Pepenasi de iulie-august 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Dma
Edit: Mi-am adus aminte trei faze amuzante recente, perle ale sotului meu.
1. Si-a cumparat casti cu transmisie radio ca sa auda sonor la teveu cand doarme bb si intr-o seara l-am trimis sa culce copilul. Dupa un minut nu mai auzeam nimic pe acolo, asa ca intru sa vad ce fac ei de nu se aude nici musca. Ce sa vezi, ala micu ingropat tot cu castile alea imense pe urechi. Tasu`, inocent, imi zice:"Asculta si el muzica!"
2. Ma plangeam intr-o seara ca nu mai vreau sa se imbolnaveasca astia mici cand unul cand altul, la care el zice: "Lasa, noi sa fim sanatosi, ca facem altzii!"
3. Ieri seara auzeam ceva suspect in camera copilului. Cand intru, tasu cu telefonul in mana, canta in gura mare pe melodiile pe care le are el in mobil si copilu dormea de mama focului!
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

ANNA vezi si tu poate ca o doare ceva sau o fi de la luna plina...dar cum se manifesta? Eu nu prea cred in puseuri, Clara de cate ori a fost agitata a avut ceva.
ANCA am ras cu lacrimi, si tot o ascult si ii place si Clarei ca se opreste din joaca si sta atenta

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Multumim tuturor pt urari, Dr Anca e tare frumos cantecelul!

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Cine a avut bb cu laringita, ce siropel i s-a dat lui bb? Al meu vad ca de azi e ragusit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mitzi76

Cine a avut bb cu laringita, ce siropel i s-a dat lui bb? Al meu vad ca de azi e ragusit.

humex merge, cate 1mlX3 sau acum mai este un fel rihnitiol sau asa ceva... tot carbocisteina. insa cel mai bine consulti un medic.

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Citat:
citat din mesajul lui ileanna

Pica shi Anka de unde iau pernaaaaaa????
Multumesc doamne ca exista perna asta ca urasc paturile si toate pernele care stau imprastiate acuma prin casa.
Sar'naa

mama gandacelului Vladut , 08.07.08

Ileana eu am rezolvat faza cu regurgitatul atat la Ana cat si la Victor punand niste carti sub picioarele din fata ale patul;ui. Asa s-a inclinat salteaua cu totul fara sa imi fie teama ca nu pastrez suprafata saltelei dreapta, pt spatele copilului. Intelegi tu ce vreau sa spun. Initial m-am gandit la pernute dar parca nu eram multumita si apoi mi-a venit ideea sa inclin patul cu totul. La noi a functionat. Bine, la Victor nu au fost mari probleme dar Ana ma dispera, daca nu reuseam sa o fac sa ragaie in secunda doi dupa ce o asezam in pat dadea laptic afara.
Te pup, succes!

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Illeana, eu am pus dictinarul sub salteaua de la patut cand Matei a avut nasul infundat si respira greu. Insa si ideea lui truli-luli mi se pare ok.

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Bai m-am distrat cu dictionarul si cartile voastre!
Taica-miu ii pune Elizei sub fund, la masa, Pictura Baroca si un album cu Ermitajul!

Mergi la inceput

Ana multumesc, era doar o intrebare, o sa ne ducem la medic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Buna fetelor acum m-am intors cu Serban de la plimbare raportez a dormit tot drumul deci la noapte.dar sper ca o sa il obosesc si poate o sa se trezeasca doar 1 data ca in zilele lui bune.
la pepenasi si mamicile lor

Mergi la inceput