De ce sa ne ferim de dr Tutunaru

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Georgia: Eu zic ca nu trebuie sa-i gasim scuze gandindu-ne la sotie... (apropos, cineva apropiat lui mi-a zis in 2007 ca a divortat ).
Nici eu nu comentez profesionalismul, de cate ori am ajuns la el a fost ok, dar e mult de lucrat la modalitatea de a face programari, poate chiar s-ar impune o alta " Ramonica". Chiar asa, mai e Ramona sau e altcineva??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

oppppaaaa... maria .. stai usurel ca io nu-i iau apararea dr t .. io sunt mamica razatorilor , sunt pusa la zid ca fac si dreg ... io nu-mi iau apararea nici mie , d-apai altora

am invatat ca daca vrei sa intelegi cum gandeste celalalt trebuie sa incerci sa te pui in pielea lui ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Asta cu dezorganizarea o confirm si eu.
N-am apucat sa fiu pacienta lui, abia aflasem ca sunt insarcinata, asistenta mi-a facut o programare pe data x(parca marti). Intamplator aflu ca martea n-ar fi avut program la cabinet. Mai sun inca o data, asistenta imi spune din nou, daca asa vi s-a spus inseamna ca asa este. Bine.
Ma duc pe data x, plin de gravide acolo. Nu mai lungesc desi as avea ce povesti, In final aflu ca toata lumea de acolo era la Iosup, ca Tutunaru nici macar nu era in ziua respectiva acolo si ca la el asteptam doar eu si inca o tipa cu maica-sa(venite la recomandarea cuiva, fara programare).
N-am mai calcat a 2-a oara pe acolo. O fi el bun, dar nici asa nu merge.
Si nici la Iosup nu cred ca e mai mare organizarea, pentru ca tot pe principiul "cine e ultima persoana?" se intra.

Infertilitatea este o boala

Implica-te in campania noastra! Avem nevoie de idei si voluntari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Na ca ma bag si eu desi imi spusesem ca nu ma amestec pt ca nu e de bine pt dom doctor.

Din punctul meu de vedere dr. T (ca-n filmu ala cu Gere si multe femei), prezentat urmatoarele:

- lipsa fisa medicala, spus poezia ca in fata doamnei educatoare, la fiecare vizita;

-lipsa indicatie analize (hormonale, parazitologice etc) atat la mine cat si la sot si ne vedem de imediat 2 ani;

-lipsa comunicare sau ma rog daca se poate numi comunicare vorba mormaita in barba cu ochii pe calculator;

- lipsa organizare cabinet desi fetele se tot chinuie sa faca coada cat mai organizata cu intrebarea cine-i ultima venita;

- expedierea rapida a pacientei atat la consultatie cat si dupa IA;

- uitare pacienta, adica eu, pe holurile spitalului si el intrat in sala de operatie, iesit dupa 3 ore dupa ce pacienta nervoasa cu una bucta sot la fel de nervos facut gura mare la rezident;

- scris scrisoare medicala cu indicatia 4 injectii gonal f 75 UI z3-6, pt IA si apoi luat de rever pacienta adica je, de ce a facut asa de putin, ca nu el a scris scrisoarea ci altcineva desi e semnatura lui pe hartiuta naravasa;

Am incercat sa accept si sa trec peste dar uite ca nu mai vreau.
Cam atat, in rest numa de bine ca eu l-am ales dar m-am decis plec la timp, inainte de multe hormonale supravegheate superficial.

Am scris pe forum neajunsurile pentru ca am vazut ca a luat atitudine dupa comentariile mai vechi, din vara mi se pare, cu privire la program si organizare.

Am mai spus-o si o mai spun, admir curajul fetelor care s-au decis sa faca FIV cu el si ma bucur cand reusesc. Dar eu una n-as face asemenea experimente pe pielea mea. Punct.

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

psj ai fost vreodata la iosup de spui ca se asteapta? eu am fost de 3 ori, la cele 3 mari morfologii fetale din sarcina si o sg data am asteptat 5 min pt care mi s-au cerut scuze, iesise iosup la o tigara probabil fiindca avusese f multe paciente una dupa alta. in schimb la herghelegiu, la care am fost de 4 ori in sarcina, am asteptat de fiecare data cam 4 ore....pt ca nu sunt multi morfologisit buni in bucuresti si aia care sunt, sunt asaltati....ar fi bine sa vb despre ce stim, nu despre ce auzim, parerea mea

ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Unde am spus ca se asteapta la Iosup? Am spus ca e dezorganizat.
Cand am fost eu la Tutunaru, la Iosup nu se intra pe baza programarilor, ci pe principiul cine e ultima persoana.
Nu am fost la Herghelegiu, am facut eco morfologice la medici cu nume mai putin sonore (dar cu ochi buni zic eu) unde se intra in ordinea programarilor.

Meritam ca analizele si procedurile privind infertilitatea sa fie gratuite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

as fi lasat un mesaj gol, dar am zis ca o sa ma credeti nebuna . Povestea Soniei spune tot.

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

psj, la ce alta dezorganizare te refereai? ca pana la urma, daca se respecta programarile e normal sa se intre in ordinea venirii. pe vremea mea nu se auzise sa mergi fara programare...

ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

intru si eu cu o parere, n-am avut de-a face cu el dar cind am fost la medicul din israelFelberg, mi l-a aratat o fata pe T era pe acolo , mi s-a parut cam zapacit sper sa ma fi inselat,dar am ramas uimita unde au iei cabinetele au la geamuri perdele daca nu le trage bine poti vedea inauntru ,ce sa mai, suntem la mina lor

Mergi la inceput

Ce anume se respecta? Daca eu m-am dus la 13:30 cand aveam programare dar astept 2 ore sa intru iar inainte mea intra cineva care avea programare la 16:00 doar pentru ca a venit mai devreme, nu mi se pare normal.
Ma bucur daca acum se intra in ordinea programarilor oficiale, cand am fost eu era alta situatie.
Cum tu nu ai fost in aceeasi zi cu mine acolo, te-as ruga sa-mi respecti opinia, fara alte insinuari.

Kay, multa sanatate fetitei tale!

Meritam ca analizele si procedurile privind infertilitatea sa fie gratuite!

Mergi la inceput