Puiuti de randunici 2008!! (160)
Raspunsuri - Pagina 16
lianam spune:
hello, hello!
am vazut reprezentatia de seara a mergaretului scumpic
....am vazut ca stefanutu e mai bine
, ii facem galerie pentru un big kk 
.....tuchi face curat, spor la treaba sa termini repede
....ursu back in bussines 
(buna reteta de frumusete ursu
... o aplic si eu, dar cred gresesc undeva
...aaa, cred ca stiu: mananc ce vreau dar nu cand vreau
)....
naty
nu mai fi trista...o sa recupereze iulia, ai sa vezi...sunt atatea exemple....e de inteles ca te necajesti, dar gandeste-te prin cate a trecut si trece, sufletelul asta mic a reusit sa razbata toate necazurile si are puterea sa se joace si sa zambeasca si sa-ti alunge toate amintirile neplacute cand ii vezi surasul! o sa scape si din incercarea asta prin care a trecut acum, se incheie anul, se incheie si toate necazurile patimite si incepe un an nou cu progrese la care abia o sa poti tine tu pasul ![]()
Liana, mami de Teo
Kya spune:
Naty ti-au zis fetele deja tot. Asculta-le ca sunt tare destepte!
Hai, capul sus, si mergi mai departe! 
Raluca mamica de
Sanziana - o
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
bubu05 spune:
Stela, de la farmacie am luat eu aparatul Olinth, e vreo doua sute si ceva de mii, nu e scump si are efect miraculos! n-am incercat pe mine inca, am uitat aseara sa-l bag in priza
. Valentina zicea ca a dormit Matei beton dupa ce a bagat ala. Fugi si cumpara!
Fug si eu la curatenia mea, Stef a adormit si Vladut a iesit afara cu Lica 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
Kya spune:
Am descoperit o melodie care mie mi se pare superba:
Raluca mamica de
Sanziana - o
mititicaGod didn't bring me this far, to leave me here!
gbutucica spune:
Firma la care lucrez io( sarrieri) si-a deschis un magazin on line , asa ca daca vreti lenjerie super meseriasa , dar si cam scumpa , gasiti prin cautare pe google "sutien push up" acum abia prin pagina 3 , dar suntem la inceput.
stiu ca aveti unele pasiuni pentru "Chhiloti de DUAMNA"
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Am descoperit o melodie care mie mi se pare superba: Raluca mamica de Sanziana - o mititicaGod didn't bring me this far, to leave me here! |
A descoperit-o Pucca inainte

tiker
Mami de ursulet
cami33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Am descoperit o melodie care mie mi se pare superba: Raluca mamica de Sanziana - o mititicaGod didn't bring me this far, to leave me here! |

cam tristutzaCami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
clauclau spune:
Am uitat sa o felicit pe Biencutza pentru primul ei dintisor!
Bravo pui mic!
Si s-o pup pe Liana si pe micuta ei Te(r)o!

Si pe Kya, ovcors!
POZE
lianam spune:
biencuta felicitari pentru primul dintisor 
stela am gasit nose easy la un magazin de comanda on line, insa nu am mai facut comanda atunci; nu mai stiu exact, insa parca andyfarm se numea; da un search si sigur iti gaseste dupa numele firmei
... mai, atat vorbiti de olinth aromateraphy asta ca imi vine sa ma duc sa cumpar ![]()
si mie imi place melodia aia kya
...e mediatizata de ceva vreme pe pro tv
aaaa, deci pe giani o facem responsabila cu aprovizionarea de chiloti fini de duamna ![]()
Liana, mami de Teo
clauclau spune:
Melodia o stiu de ceva saptamani, o dau foarte des pe Kiss Tv. Lui fi-mea ii place...![]()
Cami, ce mai face prietena ta si puiul mic? Sunt bine?
POZE