De ce sa ne ferim de dr Tutunaru
Daca aveti pareri contra Dr Tutunaru, va astept sa ne povestiti.
Va multumesc.
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
cadou de Craciun , pentru fete cuminti ![]()

Raspunsuri
cosicel spune:
Haide mada, stii bine ca nu va scrie nimeni pe aici! Sau pe aici n-au voie cele proT? ![]()
Si nu pt ca toate sunt multumite, fericite... bla-bla, ci pt ca ne vom arunca in niste polemici de nu ne mai vedem urechile! 
Si nu prea stiu cine are chef de cearta... eu personal am preferat sa tac, sa schimb medicul, dar asta nu inseamna ca mi-e jena sa-l privesc in ochi de dr... poate sunt eu mai dura, insa consider ca nu mi-a facut niciun favor, am stat la coada ca toate celelalte, mi-am platit fiecare procedura efectuata mai mult sau mai putin profesional, am asteptat niste explicatii care n-au venit... pe care le-am cules de pe te miri unde...
Insa daca as fi avut informatiile toate, nu cred c-as fi calcat vreodata pe acolo! Asa ca, in ce ma priveste, cred ca-i dreptul fiecareia sa scrie si de bine si de rau, sa povesteasca ce-a patit, dar nu cred ca-i cazul sa ne apucam sa o invinovatim daca a avut curajul sa spuna ce simte. E doar o opinie! Nu facem politie si nici nu blamam 'forumistele'.
speranta2008 spune:
buna
Eu am fost pacienta lui T. M-a operat in aprilie 2007....Ceea ce nu suport si nu am suportat a fost ca nu a discutat nici cu mine, nici cu sotul despre operatie..l-am sunat si i-am zis ca pe bilet apare ca am endo..a ramas super socat..
Nu comentez daca e bun ca profesional, doar ca la capitolul comunicare si bun simt sta foarte rau...macar un "buna ziua" sau " la revedere"...
Ma intreb de ce ii place sa vada la usa lui aceea coada de femei, stresate si suparate...
Asistenta lui, este de fapt ceea ce este el...cine se aseamana se aduna...stiti cum se zice "pestele de la cap se impute"... Daca el nu stie sa ia niste decizii...totul se duce de rapa...
Cred ca aceea coada pentru el, reprezinta succesul lui si practic are nevoie zilnic sa ii se confirme ca este bun...
Cine se duce la el, trebuie sa aibe multa rabdare si rabdare si rabdare...
speranta2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui speranta2008 buna Eu am fost pacienta lui T. M-a operat in aprilie 2007....Ceea ce nu suport si nu am suportat a fost ca nu a discutat nici cu mine, nici cu sotul despre operatie..l-am sunat si i-am zis ca pe bilet apare ca am endo..a ramas super socat.. Nu comentez daca e bun ca profesional, doar ca la capitolul comunicare si bun simt sta foarte rau...macar un "buna ziua" sau " la revedere"... Ma intreb de ce ii place sa vada la usa lui aceea coada de femei, stresate si suparate... Asistenta lui, este de fapt ceea ce este el...cine se aseamana se aduna...stiti cum se zice "pestele de la cap se impute"... Daca el nu stie sa ia niste decizii...totul se duce de rapa... Cred ca aceea coada pentru el, reprezinta succesul lui si practic are nevoie zilnic sa ii se confirme ca este bun... Cine se duce la el, trebuie sa aibe multa rabdare si rabdare si rabdare... ![]() am scris la ac tema in speranta ca se va schimba ceva...SAU POATE ISI VA SCHIMBA DNUL DR COMPORTAMENTUL FATA DE PACIENTELE CARE DE FAPT IL PLATESC ... eu lucrez intr-o companie si suntem indoctrinati ca cel ce plateste trebuie respectat si servit cat mai bine... |
ralu_t spune:
imi amintesc cam 10 situatii in sarcina cand daca nu se practica acea coada mirirfica=paciente fara programari eu innebuneam acasa asteptand programarea peste vreo 3 saptamani si poate ar fi fost si prea tarziu pt bebele meu. asta e pretul pe care-l platim. e adevarat ca e nesimtire sa mergi fara programare la un control de rutina sau pentru ceva ce nu e grav, pentru ca stii ca nu ti se cere socoteala. insa credeti-ma pe cuvant, ca in caz de ceva, cand te lasa nervii de disperare sa stii ca in cateva ore de coada cineva sta totusi de vorba cu tine, e maaaare lucru. credeti ca mie nu-mi vin toti dracii la coada aia? tocmai am fost, cu stres ca-l lasasem pe bebe acasa, ca trebuia sa ma intorc repede, dar as fi prea ingrata sa ma gandesc cat de bine mi-a prins sa ma duc si fara programare (si mai ales sa fiu primita)cand am avut nevoie. atat am avut de zis, in rest, asa cum bine se stie pe la subiectele pe care le frecventez, eu una sunt pro!
ralu-
de bebe albastru
tudor ![]()
![]()
15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra 
cosicel spune:
Speranta, ma bucur ca ai curajul sa spui! cu riscul de a enerva pe careva, o sa incep sa-mi desert si eu sacul! 
Eu am avut cateva luni in care mi-am tot imaginat ca sunt nebuna, ca poate asa e normal, ca.... Din pacate n-am avut etalon, n-am avut la cine ma raporta.
Insa cum nervii mei deja erau tociti, am facut o programare la un alt medic, tot la un cabinet privat, si ...m-a socat diferenta!
Cum e posibil ca o eco transvaginala sa dureze 30de sec, cand sunt vreo 12 foliculi de masurat? Sa spun c-a refuzat ostentativ (si i-am cerut-o in mod repetat) sa-i masoare? Totusi platisem pt asta, nu?
Ca in z9 a vazut 3 dominanti, apoi in z10 doar 2, in z11 din fericire a venit altcineva la monito, la Elias si-a masurat tot 3, ca la cabinet sa-mi spuna nevinovat (dupa ce nici nu s-a mai ostenit sa-i masoare) ca 'nu s-a uitat unde tb' si nu i-a mai masurat nici macar atunci? Nu mai vorbesc de endometru, ca din 4 monito, o sg data mi-a spus cat e.... Sa nu povestim de dimensiuni, care pe zi ce trecea deveneau mai mici! 
Oare asa tb sa fie o monitorizare corecta?
Sa vorbim de cozi??????? E o gluma, nu? Cred ca singura constanta de la cabinetul dr e aceasta coada!
Sa vorbim de bani? Nu stiu daca si cat accepta ceva (exceptand preturile de la cabinet/clinica) dar oare faptul ca faci stimulare cu gonal (care din pacate nu e ieftin deloc!) nu conteaza? Ce importanta are daca tu ai ovulat seara? Vei face IA tot a doua zi dupa-amiaza (diminetile probabil intra in sala, dar macar pana-n pranz)...si sansele de reusite sunt destul de mici, ca sa nu zic - nule...
Sa vorbim de conditiile de igiena? L-a vazut careva pe T punandu-si manusi? Sau la spital, cat de des schimba hartia aia pe care tb sa ne asezam cand ne face monito? Sau cum intram una dupa alta nereusind sa avem macar un dram de intimitate??????
Probabil va spune careva ca sunt refularile unei femei care n-a reusit sa ramana gravida si atunci arunca cu noroi peste tot... Nu stiu, poate...insa inainte de toate sunt nemultumirile unei femei care simte ca e tratata mizerabil, care si-a platit fiecare serviciu, si care asteapta sa aiba niste conditii si un tratament corect!
Liana30 spune:
hai bree ca stiu io un caz dupa ce i'a facut IA ia spus.."Hai bafta!!!"![]()
nici io nu'l inghit![]()

luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
georgia_c spune:
[ralu
...tu m-ai facut sa scriu ....desi cred ca acest topic este cel mai mare defavor facut dr t ... dar asta e ..
tot respectul pt tine , care ai aceasta tarie de a spune da e ok pana aici ..dar de aici in colo face ceva nu bun ...cum zic piticii
hai sa facem o mic exercitiu de imaginatie ...
sa ne punem in locul sotiei lui , care cred ca nu este f incantata cand vede la ce ore ajunge acasa , dar nu vreau sa fac supozitii , urasc presupunerile , poate pt ca sunt inginera
si de-aia.. dar in mod cert nu ii surade ideea ca munceste asa de mult .. (ganditi-va sa fie sotul sau fratele vostru , cum ati privi lucrurile
)
pt noi , e super ok , mergem acolo ,ne nervam, intram pana la urma , plecam , insa el ramane in urma cu o coada lunga si lata de paciente ..de ce ?jumata din cauza noastra , jumate din a dr t ..noi ca nu ne programam (eu am fost fraiera rau si m-am programat cam de fiecare data .. 1 data nu m-am programat si asta nu din vina mea ) , si a dr t ca nu organizeaza si mai ales nu DELEAGA responsabiliatti ; io l-am auzit cand intram in cabinet ca a zis , vazand coada imensa de la usa
ma lasa nervii si io dupa 4 ore de asteptat am zis .. si pe mine .. simteam ca pic din picioare , caci imi este rusine sa ma asez pe scaun cand e plin de gravidute pe acolo .. si support si asta
dar te rog frumos stai 10 min de vorba cu mine
io sunt pt a primi cate paciente doresti , dar in echipa , cat mai compact daca se poate (nu stiu cate din voi ati umblat cu spermograma in sutien , prin bucuresti .. bucurestencele stiu ce vorbesc cand spun ca asta e un exercitiu kamikaze in traficul din bucuresti)..sa organizeze cum crede dansul de cuvinta , un rezident face monitorizarile ,unul face operatii laparo , sub atenta observare a dansului , un program cat de cat organizat ..URASC HAOSUL ... il detest din varful degetelor si pana in firul de par .. nu-mi place dezordinea si confuzia ... place cuiva ?cred ca nu ...
un manager general intr-o firma nu este pus sa faca munca de zi cu zi a uni subaltern , trebuie sa invete sa delege .. exista si o carte ..arta de a delega
vreau sa intaresc cela spuse si pe topical dr t
nu am comentarii legate de profesionalismul dansului
vreau doar sa miscam rotitele la modul .. Houston we have a problem .. deciii cum o rezolvam ..sau aplica tactica romaneasca .. lasa ca merge si asa ..sau mai rau .. o problema amanata e o problema rezolvata
pupa-l pe tudorica si sa vine "flatioala" (asta isi dorea fratele meu)
pt el cat mai repede
va pupa fata si va doresc ... rabdareeee... incredere .. speranta
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
georgia_c spune:
lianooooo... ce faci tu ... dai din casa
.. pupa piticul austriac ....
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
speranta2008 spune:
buna
Cosicel, nu e vorba de curaj ci doar de atitudine....vreau doar sa il sensibilizam pe dnul Dr...poate daca cine ii va spune ce greseste, va schimba ceva...
inca o data, il respect pentru toate bucuriile aduse multor fete, dar le intreb si pe ele: cat au fost de umilite de atitudinea lui? Cred ca nu mai conteaza acum, cand au bb...
dar cred ca oricine poate sa DELEGE... sa trateze pacientii cu putin respect (asa cum facem si noi cu el)
Vreau sa fie ceva constructiv, nu sa jignim sau sa ne jignim..nu vreau sa supunem la vot, vreau sa ne exprima liber fara sa ne judecam...
oricum, fiecare decide la ce doctor sa mearga si fiecare are puterea sa /sau sa nu accepte ...
Cred ca meritam mai mult..
Liana30 spune:
sa'l sensibilizati?aci?hmm slabe sanse..
in fatzaaa mumaaa![]()
georgic eram sigura!!il pupai
aa apropo poate lu tanti ii place![]()

luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...