* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (59)
Raspunsuri - Pagina 10
Stefanna spune:
LA MULTI ANI ROCSANA!
sa fii fericita si sa te bucuri de familia ta
Pt toate fetele LA MULTI ANI si un an nou binecuvantat.
Va pup
aida_o spune:
La Multi Ani si tot ce-i mai frumos, la voi in vieti sa vina!
Am vazut toate pozele voastre de Craciun, cu copilasi si mamici/tatici aranjati ca de ocazie speciala, tare frumosi cu totii. Si va invidiez pe cei care-s in locuri mai calde (sau macar fara zapada), ca noi ne-am saturat de atitea ninsori si munti de zapada...
N-am intrat pt ca am profitat de zilele libere si am lenevit pur si simplu ![]()

nshiro spune:
Va multumesc din suflet pt urari. A fost o surpriza foarte frumoasa. Si eu va doresc sanatate si sa auzim numai vesti extraordinare in 2009
Irina71 spune:
LA MULTI ANI, THEEA ! 

Sa fii sanatoasa, fericita si sa-ti bucuri parintii toata viata, pui mic si mult asteptat ! 

Nu-mi vine sa cred ca a trecut un an ....
Laura Ioana, cum a fost despartirea ? Macar ai petrecut frumos ? 
Mai ciuf, ce frumos ai povestit ! A vazut si mama ce ai scris si cica "ehhh, stie lumea cum sa traiasca ... nu ca noi". Invidie maxima.
Mie imi pare bine, macar asa calatoresc si eu un pic, virtual.
Grozave poze. 
Ameera, cum, Sara se spala pe cap singurica ? Woww !! Cu dusul, sau la robinet? M-ai lasat paf.
Andrei urla de fiecare data : "nu pe caaap ! nu-i asa ca nu ma spal pe cap ??" "Ba da, mami"."Atunci sa vina si tatiiii ! Sa vina tot cartierul, ca mi-e frica". Si sa ne vezi, tati tine dusul, eu il sapunesc, in timp ce-i spun "tine ochii inchisi ! nu-i deschide inca !" 
Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
Delia21 spune:
LA MULTI ANI THEA de Laura-Ioana siRoxana !
Ciuf,am vazut si eu pozele cu bradutul si copilasii.Superbi cu toti sunteti.Despre Disney,...doar cateva,..poate vreo 10 rideuri maxim,...au avut limita de inaltine,si anume minim 102cm.Dar pentru noi a meritat caci nu am platit avionul ci benzina dus-intors ne-a costat 50 de dolari.biletele la Disney in schimb au fost mai scumpe decat pma asteptam,...parca 225 pentru 4 zile de persoana,...si noroc ca nu am fost prea multe persoane.Copii sub 3 ani nu platesc dar intre 3 si 10 ani ar fi costat la 160 pentru cele 4 zile,..iar la copii peste 10 ani costul este acelasi ca la adulti.asta e ,..nu ajungem acolo in fiecare luna,...chiar imi propun cat stau in florida sa merg acolo cu puiul meu o data pe an,..nici mai mult,...nici mai putin.Plus ca de acum stiu sa nu mai merg in perioade aglomerate ca sa nu mai stam la cozi cu orele.Cu schiatul,...looks like fun,...dar eu apreciez tare de tot siguranta,...fizica,nu pot,...am fost pe partie in copilarie si nu am putut sa imi dau drumul in jos,...m-a luat panica.Revin .
alinaalex spune:
LA MULTI ANI si bine v-am gasit in 2009!
sper ca ati petrecut frumos. Noi am stat acasa, noi 3, ca niciodata am facut rev-ul singuri. Ne-a mai colindat un prieten-doi. Am vrut sa mergem in centru la miezul noptii sa vedem artificiile, dar Marc la 23 dormea deja. Asa ca am ciocnit o cupa de sampanie cu tati, ne-am uitat la TV si pe la ora 2 nani. Deci rev linistit, sper ca 2009 sa fie la fel.
De luni abia incepe distractia, caci ne facem bagajele si mergem la ski la Arieseni toata sapt. viitoare, abia asteptam!anul trecut am stat 3 zile si nu ne-au ajuns
asa ca de data asta prelungim sederea.
De ieri avem si noi zapada (in sfarsit!!!), am fost la sanius, pun imediat si niste poze.
in rest, toate bune si frumoase, ne-am odihnit, mai avem o sapt. de relash, si dupa aia la munca!![]()
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
alinaalex spune:
LA MULTI ANI FERICITI CU SANATATE DRAGA ROCSANA, SA AI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME! 
LA MULTI ANI THEA!!!
OAU, NU-MI VINE SA CRED CA A TRECUT DEJA UN AN! ![]()
SA CRESTI MARE SI SANATOASA!
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
micaalsa spune:
La multi ani!!! Roxana, cu intarziere
Multa sanatate iti doresc si numai bine.
alinaalex, vacanta placuta la Arieseni. Doamne, dor mi-e sa merg acolo. Sa treceti neaparat pe la Mama Uta, e o batranica care gateste la restaurantul si pensiunea cu acelasi nume. Face niste mancaruri grozave si niste placinte
... nici nu vreau sa ma mai gandesc la ele, sa nu ma apuce vreo pofta ![]()
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI ![]()
www.bijuterii-fantezie.ro/" target="_blank">BIJUTERII FANTEZIE
Bubulina mishelina
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
11+
mihaser spune:
Salutare!
Rocsana la multi ani! Multa sanatate si tot ce visezi sa ti se implineasca!
Theea Maria sa cresti mare si frumoasa ca mami!
Ciuf multumesc mult pentru mesaj!
Am vazut pozele si sunteti minunati. Eli aduce un pic cu Eva ta, iar diferenta dintre kinderii nostri e tot 2 ani...Ai aratat super la petrecere...esti o super lady Valeria!
Eli e ok cu piciorusele...am fost la 10 sedinte de masaj la o kinetotterapeuta si f bine i-au prins...se ridica singura in picioare, merge de-a busilea...se descurca fata!
Am facut si poze cu drumul nostru de ianuarie...sper sa iti placa!
Cosmina si Tocanii multumesc din suflet ptr SMS ![]()
Irina ce mai faci? Eu din pacate sau din fericire sunt doar pe lista de rezerve ptr jobul ala...au spus ca-mi pastreaza cv-ul dar nu m-au laes pe mine acum...Am aplicat pentru un post la o firma care are nevoie de economist si ptr Constanta...poate o sa fim colege! ![]()
Va pup pe toate, va doresc sanatate maxima si multi bani in 2009!![]()
Laura Ioana spune:
La multi ani pe 2009, fete dragi
M-ati facut sa lacrimez, vazand urari pentru mine si pentru fata mea
Multumesc mult Miha
Ameera
Irina
(a fost frumos, dar abia asteptam sa vin acasa si-i asa de racita micuta, de ma doare sufletul!) Delia
Alina
ca v-ati gandit la minunea mea!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008