Salutare ghiocime 
Am intrat si pe-aici, ca acum sunt mai absorbita de Odisee dar promit solemn sa ma indrept
. Am reusit sa citesc asa mai mult pe diagonala dar am rpins ce-i mai important.
Felicitari Aida pentru bebe2, iti doresc tot ceea ce imi doresc si mie. Sarcina usoara, bebel sanatos si tot binele din lume. Era cat pe-aci si ma prindeai la odisee, asa-s singura pe lume pe-acolo. Apropo, cand e DPN-ul tau?
Vreau sa le urez La Multi Ani!! tuturor ghioceilor care si-au serbat ziua de nastere. Sa fie sanatosi, asta e cel mai important si sa-si bucure parintii la fel ca pana acum.
Despre noi ... suntem bine, crestem, si gaza si bebele
Chiar ieri am scos mai tot dulapul ca m-am trezit cu toti pantalonii ca i-au ramas scurti. N-am masurat-o ca n-are stare gagica dar o prind eu la inghesuiala, ca deja nu mai stiu ce marime sa-i iau. 104 a avut pana acum iar la hainutele din State, cele 4T ii sunt mici deja.
In rest, ne plimbacim toata ziua, ca de cand stie de bebele din burtica, merge pe jos ca un soldat. Nu mai are treaba. Smecherie mare-i in copiii astia ... O sa pun curand si un filmulet, doar sa ma dumiresc cum sa-l descarc de pe telefon.
Va pupez si mai trageti-ma de urechi cand lipsesc atat ![]()
JUCARII SI PRODUSE PENTRU COPII ![]()
www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA
BIJUTERII FANTEZIE
Bubulina mishelina
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
14+