Puiuti de randunici 2008!! (160)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Naty, nu fi supi , ca asa cum zice si Ursulica ( Alina dinlista mea de mes) fiecare face progrese intr-un anumit ritm. Eu am o verisoara nascuta la 7 luni de 750 gr si acum e o frumoasa cu faculta facuta si un serviciu foarte bun. Iti inteleg durerea , dar incearca sa nu mai pui sre pe rana , eu zic ca e din cauza stresului acumulat.

Delph nu io is autoarea desi as fi vrut , poate mimo????

rindunimea

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Poiata sigur e Gecko

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata!
Va multumesc ca v-ati gandit la noi! am avut o noapte excelenta, cu toate ca Stef n-a papat nimic la culcare a dormit neintors pana la 5 dimineata, s-a trezit, a inceput sa rada la mine, a papat laptic si s-a culcat la loc pana la 8 jumate. S-a trezit vesel, a papat fructele, i-am pus acolo si avocado. Inca n-a facut kk, il urmaresc azi. Deci e bine pana acum!

Felicitari Bia pt. dintzos!

Naty, nu fii suparata, stiu ca iti doresti sa faca si Iulia aia sau ailalta si esti nerabdatoare...dar cum au zis si fetele o sa recupereze si o sa faca la fel si ea ca ceilalti

Adriuta, e mortal Adrian, ce sigur paseste! bravo lui, mergaret mic!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Naty fruntea sus mami, sparge butoiul si lasa drobul de sare la locul lui. Iulia a recuperat foarte mult, incet incet o sa ii ajunga din urma pe puiuti. Roaga-te la Dumnezeu si multumeste-i ca e sanatoasa si papa. Si eu am o nepoata nascuta la 6 luni, la 1kg, declarata avorton de doctori, si acum are 7 ani, si e frumoasa si desteapta. A recuperat. Din pacate iti trebuie un pic mai multa rabdare.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Bubu, sanatate si stefu drag

Eliminind pi toate lumile ramin "poiete de poiezie " mimo sau gecko , hai cu propuneri sau Randunica Poaiata data in vileag.

ce mai trebea sa scriu????

am vazut pozici si toti puii sunt dementiali e mama pi ei

si si pe MIhutza si pe olgutza care e la zi dar nu apuca sa scrie
mai pe celellalte si si fug

aaaa spor la trebi prin casa.

Luny erau pop u la r i dar nu stiu de ce a aparut stelute abia acu vazui( am editat sa pun pauze ca apuruse tot cu stelute)

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neata.Declaram mare fornaiala.
A gasit cineva uleiul acela de desfundat nas Nose Ease de la Moraz??Liana??
A luat careva aparatul acela de desfundat nas de la Olinth,parca...,de care se vorbea pe aici??De unde si ce efect are??

De dimineata la 7,a baut cu chiu cu vai 100 de lapte,apoi am luat-o langa mine cum fac in fiecare dimi sa mai dorm si eu un pic,si m-a calarit,s-a invartit,a chitzait,s-a jucat,eu am adormit,linistita fiind ca pe o parte a patului sunt perne ca opritor,iar pe cealalta parte sunt eu,si ma trezesc brusc la un moment dat,ea era cocotata pe mine si privea in jos..un pas mai avea si o adunam din spatiul ingust intre patul mare si patut...M-am speriat...

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, am intarziat la cafea, dar am facut ceva curatenie prin casa cu Sufletica la picioarele mele sau calare pe aspirator!

Eu pariez pe Gecko la poezioara!

Naty, Iulia o sa recupereze tot, este absolut normal in cazul ei sa fie asa...Tu sti asta, dar mai sunt momente cand te intristezi vazand ceilalti puiuti putin mai avansati. Iulia o sa fie absolut perfecta , o sa vezi cand o sa vorbim peste 1 an, 2! Pup pe Iulia si mamica ingrijorata si trista, nu fi asa mai ales in prag de sarbatori. Fii fericita pentru aceasta micuta pe care ti-a dat-o Dumnezeu si sanatate maxima .

Ursuleata, subscriu si eu, esti frumoasa rau, iar de Ursulet ce sa mai zic, m-a dat gata!

Adriuta, ce-mi place sa-l vad pe Adrian in filmulete!!! Abia astept s-o vad si eu pe Rebe asa...

Send si revin...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Gata, m-am grabit ca mi se descarcase laptop-ul si mi-era ca pierd mesajul..., nici n-am apucat sa-l bolduiesc!

Mai aveam de zis..

Delphin, nu a fost cu mult mai bine dupa primul dintisor din pacate...Insa am reusit sa nu mai alaptez dupa 12 noaptea, deja a trecut mai bine de o saptamana...Abia la 7 dimi o pun din nou la san, iar in cursul noptii putin bibe, dar chiar putin, abia suge vreo 60 ml si apoi se culca linistita la loc singurica. Treziri mai sunt, uneori la o ora, alteori la 2 ore, dar cum o tin cu mine in pat o linistesc in cateva minute si reusesc sa o adorm la loc! oricum, simt ca suntem mult mai bine fata de acum o luna, zic eu ca suntem pe drumul cel bun...
Ce fac copiii?

Ursuleata, mult succes cu magazinul virtual, sa fie intr-un ceas bun!

Ariel, cum merge treaba? hai ca dupa ce termini cu actele urmeaza partea frumoasa...

Giani, Stela,Bubu [pup

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!si noi p-aici..
Falicitari, Bianca, ptr dintuc!
l-am vazut si pe Adrian, deliciu!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui mstela
A gasit cineva uleiul acela de desfundat nas Nose Ease de la Moraz??Liana??

Eu il am de la pediatra, dar stiu ca se gaseste pe net de cumparat. Da un search.

Citat:
A luat careva aparatul acela de desfundat nas de la Olinth,parca...,de care se vorbea pe aici??De unde si ce efect are??

Da, eu. Se cheama Olynth Aromatherapy. Se baga in priza si are niste pastilute. De la farmacie l-a, luat (aparatul + rezervele vreo 31 de lei). Are uleiuri de camfor, eucaliptol si menthol. E intr-adevar foarte aromat, si vad ca de 2 nopti, fii-mea chiar doarme mai bine. Nu se mai infunda nasul, si respira foarte ok. Pana si eu respir mai bine

Raluca mamica de Sanziana - o mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput