* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (59)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

n-am somn, asa ca va mai pun niste poze facute zilele astea, plus de azi la sanius in parc, incepand de aici

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

la multi ani pe 2009 multa sanatate si fericire
noi am petrecut sartbatorile acasa cu niste prieteni, a fost dragut
am vrut sa tinem copiii pana la 12 noaptea dar ali s-a culcat pe la 11.30, asa ca am lasat-o in casa si am iesit afara la artificii
acum am inceput munca si este f naspa pt ca ma invatasem cu ceva libere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

La multi ani fetelor din partea Mariei si a lui Rares...eu abia mai stiu cum ma cheama asa ca urarea e scurta dar din suflet...sa aveti un an bun si frumos, plin de sanatate si bucurii...
acum ma duc sa ma scurg spre pat ca acusica face ochi vreunul si gata pauza...
pup gaska

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de Mariuci si Stefanutzi
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Nu-mi vine sa cred ca m-am bucurat sa reincep serviciul... dar asta numai din cauza ca nu mai stiam ce sa-i fac de mincare Alexandrei, ca sa ii dau cit mai variat :)) Si greu, tare greu, s-o tin ocupata asa cum e cind e la gradinita, cu copiii. Zau, am capatat un respect si mai mare pentru mamicile care stau acasa cu copii de virsta Alexandrei. Prima saptamina a fost cum a fost, dar din a doua deja o apucase plictiseala si de jucariile/papusile ei, si de jocuri, si de pictat... o apucase dorul de "babies", de socializare.

Am pus niste poze:
- de la petrecerea de Craciun de la gradinita
- de la atelierul/magazinul Build-A-Bear
- Ajunul Craciunului
- weekendul trecut

Pot sa va spun ca, de cind o am pe Alexandra, a fost prima data cind am reusit sa dorm dimineata pina la 10, chiar si 11:30. Timp de 2 saptamini!! Serile ne culcam mai tirziu (Alexandra n-a vrut sub nicio forma sa se culce inainte de 10-11 seara, iar noi numai dupa miezul noptii), iar dimineata eram cu totii "cazuti la datorie". Azi, insa, cind m-am dus la 6 dimineata sa o trezesc pe Alexandra si i-am spus ca mergem la gradinita, de fericire s-a incurcat in complimente si mi-a zis "mommy, you have nice boobs" . De obicei imi spune ca am par frumos sau bluza frumoasa, insa azi s-a incurcat :))))

Apropos de "boobs", eram o data cu ea in magazin, sa-i cumpar cizme, si urla in tot magazinul "mommy, I want boobs!" in loc de "boots", care-i cuvintul pt "cizme". Toata lumea ridea pe linga noi, iar o tanti chiar a glumit ca "vai, ce precoce sunt copiii din ziua de azi" :)))

De cind merge la gradinita, foarte rar mai spune cuvinte romanesti. In afara de "muc", "fomic", "piinica" si inca altele, numai in engleza vorbeste. Eu ii vorbesc romaneste, ea imi raspunde in engleza. Asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Aidaaaaa,
io ti-am zis ca semeni cu o sexy actritza

Alexandra, ai lov iu

"Cred si nu cred tot ce spun cand tac../Vreau si nu vreau sa revin de unde n-am plecat."

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

aolioooo, Noe
sunt la birou, si m-au vazut colegii ca cica ma uit la poze sexy :)))) sa vezi ca acum or sa aiba dubii in ce priveste orientarea mea sexuala da' io zic ca-i numai din cauza culorii ochilor: www.topnews.in/files/images/Amanda-Peet10.jpg" target="_blank">http://www.topnews.in/files/images/Amanda-Peet10.jpg
mi-a mai zis cineva ca seman cu Amanda Peet, hm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui aida_o

aolioooo, Noe
sunt la birou, si m-au vazut colegii ca cica ma uit la poze sexy :)))) sa vezi ca acum or sa aiba dubii in ce priveste orientarea mea sexuala da' io zic ca-i numai din cauza culorii ochilor: www.topnews.in/files/images/Amanda-Peet10.jpg" target="_blank">http://www.topnews.in/files/images/Amanda-Peet10.jpg
mi-a mai zis cineva ca seman cu Amanda Peet, hm.

nu numai ochii, mie mi se pare ca semeni si la figura
cat despre orientare, da-o=ncolo, suntem in 2009:)), e voie orice

gata, ma duc la bagaje, we're out of geneva maine

"Cred si nu cred tot ce spun cand tac../Vreau si nu vreau sa revin de unde n-am plecat."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

LA MULTI ANI tuturor celor care-si sarbatoresc ziua numelui!LAURA-IOANA,MUUULTE BUCURI SI IMPLINIRI SCUMPA!!

CATRINUTZA,ZI-NE MAI MULTE DE ATOMICI,PLIZZ!Te-ai scumpit rau la vorba si noi iti ducem dorul
Noi incepuram scolile azi.Pe Rudy l-au trecut chiar de azi in grupa celor de 3 ani,....desi mi se parea normal sa mai stea cu cei de 2 ani pana la sfarsitul lunii viitoare,...dar daca doamnele considera ca el e pregatit,...alegerea lor.Si mi l-au si laudat,...pentru prima data,...caci mereu se plangeau de cate ceva,...genul ca e rusinos,...ca vorbeste doar cu alti copi dar nu si cu ele,...plangeri de care eu cam radeam...sincer.fug la vizionat pozici.

Mergi la inceput