* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (59)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

la multi ani pt toti care sarbatoresc sf ion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Buna fetelor...din pacate nu ne-am "vazut" de mult...

Am intrat sa va urez La multi ani!...si sa aveti parte de tot ce va doriti alaturi de familiile voastre...

Va pup pe toate , de la mic la mare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

La Multi Ani de Sf Ion!
(dar nu e miine, pe 7 ianuarie?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Noe Delia multumim mult!
Da, Sfantul Ion e pe 7 ianuarie, dar felicitarile sunt binevenite oricand
La multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilor de maine

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

La multi ani Rocsana si Thea Maria!!!!!

Noi suntem OK, in sfarsit am inceput si noi gradi... si Oanei i-a fost dor de copii!! Imediat s-a dus la ei si n-a avut treaba. cand ma gandesc cum jelea la inceput... offf...
AIDA, asa a fost si cu noi. 2 saptamani a trebuit s-o distrez... a fost OK, totul faceam impreuna. calcam, aspiram, etc. pe urma ne jucam de-a "Conni care si-a rupt piciorul" si vine elicopterul s-o ia (avem o carticica). Io eram "tanti doctor din elicopter", si o duceam cu elicopterul la spital (invarteam o soseta desupra capului) Cred ca am jucat asta de 30 de ori... de sapt viitoare incep serviciul si iar vin bunicii. abia astept sa raman singura cu oana ca a fost tare bine. sapt asta au mai venit copii din vacante, ca sapt trecuta nu am avut pe cine vizita...

pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Salutare! Intru si eu cat sa va spun ca am admirat pozici frumoase frumoase de mamici si ghiocei, Alinaalex, Aida, Ciuf, Noe, Kim. Se pare ca sarbatorile de iarna au priit tuturor. La noi a fost liniste, mancare multa si somn. Petreceri mai putin. Poze pe webshots nu am mai pus din august... poate intr-o zi ma voi invrednici. Am in schimb pe facebook .
Catrinel ce bine ca Oana a vrut inapoi la gradi... Maria m-a plans in fiecare dimineata saptamana asta ca nu vrea la gradi... Noi involuam din pct asta de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

LA MULTI ANI 2009! LA MULTI ANI,IOANE SI IONI (NEGATIVI SI POZITIVI )! LA MULTI ANI, GHIOCEI SI GHIOCELE, MAMICI, TATICI, BUNICI SI STRABUNICI!!!

Am revenit pe meleaguri bucurestene (si cu mintea acasa, dupa saptamani intregi de zapaceala maxima).
Sarbatorile ne-au prins extrem de obositi si in plina mutare (de sediu). Cu toate astea, am reusit totusi sa fac 6 cozonaci si cate ceva de papa, desi am fost mai mult musafiri de data asta (din fericire!).
Thea nu a fost prea incantata de Mos, asta pentru ca s-a intalnit cu el peste tot, inca de prin noiembrie. I-am explicat insa ca Mosul cel adevarat este doar unul si vine numai in noaptea de Ajun, ceilalti fiind niste ajutoare care pregatesc micutii pentru marea vizita. Nu prea am convins-o! Pt. noi (ca familie), mosul venea pe 24 seara,in timp ce bunicii aveau grija sa ne gaseasca o ocupatie in alta zona nu-l vedeam niciodata si aducea atat cadouri pentru toata lumea cat si bradul gata impodobit. Era un moment sublim si sufar enorm ca micutii nostri sunt bulversati cu mii de mosi iar momentul in sine si-a pierdut farmecul (si taina). Noi am refuzat invitatiile la diversi prieteni (unde venea cate un Mos) si am preferat sa impodobim bradul pe 24 noaptea pt. a-l gasi Thea a doua zi dimineata. Cel mai mult s-a bucurat de bradut (pe care si l-a dorit enorm!)de o orga (singura care lipsea din colectia de elemente zgomotoase) si de carti. Restul darurilor (multe rau, din toate partile!) au cam lasat-o rece, motiv pentru care nici nu i le-am dat pe toate, multe gasindu-si un loc sigur in pivnita(pana la urmatorul motiv de cadorisire).In acest moment am impus drept regula de neancalcat stoparea cadourilor fara motiv. Stiu sigur ca mai sunt si alti copii in situatia asta
De Revelion am inchiriat o pensiune intreaga pe langa Rucar si am petrecut 5 nopti si 6 zile intr-un decor mirific (cu zapada neatinsa de pasi si stralucitoare ca in povesti). Am fost 16 familii, 32 de copii, saniute, vin si tuica fiarta etc. Daca serviciile ar fi fost cu adevarat bune iar personalul pensiunii OK, anul viitor tot acolo am fi mers. Turismul romanesc insa mai are multe lacune...din nefericire. Una peste alta, copii s-au simtit exceptional, Thea vrea acum in tabara in fiecare dimineata, pentru prima data s-a bucurat de zapada si tot pentru prima data m-a lasat sa-i inchei hainutele pana sus, asta pentru ca a vazut atata lume infofolita( in rest, nu suporta nimic strans pe gat; urla din toti rarunchii "e prea aproapeee!"). Sper sa reusesc azi sa pun si poze.
Pe 21 dec am avut si serbare si, asa cum ma asteptam, din cauza trezirii fortate (la ora 9.30!!!), pe scena a fost cam adormita (si ce mai mica). Doar cei aflati langa scena au putut intelege ceva din poezia ei. Dupa ce "s-a produs" insa, a stat numai printre cei care aveau diverse roluri, deranjandu-i intr-o oarecare masura.
Am fost si la un spectacol la teatru unde, intr-un moment de neatentie, Thea a tasnit pe scena si nu a mai putut fi data jos pana la finalul show-ului. Ma rog, spectatorii s-au distrat copios de modul in care i-a imitat pe toti micii artisti si a "colaborat" cu prezentatorii (de cele mai multe ori necerandu-i-se ajutorul). Iesea o trupa din scena, iesea si Thea cu ea, intra cu urmatoarea, dansa cot la cot cu dansatorii etc. Pacat ca nu am fost pregatiti cu camera video. Am facut poze insa. Cert este ca e topita dupa scena si, daca nu este adormita sau obosita este o micuta artista foarte cooperanta.
Ne-am reglat si programul de somn (intr-o oarecare masura), in sensul ca am scapat de tinutul manutei pret de ore intregi si chinul de dinaintea somnului. Pun asta pe seama experientei cu spitalizarea care a maturizat-o putin. Adoarme usor, dupa baita, laptic (inca din biberon) si rugaciune (cu muzica clasica) si mai avem de lucrat doar la ora de culcare , inca destul de tarzie. Speram sa reusim sa o bagam in pat pana in ora 21. Dimineata trag de ea si, evident, ajungem ultimi la gradinita. Mananca foarte bine(acum, cel putin!) si (tot gratie spitalizarii, culmea!)a inceput sa accepte si feluri noi de mancare: supa crema cu "butoane"(crutoane), sandwich cu cascaval (toast), mamaliguta cu branza si smantana si, cel mai important, banana (una /zi). Alte fructe nu ne plac inca si nici nu poate fi convinsa sa guste feluri noi (inafara situatiei de criza/regim prin care a trecut). Nu mai stiu ce sa va spun despre noi. Il asteptam cu drag pe baietelul surorii mele iar Thea inventeaza adevarate povesti despre el.

Ameera, sper sa te poti distra si sa savurezi deplasarea din plin.Stai linistita, Sara sigur e pe maini bune! Stiu desigur cat de tare isi poate rasfata un bunic propriul nepot si felul in care fac abstractie de regulile impuse de noi dar...De unde spuneam ca nu o voi lasa niciodata pe Thea cu altcineva, am avut nenumarate astfel de experiente. In general fericite.
Thea nu doar ca nu se spala singura pe cap, dar uraste asta. Pe dinti insa (si prin alte parti) se spala singurica. Mai pune poze cu d-ra Sara cea descurcareata (desi timida...inca)

Delia, Rudy seamana foarte bine cu d-nele familiei (tu si mama ta). Cat rasfat a primit in perioada asta?Mi s-a facut rau vazand poza cu el in balcon!!!

Aida, aveti niste poze superbe! Culorile, semiantunericul si mutrita Alexandrei se impletesc perfect inntr-un tablou de Craciun veritabil. Iar tu ai o privire incredibila!

Nshiro, LA MULTI ANI ,FERICITI SI LINISTITI!!!Si poate te mobilizezi sa mai pui niste poze cu voi.

Mari, am vazut si pozele cu Teodora(mare tare, o adevarata d-ra!!!).Nici ea nu s-a prea dat in vant dupa Mos, nu-i asa?

Kim, sunteti foarte dragute impreuna! Va mai luptati cu suzeta? Si Alicia are alura de domnisorica, dichisita si eleganta mereu. Si tu esti f.f.f.f. slaba!

Irina, imi pare rau ca iarasi ati patimit!Ai incercat banutii de la Hadas(cu ciocolata, vit. C,propolis si echinaceea)? Sunt f. buni! Si catina sub orice forma (dar dimineata, pt. ca este energizanta). Noi am inceput sa-i dam si sirop de brad si ii place la fel de mult ca cel de catina.

Catrinuta, sper sa intrati in anul asta lasand in urma racelile chinuitoare(lucru valabil pt. toti ghioceii, dealtfel!).Acum sunt sanatosi amandoi piticii? Incercati si voi metodele de imunizare sus-amintite. Ai fost la gradinita "noastra"?

Noe, v-ati intors? Am vazut si pozele Mariilor Voastre si da, mi-au placut mutritele, toaletele, suvitele, bretonul etc.
Ne vedem anul acesta?

Revin.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

www.evenimento.ro

Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

AndreeaG,iti dai seama ca nu a fost Rudy pe balcon singur nici macar o fractiune de secunda,dar mi-a placut tare de toy view-ul de acolo de la inaltime si am vrut sa-l iau acasa si sa-l impartasesc cu lumea.Si ,...in privinta rasfatului,...pai asta e lozinca fiecarei zile RASFATZ,RASFATZ,RASFATZ,...de cand e maica-mea la noi.face tot ce poate ca sa castige teren cu nepotul,...care totusi e topit dupa mami,adica moiCand apar eu,...dispare vraja dintre ei si nu se mai lasa de mine.Eu incepui scoala,...putine cursuri,...3 imi luai ca sa le termin in 2 zile,...ca poate mai incercam luna viitoare sau cealalta sa mai chemam barza si va fi nevoie la un moment dat sa stau vreo 2 saptamani in pat,...de data asta o sa fac nu 95 % ci 100% din ce stiu ca depinde de mine,...ca sa fiu cu constiintza impacata.M-am uitat si pe evenimento,...si va felicit pentru ideetatal lui Rudy are si o firma de acest fel si merge tare bine chiar si in economia asta care se clatina binisor in ultimul an.Fug la ale mele trebusoare.

Ciuf,...nu ma mai pasioneaza radiologia,...iti explic eu la telefon,...si ma bate gandul din semestrul viitor sa ma trec si eu pe nursing,...caci am o gramada de cursuri care sunt comune si nu trebuie sa le reiau.Asa ca am ceva intrebari,...bine,timp este,...caci pana in luna mai,...mai imbatranim cu aproape jumate de an.Vezi ce optimista sunt?O zi buna tuturor!!!In weekend o sa am un pic mai mult timp de taclale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

La multi ani! La multi ani! LA multi ani!

Pentru sarbatori si sarbatoriti, mamici si tatici...

Sa aveti un an asa cum va place, ghicimea sa fie cuminte si papacioasa si sanatoasa, si frumoasa, si....

In sfarsit, imi iau inima in dinti si nu starng prin casa (nu de alta dat in juma de ora nu se vede nic), asa ca, stau un pic la povesti ,
Ne-am intors de la Brasov, unde, am petrecut sarbatorile, a fost super bine, pentru prima data Bia s-a bucurat din plin de zapada, de sanius, ma bucur ca este asa rezistenta la frig nu a racit deloc desi au fost si -17 grade.
Anul acesta am vazut schimbarea, mi-am dat seama ca a crescut, intelegand ce inseamna mosu, colindatorii, parca sarbatorile au fost altfel, mai frumoase!
De Craciun, asa cum spunea si Andreea, nu a fost prea incantata de mos, vazandu-i prin toate magazinele inainte de Craciun, nu s-a lasat fotografiata cu ei dar a cersit “babane” la greu.
De Mos Nicolae a vrut fier de calcat si nu s-a putut altfel, drept pentru care a primit 2, ca de , ce sa te faci cu tati care asa s-a gandit el ca este mai bine. In seara de ajun la culcare in timp ce-i spuneam eu ca vine mosul, bla, bla, bla s-a ridicat de pe perna si mi-a spus: “mosul aduce doi fier unu mic si unu mare”! M-a lasat masca pentru ca asa era, nici nu stiu ce sa zic!
De Craciun si-a dorit “pian” si atat, a primit o orga mica si colorata cu mocofon de care nu se plictiseste.
La revelion nu i-a placut , a stat numai juam de ora apoi a plecat cu buni la culcare, soacra mea s-a schimbat f tare, a vrut sa mearga cu noi si a avut mare grija de Bia, reusind sa evadam un pic.
Dupa cateva plecari, Bia stia ca mami merge la doctor ca o doare burta, a venit replica “iar a dotoh”?

In rest, ce sa zic, este bine, ma bate gandul sa o dau la gradi, maseleste ii ies maselutele, cade de ma dispera, mereu este julita, vanata, in casa umbla numai desculta si cel mai tare ii place “a pielea goala”.
La schi nu a fost prea incantata nici nu am insistat dar ii place tare mult cu coarda elastica spre disperarea lui tati.
Cu mancatul este din ce in ce mai greu, sper ca la gradi sa manance mai bine si evident singura.
Este foarte rasfatata si dependenta de mine (intre noi fie vorba si eu de ea), reuseste sa ne pacaleasca si sa ne invarta pe degete asa cum vrea ea, stie sa se faca f placuta, mereu reuseste sa ne surprinda cu cate ceva.

Hai va pupez, sper sa revin cu raspunsuri si ceva pozici!

Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

http://community.webshots.com/user/red_tania

http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=1882c89b2180ca682996d7&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Salutare mari si mici….
Deeeeeeeeeeeeci…asteptam cu infrigurare vaccinul de 4 luni (care oriucm s-a devansat din cauza uneia dintre bronsiolite avuta pe la 2 luni)…atunci bagam si un Rotarix (contra rotavirusului) ca se pare ca nu-I de gluma cu el…doar sa fim sanatosi pana atunci…din cauza asta nici mariucul nu a mers la noua ei gradinita, tocmai ca sa nu mai pescuiasca ceva in prag de vaccin…
Despre Mariuci: pe zi ce trece creste (la propriu si la figurat) si zau ca nu stiu cu ce ca de cand e acasa mananca numai miercurea si vinerea…i se vad coastele ca la somalezi, dar in rest e aceeasi atomica, ba chiar mai atomica decat de obicei, pt ca nu pot sa ii dau toata atentia pe care ea ar vrea-o (si intre noi fie vorba ea vrea mititica non-stop) … de cand e acasa reusesc cu greu sa ii tin programul de masa si somn cu care era invatata pt. ca atunci il apuca si pe praslea toate alea; de fapt si reciproca e valabila (atunci cand il alaptez pe Rares, atunci o apuca si pe fi-mea cacarea sau setea sau mai stiu eu ce - de multe ori sunt chestii studiate ca sa zic asa, si isi alege momentul intentionat)…Ca si Andreea, d-ra mea nu vrea lapticul decat la biberon, dimineata si seara, spre disperarea socra-mi-i a carei problema asta a ramas ultima…am avut o tentativa destul de reusita sa ii dau la cana, cu paiul si m-a mancat undeva (pt ca vedeam ca nu mai bea la fel ca inainte si ea are nevoie de calciu) si am intrebat-o daca vrea la cana sau la biberon…si de atunci invariabil “Vreau laptic la biberon ca Rares”…pus pe acelasi plan cu “Vreau nani nani puiu’ mamii asa ca la Rares”….
Si-a dat drumul la vorba binisor, il pronunta pe “r” exemplar si atat de dulce, dar al naibii “s” se incapataneaza sa iasa cu limba printre dinti… repet cat pot de mult poeziile si cantecelele pe care le-a invatat la gradi si incerc sa o invat si altele noi…are o memorie tare buna (deh tineretea bat-o vina) ca e nevoie doar de vreo cateva repetari in joaca pt a prinde ceva…in continuare e fan puzzle, cele cu 24 de piese deja sunt fumate si facem impreuna cat reusim pe cele de 54… ii place tot ce inseamna arta (sensibilitatea pestisorilor, deh): danseaza de n-are aer, canta de ne face creierii tandari si sa deseneze cat e ziua e lunga…vorbeste intr-una ca o moara, canta, da spectacole la modul propriu, la care noi trebuie sa luam parte si sa aplaudam, face lectii ca la gradi cu noi si ne da bulinute, deja imaginatia ei debordeaza si trebuie sa avem grija pe unde ne asezam ca poate ne asezam pe vreunul dintre prietenii ei imaginari (un catel, o pisica, un ala mic, sau vreunul dintre colegii de la gradi)…(astazi l-a luat pe un bebe de afara …si se facea ca il ridica din carucior, ca il tine in brate si il protejeaza e frig, etc.)…traieste atat e intens joaca ei incat ajunge sa se certe sau sa aiba diferite discutii cu o Ioana sau cu un Alex imaginari (fosti colegi de gradi), foloseste diferite obiecte si isi imagineaza ca sunt altceva (ieri perforatorul era aragazul ei)…sau isi “aranjeaza” parul la aspirator (acolo unde iese aerul)
Oricum va jur ca are la idei de ma sperie…si niste “teatralisme” demne de mari actori…cu plans la comanda, cu ochi dati peste cap, cu iubiri si stransori in brate si declaratii de iubire de te sufoca…cu replici de te lasa paf...
Iubeste sa i se citeasca povesti non-stop si sa spuna si ea povesti la randul ei…dar trece greu de “a fost o data ca niciodata”, pt ca are prea multe de spus…
Ii place sa se impopotoneze, sa se aranjeze asa cum vede la cumnatele mele)… si mereu intreaba daca-i frumoasa...
A descoperit desenele mai lungi (gen Barbie sau cum au fost cele din perioada sarbatorilor dublate in romana) pe care doreste sa le savureze impreuna cu mine si cu Rares, iar pezevenchiul ala mic se uita de n-are aer…
Din pacate nu toate sunt roze in ceea ce priveste procesul ei de adaptare la noua situatie (care intre noi fie vorba nu mai e chiar asa de noua)… de multe ori il altoieste pe pitic (in special atunci cand el este in central atentiei sau ea este prea obosita ca sa mai “rationeze” in vreun fel– ne trezim ca in fractiune de secunda i s-a infipt in par sau i-a dat una in burtica), se joaca destul de brutal cu el (ea crede ca-l la fel cu ea, nu intelege ca-I mai fragil decat ea si el nu stie sa se apere), dar pe de alta parte este invariabil Raresul ei si o sustine uneori urland la ceilalti, ca nu cumva sa ii scape cuiva, vrea ea sa il schimbe, il controleaza daca a facut kk, ii da cu lingurita, are grija tot timpul ca sa primeasca si Rares ce primeste ea (la sorcova cerea bani si pt Rares sau daca ne ducem la cumparaturi are grija sa caute sa ii cumpere ceva si lui Rares)…are destule momente in care se joaca “frumos” cu el sau il ignora…moment in care rasufla si mititelul un pic…si totusi e “disperat” dupa soru-sa…de cum o vede rade in hohote de se inneaca, chiuie si e de ajuns sa ii zica asta mica ceva ca e in extaz… efectiv saliveaza dupa ea…
Ceilalti stau cu gura pe ea intr-una si il protejeaza la maxim de asta mica (daca ar putea ar inchide-o pe Maria undeva ca sa nu se atinga de pitic) si pe ea asta o infurie cel mai tare , si cu cat incearca sa o indeparteze de el cu atat ea se razbuna pe el…. Si bineinteles ca eu sunt capul rautatilor pentru ca o las, pt ca chipurile eu nu o cert pt ca eventual n-am batut-o cu furtunul asa cum si-a batit soacra-mea copiii mai mari…in conditiile in care sunt singura care o disciplinez in vreun fel (scaunel, luat e jucarii, interzis anumite placer, etc., ceilalti limitandu-se la a-mi spune “ia uite ma ice face maria, pune-o la scunel, sau i-ai aia sau ailalta)…si normal ca fata nu reactioneaza la ei…nu mai reactioneaza bine nici la mine, dara-mi-te la ei…oricum am ajuns la un consens cu ea, i-am promis solemn ca nu o sa o mai ating nici o data (si de multe ori fac eforturi supraomenesti, va jur) si ii aduc aminte de fiecare data chestia asta cand face ceva neortodox…cert este ca asa a ajuns ca in mine sa nu mai mai dea, ceea ce de ceilalti nu pot spune…din pacate refuleaza si se exprima mititica asa cum poate, inclusiv prin ros de unghii, lovit, urlete…orice numai ca sa fie sigura ca nu e uitata in favoarea piticului…
Sunt multe de spus despre ea, in fiecare zi mai face cate o nefacuta, dar in inconstienta mea si in incercarea de a nu inrautati lucrurile mai mult decat sunt acum, trec cu vederea cat pot si pedepsesc acolo unde efectiv nu poate trece doar cu o admonestare…

Rares, caci degeaba vrui io sa ii spunem Stefan, Maria vrea sa fie Rares (si il spune asa de frumos ), incat Rares e si in ziua de azi, creste si el ca Fat-frumos… daca n-ar fi mai tot timpul bronsiolit, probabil ca ar fi plecat deja la armata…abia astept ziua de marti ca sa vad noile lui dimensiuni…io banui ceva pe la vreo 7 kile juma si vreo 65 de cm cel putin…e ff vioi, doarme ffff putin peste zi si e destul de activ, mereu pedaleaza de zici ca se antreneaza de maraton…e atent la tot ce il inconjoara, e in extaz cand cineva il baga in seama, rade pana se inneaca cu saliva, rasplateste pe toti cu zambete … isi suge mainile de zici ca-I sfarsitul lumii, de cele mai multe ori pana la coate, el vesnic avand manecile ude de saliva…
E un copil blandut si vesel, si muuuult mai calm decat Mariuci…si cu fundu’ mare …inca nu a renuntat la mesele de noapte (se trezeste si de cate 3 ori uneori), manaca putin si des, nu prea se impaca cu bibe si ar manca sanul cu totul daca s-ar putea… de la Craciun am inceput cu suculetele…singurul pe care l-a tolerat fff bine si il papa super bine e cel de morcov, la cel de mandarine si de mar a cam “chiuit” de dureri de burtica…nu vrea s ail pape nici in ruptul capului cu bibe ci numai cu lingurita… si la el am vazut si eu un copil care efectiv moare de pofta…
Ar vrea intr-una sa se ridice, s-a saturat de vazut tavane..

In concluzie, ca s-au sculat pititcii cate unul cate unul am doi copii de milioane…daca ar dormi si ei noaptea o data amandoi si nu cand unul, cand celalalt, as fi si eu ceva mai ne-zoombie…dar noi sa fim sanatosi…
Pupam gaska… cu scuze ca am scris atata…..

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de Mariuci si Stefanutzi
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput