,
Asigurarile de sanatate din Canada, depind de la provincie la provincie, asa cum difera si taxele :) Aici in Alberta, platim $44/luna/persoana (copiii nu platesc pina la majorat). Pentru medicamente, am asigurarea facuta de firma. Asta imi acopera 70% - 100% din costul medicamentelor prescrise. Tot asigurarea de la servici mi-a dat inapoi si banii platiti pt rezerva de la spital ($40/zi, am stat 2 zile in acea rezerva). Am fost destul de des la doctor, din 2004 de cind suntem aici, dar niciodata n-am primit acasa vreo factura (Doamne-ti multzam!).

Aici poti vedea cit sunt taxele, in Canada: http://en.wikipedia.org/wiki/Provincial_Sales_Tax#Provincial_Sales_Taxes .

Kim,
In Montreal e drept ca or fi free asigurarile, dar va cam ard la taxe Deci stai linistita, ca de undeva tot isi iau ei banii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Citat:
citat din mesajul lui aida_o

Kim,
In Montreal e drept ca or fi free asigurarile, dar va cam ard la taxe Deci stai linistita, ca de undeva tot isi iau ei banii.

Mare figura esti Aida cum ai sarit cu precizarile. Eu stau linistita ca nu era vorba despre taxe in discutie. Sau trebuie sa ma nelinistesc dupa mesajul tau si intorsatura discutiei?
Chiar vroiam sa ma scuz ca am deviat putin subiectul de la bolile ghioceilor la aparatura pt astm. Hai te rog sa nu discutam off topic chestii care nu intereseaza pe toata ghiocimea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Hey .... eu cred ca tot mai bine e in Romania. Ne ard astia la buzunare peste tot pe unde ne prind. Si, cu toate ca platim din salariu o gramada la "fond de sanatate", cand te duci in spital, nu se uita nimeni la tine daca nu dai spaga ! Vorba aia cu "banii inainte, ca la curve", acum si-a extins aria .... banii inainte, la doctor, daca vrei sa fii sigur ca mai iesi viu din operatie ...

Carmenpitt, imi pare rau ca a trecut ziua ta si nu am observat. Esti nascuta in aceesi zi cu mama mea, pe 14 ianuarie (bineinteles, in alt an ). Deci, LA MULTI ANI !!
Sa fii sanatoasa si fericita, toata viata, alaturi de Ali si restul familiei !
Cum ati petrecut ?

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Citat:
citat din mesajul lui kim

Citat:
citat din mesajul lui aida_o

Kim,

Mare figura esti Aida cum ai sarit cu precizarile. Eu stau linistita ca nu era vorba despre taxe in discutie. Sau trebuie sa ma nelinistesc dupa mesajul tau si intorsatura discutiei?
Chiar vroiam sa ma scuz ca am deviat putin subiectul de la bolile ghioceilor la aparatura pt astm. Hai te rog sa nu discutam off topic chestii care nu intereseaza pe toata ghiocimea.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
www.flickr.com/photos/10910231@N05/" target="_blank"> photos

Haide-ti mai ,nu-i bai daca scrieti despre aparate medicale sau taxe. Numai sa se scrie ...cate ceva si aici la ghiocime

Happy Birthday Carmenpitt ,Sa fii fericita si sanatoasa.

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

" I have always been delighted at the prospect of a new day ,a fresh try,one more start,with perhaps a bit of magic waiting somewhere behind the morning..." Joseph Priestley(1733-1804)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Au inceput aniversarile de ghiocei!

Ana Maria sa cresti mare si frumoasa! Cristina daca ne mai citesti mai baga si tu 2 randuri despre voi!

Carmen ptr data de 14, multa sanatate si fericire!

Va pup!

www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

ANA MARIA (de Tcelen)!!!
wow, 3 anisori!! multa sanatate, fericire, bucurii si multe multe cadouri de ziua ta!
Cristina, n=ai mai scris demult la noi, poate ne-ai uitat...

cu scuzele de rigoare pt. intarziere,
CARMENPITT!!!
LA MULTI ANI fericiti cu indeplinirea tuturor dorintelor!

si in avans, pt maine,
IRINA!!!
sanatate, ca-i mai buna decat toate, sa -ti gasesti un job asa cum il doresti tu!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

LA MULTI ANI Irina si Carmenpit (cu intarziere) tot ce va doriti in viata sa fiti sanatoase si sa aveti parte de fericire maxima!

LA MULTI ANI Ana-Maria sa cresti mare sanatoasa si sa ai o viata plina de bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

LA MULTI ANI IRINA si CARMEN!!!Sa va dea viata tot ce va doriti voi

Chiar acum imi dau si eu seama ca a trecut multicel bine de cand Tcelen nu a mai dat nici un semn de viata.Sa iti traiasca puiuta si sa te bucuri de ea!
Ce repede trecura 3 ani.Revin zilele astea.

Mergi la inceput