* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (59)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

hello, ghiocime
anuntam ca si Bia este gradinareasa de 2 zile, maine e a 3a:)
este in perioada de acomodare la British School of Buc, va merge 2 saptamani de la 8:30 la 11, dupa care pana la 1:30; am ales programul scurt pentru ca eu inca nu lucrez si chiar dupa ce imi voi gasi un job, va putea sa o ia dr. inainte de somnul de pranz (pe care oricum il cam sare:))
a fost foarte ok pana acum, nu a plans deloc, i-am explicat ca ramane sa se joace cu copii si ca venim dupa ea in x ore.
din fericire una din fetele care ajuta educatoarea (sunt 3 la 10 copii:)) ) vorbeste romaneste, asa ca nu i-a fost dificil nici din punctul de vedere al limbii..
gradinita asta si scoala imi plac tare mult, mai ca as merge si eu inca o data la scoala, nu va mai spun ce accent au profii si educatorii de acolo, pur englezesc

eu de 8 zile sunt la diete drastice , adica am inceput sa mananc la fel ca dr., raw vegan, doar salate, cruditati, fructe, seminte, nuci, etc..si de veo 2 zile incep sa se vada modificari la greutate, am prestat si ceva biciclete (ne-am aprovizionat:)) ), nu ma las pana nu ajung la silueta de la 18 ani

salutari din fuga...si revin

"Cred si nu cred tot ce spun cand tac../Vreau si nu vreau sa revin de unde n-am plecat."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Noe,felicitari pentru gradinareasa si pentru alegerea facuta in privinta gradinitei!Cate kile vrei sa dai jos?Eu nu-mi doresc sa ajung la greutatea din liceu,...caci aveam la 57-58,iar acum am 50-52.Toata lumea a ramas uimita cat de bine aratam la intalnirea din iunie de anul trecut,inclusiv profesorii si directorul scolii.Au astia o memorie,....de elefant putin zisSi,...intre noi fie vorba cand ne-a aratat diriga pozele pe care ni le-a facut ea in anii liceului si pastrate cu sfintenie,...zau ca nu ma prea recunosteam,...si imi amintesc ca eu ma vedeam,...de-a rasu-plansu.Dar totu-i bine cand se termina cu bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Delia, vreau sa ajung in 54,e greutatea la care m-am simtit mereu cel mai bine
Pe tine eu te-am vazut in poze ca esti sexoasa , keep it up!

"Cred si nu cred tot ce spun cand tac../Vreau si nu vreau sa revin de unde n-am plecat."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Buna fetele si LA MULTI ANI PE ANUL ACESTA!!SA AVETI PARTE DE UN AN NOU FERICIT,PLIN CU SANATATE SI REALIZARI!!!

LA MULTI ANI tuturor care au sarbatorit fie zi de nastere sau de nume!!
Vad ca ghioceii au inceput sa ingroase randurile "gradinarilor"...vai ce repede au crescut!!
Noe gradinita unde o duci pe Bia pare a fi foarte interesanta!!Si eu l-as duce pe Nick la o astfel de gradi dar din pacate aici nu exista asa ceva...
Sper ca ati petrecut bine de Sarbatori...
Si noi am petrecut in familie.Acum cu venirea anului nou sper sa reusesc sa-mi schimb si eu jobul.Prin urmare planificarea bebeului2 a cam ramas in aer...sanatosi sa fim si le-om face pe toate...
Va pup si va doresc o zi buna tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

Salutare fetelor si LA MULTI ANI! si bine v-am gasit! Sa aveti un an plin de bucurii si de impliniri si SANATATE MULTA ca daca suntem bine le-om duce noi pe toate !. Pup dulce toate ghiocimea si toate mamicile de ghiocei

Am vazut poze cu ghioceii de sarbatori, am citit ca unii au inceput si gradinita.
Micaalsa sarcina usoara si un bebe sanatos.Ce mare s-a facut!!!(3.9cm)
Delia21 spor la sport si sa vina barza cat mai repede asa cum iti doresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Catrinutza, aici tratamentul consta in 2 feluri de aerosoli:
un bronhodilatator (Ventolin) - pompa albatstra
un corticosteroid (Flovent) - pompa portocalie
si ca medicament in spital i-au mai administrat cateva doze soc de Prednison sau Pediapret (care are un gust oribil, incat Alicia prefera injectia, altfel nu-l ia ori il scuipa ori il vomeaza, doar ca astia de aici nu prea vor s-o intepe- o singura data s-a intamplat).
Delia, aici sunt gratuite medicamentele pt copii, si aerosolii. Noi le folosim acasa de mai mult de un an de zile, si reusim sa controlam de obicei, doar ca in criza nu o ajuta suficient si atunci nu riscam, sunt multe riscuri, mergem la urgenta si acolo ne ia imediat. Medicii nu ne-au spus de nici un alt aparat, daca va fi nevoie vom lua si noi. Ma intereseaza si unul care controleaza pulsul,nivelul saturatiei, respiratia. Pt ca nu intodeauna iti dai seama cat e de grav. Am programat-o din nou la clinica de specialitate (unde se spusese in vara sa nu mai venim ca nu e nevoie), si acolo vom vedea ce exercitii putem face care ar ajuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Hop si io...sunt cu kinderii amandoi pe cap...sotu` e in delegatie si vine maine.

Kim multumim! Ma bucur ca ti-au placut pozele...in album am pus si unele denumiri dar in remix nu apar...o sa completez in week end si cu pozele de la intoarcere de la Dunare si din Herculane. Of ce pacatos e astmul asta....iar nenorocitele astea de viroze si pe mine ma termina psihic!

Noe suntem colege de suferinta...si io ma chinui sa fiu cat de cat ce am fost o data...slabisem la 60 aproape, dar cu Craciunu` asta am mancat la mama ca sparta. Acum mananc f putin...mai ales ca nu am timp...doar, doar...
Iti tin pumnii sa reusesti ce ti-ai propus!

Io sunt tot jobless si ma plictisesc ingrozitor...nu mai suport sa stau acasa, dar nici pe Eli nu as lasa-o...Pe criza asta nu prea am sanse sa gasesc ce vreau!

Va pup!

www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Hello ghiocime ,intrai doar sa va salut,revin cand am putin timp liber cu ceva vesti despre noi.

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

" I have always been delighted at the prospect of a new day ,a fresh try,one more start,with perhaps a bit of magic waiting somewhere behind the morning..." Joseph Priestley(1733-1804)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Sal..

Kim...se pare ca cei de la IOMC unde ma duc eu au aceeasi viziune (si asta cred ca se datoreaza seful serviciului de urgenta care e super specializat si umblat prin strainatati)...si noi tot Ventolin si corticosteroid, dar Flixotide...dar niciodata nu mi-a dat cortizon...noi ii facem acasa, avem aparat de aerosoli, asa ca speram ca in continuare sa mergem asa fara sa fie nevoie de spitalizare...cat despre aparatul acela care masoara saturatia de oxigen ai vreo idee daca exista si unul "casnic"...ai vreo denumire, vreo firma?...noi suntem speriati cu pititcul ca el face chestii mai nasoale si oricand poate sa intre in soc respirator pe fondul unei afectiuni respiratorii puternice...

DIana si Delia...succes cu curele voastre...vreau si io...ma bucurasem ca dupa ce am nascut aveam 67-68, plecand in sarcina de la 75 ...dar se pare ca sarbatorile de iarna n-au tinut cu mine...

fuuuuuuuuuug

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de Mariuci si Stefanutzi
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Kim,tare fain ca la voi sunt medicamentele pe gratis.La asigurarea medicala cat platiti voi pe luna?

Eu pun repede kile pe mine si doamne multam le si dau repede,...adica am facut foame vreo saptamana si dadui cele 3 kile puse in luna decembrie.Dar pentru ca nu prea fusei sporitva,...dar ma fac acu,....am o celulita pe piciorele de deasupra genunchilor,....de cred ca numai cu liposuctie ma pot scapa de dansa.dar deocamdata nu ma incumet la asemenea operatiuni,..ci mai incolo asa....mai pe la vreo 40 de ani o sa ma apuc de asa ceva,...deocamdata ma tratez cu sport,..chiar sunt curioasa daca s-o vedea ceva intr-o luna daca mergeg zilnic la sala cate 1-2 ore.Am fost si azi,...si e bine,adica ne place si mie si mamei.sa dea domnul sa nu ne piara pofta!

Mergi la inceput