Pepenasi de iulie-august 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

oo Turtu, nu am fost la muntele tau, ca dadeam eu un semn :). Am fost la Crans Montana.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Ziua buna!

Diarux ce mai face catelul?

Kimmy multumim! Scumpica foc Timea.

Ziceti ca a fost luna plina? Ai mei copii la 5 erau fresh, Andreea bataia din picioare, Alex ca el vrea sa se joace. Am dus munca de lamurire ca e noapte si sa se culce. Pai aunci a zis ca-i e foame. Sincer mi-a fost frica sa-i dau mancare sa nu se invete, i-am incalzit doar o cana de lapte pe care a bauta dupa insistentele mele ba ca nu e bun, ba ca are nu stiu ce. Probabil ca s-a gandit ca daca nici asta n-a tinut mi-a zis ca face kk. L-am lasat pe olita si i-am zis ca eu ma culc si sa ma trezeasca sa-l sterg, dupa vreo 10 min s-a sculat si s-a bagat in pat sa inteleg ca nu a fost decat mani****re? In timpul asta a adormit si Andreea si chiar singura, nu-mi venea sa cred ca ea doarme si flacaul nu.

http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

diana iar nu ne-am gasit la intalnire eu m-am tot uitat dar degeaba...

gini poti sa-mi spui te rog unde gasesc catalogul celor de la dm?as merge si eu lunea viitoare.ziceai ca scutecele sunt bune?ce altceva as mai putea cumpara?merci

http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

dma, catalogul dm il gasesti www.dmdrogeriemarkt.ro/catalog.pdf" target="_blank">aici.
Mie mi se par bune scutecele babylove. Eu am cumparat midi (4-9 kg), nici nu mai uitat de alte marimi. Am mai luat servetele umede pentru bebe. In rest am cumparat pentru mine niste cosmetice. Mai au si produse alimentare, dar destul de putine. Cele mai multe produse din magazin sunt cosmetice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Este puseu si la 5 luni? Ca nu mai pot!!!!!!!!!!!!!!!

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Am venit si noi de afara si acum ne jucam
De scutece babylove am auzit si eu ca sunt bune am vrut sa le incerc si eu dar tocmai am primit un jumbo pampers, asa ca mai asteptam!
In seara asta am musafiri si voi face tochitura cu mamaliguta si branza de burduf, dar ce sa fac dulce?
Eu tin cura cu supa de varza si ghici cat am slabit 100gr, nu stiu cum...mor de ciuda

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Buna fetele..
Eu scriu acum pe fuga, Mara ma solicita sa fac fel de fel de scamatorii cu ea, altfel repede se plictiseste...

Trebuie sa urez LA MULTE LUNITE!pepenasilor:
IOANA MARIA de AnnaBaby
DENISA MARIA de dara_d
EDUARD GABRIEL de Alina25.....Pentru cele 5 lunite!...si
ANDREI TUDOR de Diarux
TOMA PAUL de Mitzi76....Pentru cele 4 lunite implinite!!!!

Noi abia ce am venit de la vaccinul de 4 luni...a fost cumintica Mara si am si cantorit-o, masurat-o: raportam 7690 g si 65.5 cm... Oare nu e cam mult?...si e alaptata exclusiv.

Va pup pe toate , n-am citit la capitolul asta nimic, dar ma duc acum.

mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
crestem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

La multe lunite pepenasi frumosi cu dedicatie de la mine, in special pentru Ioana de Anna si Andrei de Diarux care sunt bacauani de ai mei
http://www.youtube.com/watch?v=RDTVplzUiQU .
E un cantecel care il cant si eu Sarei.
Ne-am intalnit cu duamna profesoara Diarux la o plimbare si are un pepenas cumninte foc cu niste gene de va face prapad printre fete. Punem noi poze de la intalnire cand ajungem acasa la Iesi.
Micuta noastra cam tuseste si stranuta dar o tin sub observatie momentan si cu putin Eferalgam speram sa treaca. Eu sunt si mai racita asa ca suferim amandoua
Am incercat si noi putin piure de morcov de la Hipp dar l-a scuipat si isi facea greata singura. mai incercam.
Eu i-am dat cereale Millupa cu orez si porumb dar a durut-o burtica de la ele si a plans asa ca facem pauza.
Va pe toate si aveti grija de pepenasi.

Anca mamica de Sara-Stefania

21.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Am pierdut ca fraiera ditamai mesajul!
La multe luni bebelanilor sarbatoriti, inclusiv celor pe care i-am sarit fara voie!
Diarux m-am distrat de faza cu cainele, desi e de rasu plansu. din pacate nu putem fi mama ranitilor. Eu am ingrijit zeci de animale bolnave sau abandonate la viata mea. Mi-a mai ramas un motanache batran pe care copiii il adora si cu care interactioneaza foarte bine. Sunt fericita ca il am. Sa fiti atente cand o veni vara si ii vom pune pe bb-ei pe iarba sau la nisip. Eu am adus in fiecare vara purici in casa si nu am scapat fara sa dau solutie prin casa. Norocul meu cu Mishulica, el ii mai aduna si vedeam ca se scarpina.
Maria e mortala, zici ca are scaparici, e plina de energie.
Povesti triste m-au marcat si pe mine (imi amintesc ce am bocit la El Zorab), dar cred ca daca puii nostri vor citi sau auzi vreodata din astea le putem fi alaturi cu explicatii, sa le aratam ca lumea nu e numai rea sau numai buna. Noi seara citim basme Grimm, Andersen, romanesti, etc.
Pot sa fac infanrix penta la patru luni daca am facut la doua pe cel de la stat???
Noi am fost in pase superproaste. Micul se culca doar pe la 1 noaptea, dupa ce urla bine de tot in toate pozitiile si se agita si chiraie. Cred ca de la raceala asta. Eu m-am imbolnavit de la ei si scuip numai verde cand tusesc, am frisonat rau si nu puteam sa linistesc nici copilul. Azi noapte m-au trezit si cei mari de trei ori, odata ca vor apa, odata ca vor inveliti si una ca il doare pe Davidu piciorul. Sunt cam distrusa. Sper sa-mi revin. Ieri a fost nevoie sa vina si mama si matusa sa stea cu mine ca nu puteam sa stau nici in picioare.
Nu mai stiu de voiam sa zic ceva. Daca imi amintesc...
A! Vreau sa stiu daca e bun mopul ala H2O!
Va pup!

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

gini merci mult

mitzi sigur ca poti sa-i faci infarix

fug ca doarme dansa sa fac si eu ceva mancare

http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput