Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (222)
Raspunsuri - Pagina 12
Mihaelutat spune:
Ca tot a venit vremea confesiunilor din culise.
Punctajul meu este coroborat cu cel al echipei mele tehnice. In parte ierarhia mea a fost putin destabilizata de ierarhia lor, dar asta este suntem o echipa.
Tehnicus 1 si 2 au facut initial doar clasament, apoi la solicitarea mea expresa au dat puncte pe citerii.
Tehnicus 1 clasase pe locul 1 pe itsiglitsi pentru bradul pe colt, locul 2 Maria pe principiul ca se vede bine luminat si pe 3 Leea pentru ingeniozitate, cum a folosit ea vata, cum a imbracat colturile si pentru perdeluta. De asemena Bic a primit o felicitare suplimentara pentru programul pe care l-a folosit la proiectarea felinarului, din ce spune el este ceva program complicat. Bic a stranit admiratia tururor cu poza cu ochelari de soare si ornamente de Craciun.
Toate mamicile au fost remarcate pentru seriozitatea de care au dat dovada, tehnicii care ma cunosc au spus ca nu ma potrivesc grupului ca toate mamicile sunt foarte serioase. I-am asigurat ca se inseala, ele sunt doar consiincioase si pricepute.
Mita
camelia_daniela spune:
Hello!
Multumim tuturor pentru aprecieri!
E o senzatie tare placuta sa te simti apreciat
!
Mitzo, esti de belea! ![]()
Si Anda m-a dat pe spate cu postarile de astazi! 
Madau, sanatate infinita Mirunei! 
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
fee spune:
hello,
felicitari castigatoarelor ( pt mine sunteti toate,
)
maria_alexia, felinarul tau i-a placut cel mai mult sotului .ma duc sa culc copilul ( ca deh, era prea obosit ca sa il ducem la scoala si acum e prea treaz ca sa se culce singur )
Monica et Daniel (04.11.2005)
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>
Mihaelutat spune:
Sa revenim. Nascusem dileme cu tinuta sotului meu la bucatarie.
in viziunea lui el nu are haine de casa, vechi. Pentru cine isi mai aduce aminte barbata-miu este metrosexual, el si in casa e ingrijit, daca s-ar purta rujul la barbati el ar fi dintre cei care nici gunoiul nu l-ar duce fara un strop de gloss pe buze.![]()
Pe cale de consecinta nu grija mediului inconjurator il "arde" pe el ci faptul ca isi strica hainele. Din acelasi motiv isi acopera si cei 3 cm de par din cap, nu de pe piept, ca sa nu ii miroasa parul a prajeala. Chilotii lui/boxeri de fapt sunt si aia toti dupa un model, cu desene sau forme geometrice, dar nu ii scoate din motive de protectie, va rog sa va imaginati cum ar fi reactionat la senzatia capatata daca anumite locuri ar fi putut cadea victima stropilor criminali de ulei.....
Acestea sunt motivele, suntem mult mai simplisti in rationament decat dam de banuit.
Mita
PS in legatura cu pre-preludiul in situatia actuala si avand in vedere starea de oboseala care ne-a cuprins am fi ambii multumiti doar cu ludiu fara nici un pre sau doi.
corap spune:
salutare
gata-i sorcova! si mi-au adus aminte de ce n-aveam chef sa o fac. pen'ca tre sa mai fac inca 3 ca sa fie a&a multumiti - asta sa o sacrifice la gradinita + 1 pt a, 1 pt a si una pt vara-sa, sophie, ca nu se poa sa ramana ea fara
chestiunea e ca nu prea am aracet si nici bat n-am decat unul. eh, mai rup si io din copaci.
sunt mandra de mine ca in afara de batul central nu contine alte bete si nici sarme sau alte elemente contondente.
sorcova
sper ca am raspuns si cerintei "sa fie colorata dar sa fie mov", a nu si-a dat inca cu parerea in aceasta privinta
sa vedeti unde si-a facut anais bucatarie- mai precis cuptor
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
ioana_77 spune:
Felicitari pentru castigatoare, jos palaria pentru participante si flori pentru jurizare!
anda77 spune:
io-te ca am net acasa...
mita, ii contrazic pe tehnicushii aia care faceau aprecieri ref. la apartenenta ta la grup, pe criterii de seriozitate. parerea mea e ca noi ne-am cam distrat si mitza a muncit. mie mi-a facut placere, de exemplu, cat am mosmondit felinarul, pe cand tu a trebuit sa freci grile, sa compui criterii, sa inrosesti e-mailul si pe o parte si pe alta, sa aduni, sa punctezi, sa centralizezi, sa comunici. fara niciun misto, imi pare munca ta mai mare decat a noastra!
ma duc ca este timpul sa dau poporului pepene galben si circ. avand in vedere ca a trecut o saptamana si jumatate de cand nu m-au mai tinut nervii sa-i mai servesc lui nichita fruct la masa, ar cam trebui sa ma inarmez cu rabdare pt un nou episod din serialul: "nu vreau vitamine, mai bine mi se usuca pielea, imi cad dintii si ma intind pe jos de oboseala si fruct nu bag in gura!"
pt o feliutza de pepene galben estimez o ora de tragedie antica, in reprezentatie cu bis.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
ce ma enerveaza: la 10 pentru romania (fte bun si de calitate spectacol, altfel. este acum pe realitatea tv. abia a inceput. cei mai importanti oameni din ro, in toate domeniile socio-profesionale), la categoria jurnalism a castigat cristian tudor popescu (un tip cu luciri paranoice si slab informat in unele privinte, dar cu siguranta de discurs a omului nebun, dupa parerea mea), cu cristoiu (preferatul meu) pe locul 3
in fine, votul publicului romanesc...care stim de ce este impresionat de nebuni.
ps: inca n-am reusit sa servesc cuiva pepene. mai incerc...
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
azi am o zi proasta: c.t. popescu castiga si urmatoarea categorie, la analisti politici!
daca ia si basescu premiul pt politicianul anului, maimutza cu cercei la categoria cel mai bun sportiv etc... ma duc sa ma culc. de preferinta in baleare. pana acum, cei mai buni, in opinia mea la categoriile care au fost prezentate in primele 20 minute astea, au luat locul 2-3.
mami de poet(09.12.2005)
Bic spune:
Blavo, blavo tuturor.
Mari, esti tare scumpa
. Exact asta a spus si barbata-miu cind i-am aratat ce am facut eu (apropos l-am imbuntatit intre timp cind am vazut ce ati facut voi
). Eu i-am aratat si zic: "Uite ce artiste cint celelalte si uite ce mi-a iesti mie " Si el, dragu' de el de colo: "Da. Al tau arata ca tine: simplu si curat. Ca in clasa a sasea. De fapt de-asta m-am indragostit eu de tine ca imi aduci foarte mult aminte de perioada aia." 
Maria, chiar voiam sa te intreb cum ai decupat fulgii?
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC