Pepenasi de iulie-august 2008 (54)
Raspunsuri - Pagina 20
Anilansa spune:
buna seara mamici...
azi nu am avut timp de nik
in primul rand nu am avut nici cable si nici net pina la 1.00 in al doilea rand Darius a prins miscarea : intoarcerea in leganut si asta face, in plus a mai invatat ceva de la tati... sa ne ridicam un pic in balansoar ... deci trebuie sa stau cu ochii pe el
apoi... aseara la ora 23.00 eu fierbeam lapticul pt branza calcica, am renuntat la cerealele de la milupa... deoarece il durea ff tare burtica si imi era mila tare de el
deci oficial de azi papam branzica calcica cu mar si nu renuntam la sucul de morcovi
pe langa Darius trebuie sa mai fac si lista de cumparaturi...de e ziua lui tati sambata si imi vin o gramada de neamuri

nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie...ce o sa fie

o sa imi umple capul cu tot felul de tampenii cum isi cresc ei nepotii si asa mai departe ...
o seara buna va doresc
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
AnnaBaby spune:
Dati-mi o idee: cum fac piureul de legume fierte la steamer sa fie mai apos? Ca Ioanei asa ii place, nu gros, cum il lungesc? Cu apa plata se poate oare? Daca le fireb pur si simplu iau din apa de la fiert si iese ok, dar eu vreau sa le fac la steamer ca se sa pastreze vitaminele...habar n-am , ca asa gros nu prea papa...
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
anaxena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gini75 Anka, la DM e reducere de 10% in fiecare luni din decembrie. Daca vii cu masina, problema e ca in zona e foarte mare aglomeratie. Iza, super clipul. ![]() Anaxena, am ramas aproape cheala. Ziceai tu de un produs. Te rog mult, trimite-mi si mie PM sa-mi scrii cespre ce e vorba, daca nu poti sa scrii pe site. |
aciveaza-ti PM-ul!!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

am ramas aproape cheala. Ziceai tu de un produs. Te rog mult, trimite-mi si mie PM sa-mi scrii cespre ce e vorba, daca nu poti sa scrii pe site.