Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 23
felicic76 spune:
ofofof fetelor
1. logic ar fi sa fie 85% din venitul net, ceea ce ramanae in urma impozitarii venitului brut. Eu asa as calcula, daca ar fi din brut ar fi parfum, dar nu are cum![]()
2. adeverinta de le serviciu pentru CIC contine STAGIUL DE COTIZARE, PERIOADA LUCRATA, SA SE VADA CELE 12 luni lucrate anterior. Atat! , Nu venituri obtinute sau alte probleme (si data la care se termina postanatul, cele 42 zile obligatorii sau cele 126 acordate in total)Fresha: tu ai avut parte de o adeverinta completa, dar nu OBLIGATORIE. Vb de cei 600 ron, nu de legea noua.
In acelasi timp cu normele, apare si tipul de adeverinta care va trebui eliberata, acele ANEXE de la orice lege sau norme de aplicare. Aceea va trebui cautata, completata si depusa.
3. Nu inteleg de ce stati pe la usile sefilor ptr o semnatura. Departamentul Resurse Umane completeaza, seful DOAR SEMNEAZA. Ca bataia de joc cu statul pe la usi la sefe ocupate sa inceteze, spuneti ca vreti si certificare de la ITM, sa vedeti atunci ce repede iese mapa de la semnat
. Este dreptul vostru, ati platit impozite, nu v-a facut nimeni vreo favoare. Fiti mai bataioase(tari in gura) si pastrati-va nervii sau incordarea ptr altele.
Eu sunt in sectorul 4, am depus doar ptr trusou si prima, alocatia si indemnizatia o va lua sotul. Am facut un pic de gura
si m-am ales cu o pila seriaoas acolo, poreclita "d-na cu caracter"![]()
(eu cam sunt din sistem si stiu cand sa tac si cand sa vociferez)
Depun in Ianuarie, iau cele 126 zile dupa nastere si trebuie sa mearga sotul sa depuna, numele lui, nu eu.
Pe !9 dec merg sa ridic banii si o sa intreb atunci ce si cum.
toate si fiti barbate![]()
Mamica de
VLAD
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
andy.p spune:
Cosmy
..ne-am luat de la chicbb,exact ca a Babytzei si a Denisei..acuma se joaca si Alexia cu ea,Andy o secondeaza![]()
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
CD27 spune:
nikolici din cate stiu eu in romania nu se poate trece in cartea de munca salariu decat in lei
mai ce tot laudati saltelutele, ia spuneti-mi cum se joaca picii pe ele? stau pe burta? ca as lua si eu, dar piciul meu nu sta pe burta mai mult de un minut si cand sta trage tot de pe langa el, incearca sa se tarasca si nu prea vrea sa ridice caputul
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CD27 nikolici din cate stiu eu in romania nu se poate trece in cartea de munca salariu decat in lei mai ce tot laudati saltelutele, ia spuneti-mi cum se joaca picii pe ele? stau pe burta? ca as lua si eu, dar piciul meu nu sta pe burta mai mult de un minut si cand sta trage tot de pe langa el, incearca sa se tarasca si nu prea vrea sa ridice caputul ![]() Mami de Mikul Robert Constantin http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH |
Cuscra sa-i iei lu ginere-miu cadou...Alexia sta si pe burta ,dar acuma mai mult pe spate ca are la ce se uita
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
nikolici spune:
FelicicPb la mine e ca nu am resurse umane....acestea se afla la Budapesta ... si doar vaca asta se ocupa de acte...si esti la mana ei...cata gura ai face..crede ma ca am facut cu totii...si tot ea este in castig , noi ramanem cu dracii.
MERRY CHRISTMAS EVERYONE
Karina maimutzica Craciunitza
Nausica spune:
| citat din mesajul lui babytza Nausica am vazut gardulet de protectie si la ikea. Nustiu cat era, dar au acolo dac ai nevoie. |
merci mult, am vazut-o si eu pe cea de la ikea, dar nu se potriveste la noi. chiar si cu extensie, e prea mica, din pacate.Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
nikolici spune:
| citat din mesajul lui CD27 nikolici din cate stiu eu in romania nu se poate trece in cartea de munca salariu decat in lei |
Eu din pacate il am in euro trecut...nu ma intrebati cum se poate!
MERRY CHRISTMAS EVERYONEKarina maimutzica Craciunitza
CosmyB. spune:
andy.p
multumim! acum am plasat comanda! dupa cateva ore de cautat, am comandat-o si eu tot pe aia! ![]()
Pozici
Mami super happy de
Maya
300 spune:
Luca Nicolae!
io's cam chiauna, m-a tinut aia mica in brate toata ziua cu scurte exceptii. Acum sta la ta'su si sper ca face si caca, plange asa periodic...
Maine mergem la doftor sa vedem daca sunt bine mersi, parc-am mai zis o data. Ma simt ca in vis.
Denisa, welcome back!
mteleleu sa scrii 10-12 mesaje si da-ne si scorul Apgar, data nasterii tale si a lui bb, numarul de saptamani si spitalul si dr. ca sa mearga pe listutza. 
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei