Puiuti de randunici 2008!! (160)
Raspunsuri - Pagina 17
natynic spune:
Fetelor va multumesc din suflet pt incurajari, stiu si eu ca asa e dar, deh, tuturor ne place sa ne mandrim cu puii si...
Ati dat vreuna copiilor ardei capia??
Stela, apropo de gutuie sa stii ca Iulia nu a avut probleme si o apreciaza mult, si cruda si coapta. De fapt Iulia a tolerat digestiv ff bine tot pana acum, poate cu exceptia cartofului care la inceput a balonat-o dar acum nu mai e cazul. Cat despre preferinte, si aici ea tine sa fie altfel decat toti: a refuzat categoric dovleacul (bostan) dupa care vad ca se omoara toti, in schimb de prima data a primit cu placere ficatul de pui pe care majoritatea bebeilor il resping; nu exista sa nu manance tot de fiecare data cand ii dau, ultima oara ii facusem cam mult, si ficat si piure si i-am luat eu castronelul inainte sa termine ca m-am temut sa nu i se faca rau :))
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
aliceionescu spune:
'Neata! Mai e cafea? Ca poate am si eu mai multa energie, sa termin odata curatenia!
Multumesc fetelor pt. urarile de ziua Theei si pt. aprecieri, chiar conteaza lucrul asta!
Am citit, am vazut poze frumoase cu bebei minunati si parinti la fel, dar nu am timp sa spun fiecareia in parte ce mi-as dori, ca taaaare mult am de muncit azi.
In alta ordine de idei, Thea a descoperit de vreo 3 zile o noua distractie: arunca jucariile din patut.
Initial le arunca pe cele mici si, fiindca ii trebuia macar o mana libera sa se ridice in picioare, la marginea patutului, cum credeti ca se descurca? Lua jucariile in gura. Dupa ce se vedea in picioare, hop, peste bord. Acum le ia si pe cele mai mari si se chinuie o groaza sa le arunce, dar culmea, operatiunea se termina intotdeauna repede, asa ca urla rapid dupa mine...Si nici macar nu-i mai pot zice: "Uite, mama, cate jucarii ai in patut, mai joaca-te cu ele!"...Oare de asta o fi inceput operatiunea aruncatul?!? Mai avem si noi cateva filmultete, dar nu mai stau sa le incarc. Va pup, o zi buna tuturor!
P.S. Criss, si sotul meu e mandru foc ca are si el cu cine se duce la serbarea de Mosh, la sv.
delph, te-am vazut, ti-am vazut flacaii, n-am apucat sa te pup, dar o fac acum:
. Si tre' sa-ti spun ca am avut o revelatie, cu ceva timp in urma...suntem nascute in aceeasi zi/luna, nu stiam eu de ce te-am mirosit ca fiind sagetatoare!![]()
Kya spune:
Eu am descoperit-o azi-noapte cand citeam blogul lui Bendeac.
Raluca mamica de
Sanziana - o
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
lianam spune:
clau
...si scumpicica ce sta agatata de mine pupa
sufletica ce sta calare pe aspirator ![]()
Liana, mami de Teo
clauclau spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gbutucica Firma la care lucrez io( sarrieri) si-a deschis un magazin on line , asa ca daca vreti lenjerie super meseriasa , dar si cam scumpa , gasiti prin cautare pe google "sutien push up" acum abia prin pagina 3 , dar suntem la inceput. stiu ca aveti unele pasiuni pentru "Chhiloti de DUAMNA" Giani .. Mamica de ANDREI ,.... |
Giani, io vreau!!! Dar ce sa fac ca am deja FOARTE multe, dar chiar multe...
POZE
cami33 spune:
Mie imi place mult asta
Clau
, prietena mea e cand cu moralul la pamant, cand optimista. Bulinuta mica e putin mai bine dar trebuie sa i se faca un control neurologic...nu se stie daca a ramas cu sechele dupa nastere si convulsii
. Astazi la 4 o boteaza in spital si toti ne rugam pt ea sa se faca bine...Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
Kya spune:
Eu i-am dat ardei capia, si chiar i-a placut foarte mult. Parca mai mult decat ardeiul gras. Plus ca mie mi se pare ca se decojeste mai bine.
Raluca mamica de
Sanziana - o
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
ralucaspm spune:
Adriuta, pai de asta ma plangeam mai inainte, ca nu putem sa ajungem in tara de sarbatori. Aici nu se compara sarbatorile de iarna cu cele de la noi
De Paste e mai frumos aici, dar de Craciun daca merg in tara imi incarc bateriile. E f trist pt mine aici de Craciun si chiar si de revelion. 

Raluca cu
Ioanna (5.07.2006) si
Georgios (13.03.2008)
ralucaspm spune:
Kya, cred ca e prea complicat pt mine si mai ales pt timpul pe care il am. O sa-l las pe sot sa -l faca, daca o sa gaseasca si el timp.
Cris-cris, multumim pt felicitari. Acum se duce sotul cu Giorgos la dr. si i-am spus sa-l puna in picioruse la usa ca sa-l vada dr cum merge ![]()
Raluca cu
Ioanna (5.07.2006) si
Georgios (13.03.2008)

Mamica de ANDREI