Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (222)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

corap,ai doi copilasi minunati si ce frumos se joaca ei impreuna....
iar imi pareeee rau ca nu am insistat la timpul potrivit pt bb2 ,pb asta va fi regretul vietii mele .
felicitari pt locul I cu felinarul Itsi-glitsi(apropo ce inseamna??)
sorcova e draguta e cu inspiratie din zoma Maramuresului (cu ormanente genul acesta se inpodebeau chiar si braduti la bunici mei)cred ca va fi unicat si asta ii va da o nota aparte.esti artista nota 10 cu steluta.

Bic,maria_alexia scria despre felinarul tau ca e sincer si curat ,sotul tau a spus la fel iar eu nu pot decat sa confirm ,mia placut mult chiar si liniile stranbe.asa o casuta vizez si eu.

Anda,al tau e un felinar cu stil,bine gandit,bine realizat,ingerasul ii da o nota aparte.
sanatate lui Nic.

noi ne jucam in casa cu:carti de joc cu piticii , alba ca zapada; construim diverse din piese(vreo trei seturi),coloram,desenam,mai mult mazgalim,ne jucam cu papusi,printese( pasiune noua),citim carti si cam atat....dar trece greuuu cand suntem singurele

mada,pt enterocolita noi ne tratam cu eridiarom si enterolactis .fetita bolnavioara sa nu o mai doara burtica.

felicitari tuturor pt felinare fiecare e dragut in felul lui!da itsi-glitsi e genial.

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

seara buna!
Eu mor de somn, de o saptamana ma simt obosita desi nu am facut nimic deosebit. Poate ma refac in weekend.

Am vazut pozele cu felinare, wow, nu credeam ca vor iesi atat de frumoase.
Mi-a placut imaginatia lui Corap, de al Leeii m-am indragostit, seamana cu vacanta de iarna plina de zapada, am admirat fulguletii decupati cu grija ai Mariei (cred ca ai migalit tare mult la ei), precum si fetita cu bradul al Cameliei. Al lui noki a iesit cum ma asteptam, a fost finalizat cu foarte mare grija (PS: buna ideea cu hartia cerata, arata foarte bine). Felicitari, frumoase lucruri v-au iesit!

Bic demult n-am mai auzit un compliment asa minunat, uite ce sot ai, frumos din partea lui

Madau pupam Miruna bolnavioara sa se faca bine cat mai repede!

Hai ca voi mai incerca sa citesc maine, acum sunt varza de somn.

Gandacel la multi ani!

Bianca, sa-ti traiasca baiatul, sa se faca mare si fie sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Multumesc, multumesc si eu pentru aprecieri Si pupici speciali Silviucai .
Cea mai importanta e atmosfera de sarbatoare din colectie

La decupatul fulgilor eram prea prinsa si n-am mai apucat sa fac poze multe pe parcurs. Cei mai reusiti ies daca se impatura hartia in 12 (in 4, apoi in 3, rezultatul arata asa), dar se poate si in 8/16 (in 4 si apoi in 2 sau in 4). Apoi am decupat la libera fantezie (ceva in genul asta). Intotdeauna am fost surprinsa de rezultat, de multe ori am revenit cu alte taieturi, pana mi-a placut cat de cat ce iese. Oricum, fulguletii sunt unici si irepetabili .

Am inceput sa citesc si eu din urma... Iarasi bolnaviori multi, din pacate. De obicei aniversarile colectiei pica in lunile cu virusi multi, iar cum anul asta mai avem si atatia boboci la gradinita...

Anda, deci finalizati tusea aia de 2 luni cu o laringo-ce-o-fi nou nouta?? Sanatate multa si sa-i dati de capat cu bine!
Oare e o coincidenta ca si Rachie a Inei tot de 2 luni tuseste? [rasu'-plansu']

Ripley, greu de tot cu amigdalitele Anei, nu-mi vine sa cred cat chin pe ea, saracuta. Sper ca sunteti mai bine acum cu totii!

Roxi, si voi tot dintr-o raceala in alta . Pupam urechiusa Alexiei sa se faca bine! Si pe Matei, sa reusiti sa va bucurati si voi in sfarsit de plimbare!

Citat:
citat din mesajul lui ioana_77
si ai mei tusesc plin, io i-am trecut pe Stodal si siropuri mai naturale, sa nu mai bag chimicale in ei. Sper sa le treaca pana la Craciun. pe mine nu ma ingrijoreaza Maria, ci asta mic, ca e mai fraged. La ea m-am obisnuit cu toate sonoritatile.

Ioana, hehe, cata intelepciune ai acumulat deja la fazele din raceala in raceala si tusitul in cor .
Mada, sanatate Mirunei! Cum se mai simte?

Sanatate multa tuturor!

Astea fiind constatate, mi-a mai trecut disperarea ca din septembrie - cand a dat primul frig - incoace suntem mereu raciti. Am iesit foarte putin, eu mai ales, caci am ramas mereu acasa cu bolnaviorul/bolnaviorii agatat(i) de gat. Acum sarbatorim 2 zile de cand sunt ambii complet ne-raciti. Dar o avem pe Ana cu piciorusul bandajat . Si saptamana viitoare serbare, ziua lui Cristi la gradi', apoi petrecerea... Doamne ajuta sa ramana sanatosi pana dupa sarbatori macar!

Noapte buna... sub clar de luna .
Scuze de evtl. erori, scapari, omisiuni, sunt rupta de oboseala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Dragelor, va citesc non-stop, nu am timp sa raspund!
Nu vreau sa nominalizez pe nimeni, as fi incorecta, sunt alaturi de toate mamicile cu probleme si copii bolnaviori. Si am vazut si felinarele superbe, pt. mine cine a lipit 2 folii are premiul 1.
La noi epopeea bolilor nu se mai termina: Iris are enteroviroza, cu febre mari, deja suntem clienti fideli la urgente, stim turele, suntem la pertu cu asistentii medicali.... nu mai pot, sincer.
Am cheltuit o avere pe medicamente, nu dorm mai mult de 3 ore legate, si alea iepureste, pb. cu banii s-au rezolvat cu o rata de 750 euro din ianuarie, pe langa celelate rate si cheltuieli dublu suma... toate sunt pe capul nostru.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

sanatate Iris!

pentru fetele pasionate de bricolat, uitati un link cu cateva idei de reutilizare a uno obiecte: cum sa faci lumanare din resturi de lumanari vechi, cum sa faci o masa dintr-o usa veche etc.
http://www.hgtv.com/topics/recycling/index.html

acum luam o pauza ca vin sarbatorile, mai plecam etc, dar dupa anul nou, putem sa facem un concurs cu subiectul si obiectul: cel mai bine (bun) reutilizat produs. maria alexia mi-a dat ideea, cu cutia ei de suc reutilizata:)

eu nu stiu sa umblu pe mamici nov-dec, nu ma pricep sa fac modificari, schimbari subiecte (sa le dea D-zeu sanatate celor ce schimba subiectul de 3-4 ani incoace:), dar poate schimba cineva linkul "felinare" cu ceva de genul lucru manual, bricolaj etc. cum a pus corap sorcova acolo (parca tot acolo a pus-o), mai putem pune diverse mini-proiecte sa ne inspiram una de la alta. zic si eu.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Pe fuga si eu...sa va pupez si sa vad ce se mai aude prin colectie

La 7 tre sa plecam la un party super fitzos la Trattoria de la Herastrau, habar n-am cu ce ma imbrac, tre sa ma spal si la cap, sa deportez si copilul la mama, habar n-am cand le-oi face pe toate, asta pt ca m-a mancat undeva sa merg la Auchan pt niste cumparaturi, ca n-aveam nimic de regim pt maimutza...si am stat aproape 1 ora la coada. A innebunit lumea rau

Uram insanatosire grabnica tuturor bolnaviorilor...un mega pt Iris de Ripley, sa se faca bine burtica si sa scapati odata de belele!

Vazut sorcova de Corap..trendy rau!

Anda banuiesc ca vazusi ca a castigat si prietenu' Base un premiu aseara

Fuuuggggg!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello!

sunt in urma cu scrisul rau dar macar apuc sa citesc
Noi suntem bine bine, Bia mai are putini muci, la gradi e ok dar cum azi a stat acasa acum tipa prin casa ca ea nu mai vrea la gradi luni tare mi-e ca dupa vacanta vom avea iar probleme mari, offff

Delia , multa sanatate la fete si sper sa va reveniti cat mai repede!

va , ma duc sa invat desi nu ma pot concentra mai deloc

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

'Seara, noi continuam eroic tusea , Ina Rachie chiar de atata vreme tuseste? Ca noi de vreo 3 saptamani si acum chiar ca sunt deja la capatul rabdarii. Nu pare sa fie deloc mai bine, dimpotriva.Nu mai stiu ce sa mai fac cu el. Cred ca nu o sa ii mai dau nimic.
Maria, nasoala rau arsura cu pitica, sarcauta de ea.Cred ca ati tras a sperietura...Noi de cand Kriszti a pus mana pe calcator avem tot timpul Oximed in casa.
Delia, snatate multa, vad ca aveti si voi destule de dus.
Madau, distractie placuta.
Catutza, spor la invatat si iti tin pumnii la examen.Ideea e sa te duci la examen gandindu-te ca e floare la ureche si nu o sa ai nicio problema.

Va bag un link cu un test fainut, daca aveti chef de el, sunt curioasa ce va iese;

http://www.damaideparte.ro/index.php/test-ce-parte-a-creierului-folosesti-in-mod-preponderent/473/

Eu am vazut-o miscandu-se si intr-o directie si in alta...adica se ascunde un mic geniu in mine...de care habar nu am?

Edit; ciudat , ne-am uitat cu sotul in acelasi timp la imaginea din link...io vedeam tipa rotindu-se in sensul acelor de ceasornic, iar el invers , apoi am vazut amandoi cand si-a schimabta directia, io in sensul invers iar el in sensul acelor de ceasornic. Ce mai doua mici genii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Foarte foarte fain...daca te concentrezi reusesti sa o faci sa se invarta in sensul pe care il doresti tu. Ce mic geniu nedescoperit sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

sunt tare suparata, de cand merge la gradi Bia e tot mai neascultatoare nu ne mai intelegem deloc cu ea, cum nu facem ce vrea ea se pune pe plans si pe tipat de zici ca o omori si alta nu
deja sunt cu nervii la pamant, nu mai am rabdare deloc cu ea, nu mai stiu cum sa procedez! nu asculta de voie buna nici de cearta nici de nimic!

ce sa fac ?!?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput