Pepenasi de iulie-august 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Neatza!!!
Iesit afara...in fiecare zi cu soare, body, costumas si un alt costumas gros, gros ca nu suporta fasul si de caciula nu mai vb, cand ii pun caciula tb sa fiu cu mana pe clanta de la usa blocului...
Intrebare:Care sunteti cu formula...cat de des le dati apa, sau ceai? Eu nu dau deloc, pt ca nu vrea, nu0i place ceaiul, iar daca il bea il arunca cam intr-o ora sau o doare rau burtica...dar ma gandesc ca are nevoie si de apa, ce nu ii este sete deloc?LUMINATI-MA!!!
Povesti...pe mine ma terminau poeziile lui Cosbuc..."Trei doamne si toti trei, Mama, El zorab...nu stiu de ce maicamea a avut o sensibilitate pt poeziile astea de mi le tot citea, si acum ma intristeaza
VIO Alexandra o fi vazut ca doarme Clara in carutz si s-a ambitionat si ea
IZA super clipul, multumim de urari si pupam mesagerul
Cristina de cand ne tinem si noi sa vedem piesa aia, dar cand a fost in Galati nu am putut noi...asa ca mai asteptam.Pupam puiu pe ochisori sa-i treaca toate problemele!!!
Fug la printesa...sa-mi raspundeti la intrebare, da?

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Buna fetelor
In primul rand vreau sa mltumesc celor care m-au ajutat. Stiu ele pentru ce
Noi am iesit la plimbare matinala de musai, de nevoi si am ajuns la mama. Am putin timp ca gaza doarme si am intrat sa va salut. De citit...mai deloc..in ultima perioada. Asta e situatia. Recuperez luna viitoare.
Din ce am citit in capitolul asta..
Legat de regurgitare, eu zic sa nu va speriati. Fetita unei cunostinte nu regurgita ci voma de-a dreptul de 2-3 ori pe zi. Cu jet. Si facea balta in jurul ei. Si nci un medic nu a stiut sa ii spuna care e cauza. Si-a revenit pur si simplu, de la sine, dupa 8 luni.
Vorbeati de cerealele Bebelac. Eu Biancai i-am dat doar o cutie ca nu a fost prea incantata de ele. Asa ca am mers in continuare cu cele de la Milupa, la fel ca si laptele. La Dnisa inca nu i-am dat. Noi suntem la faza cu pireuri acum si incercam cat mai multe legume. Iar cereale o sa ii dau dupa 6-7 luni sin doar 1-2 dori pe saptamana. Ca e destul de dolofana.
Cu borcanasel...la Bianca i-am dat destul de des dupa 6 luni. Doar de la Nestle. ii placeau foarte mult. Acum nu stiu daca o sa ii dau si Denisei. Doar in caz de nevoie, daca plecam la drum...Prefer sa ii fac eu pireurile in rest.
Legat de ora de culcare, la noi in general la 9 fetele sunt in pat. Bianca se mai foieste, mai vrea sa stam cu ea in camera sa ne jucam..dar nu prea castiga aici. Ii sting lumina si las aprins doar becul de pe hol, in caz ca vrea la olita sa o gaseasca. Si daca nu o bag in seama adoarme. iar cu Denisa, ii fac baie pe la 8, apoi un mini masaj (cateodata), ne mai jucam, apoi laptic si in pat la somn. Se main invarte ea pe acolo, se mai joaca, isi numara degetele, apoi maraie ca vrea suzeta (daca nu o gaseste prin patut si sa si-o puna ea in gura) si in secunda 2 adoarme. De dormit...nici nu ma plang, dar nici nu o laud. Sunt nopti cand se trezeste la 4-5, mananca si adoarme la loc, sunt nopti cand se trezeste si la 1 si la 4.
In schimb eu sunt varza. Obosita la maxim, plina de nervi, sau...mai bine zis cu nervii la pamant, dar o sa imi revin. SPER.
toate fetele si pepenasii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Kamelya mersi.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

dana Dariei nu-i place ceaiul deci nu bea ,iar apa incerc sa vad daca vrea cateodata da cateodata nu

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Dana - nici eu nu ii dau deloc apa sau ceai. Am incercat apa, noaptea cand mai tusea. Plina de nadejde, credea ca e lapte, pe intuneric, si tragea incantata din bibe. Dupa prima inghititura dadea drumul la bibe.

Andreea - capu' sus! Va fi bine! Pupa fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Anka, la DM e reducere de 10% in fiecare luni din decembrie. Daca vii cu masina, problema e ca in zona e foarte mare aglomeratie.

Iza, super clipul.

Anaxena, am ramas aproape cheala. Ziceai tu de un produs. Te rog mult, trimite-mi si mie PM sa-mi scrii cespre ce e vorba, daca nu poti sa scrii pe site.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Pica shi Anka de unde iau pernaaaaaa????
Multumesc doamne ca exista perna asta ca urasc paturile si toate pernele care stau imprastiate acuma prin casa.
Sar'naa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Heloo

Noi raportam scaune mai dese...de la 1/zi la 3/zi.
Nu's de la ce o fi...cereale, formula 2 (ca am bagat-o mai devreme), mar....

Kimmy multam pt. Moshul dansator! Foarte haios!

DianaMi multam , am sa le incerc! Am si dulceata in casa dar e dulceeee....cert este ca in copilarie aveam un gutui in curte (mai e si acum) si ne facea mama in fiecare toamna gem si dulceata.
Mie imi place mai mult compotul.

IOANA MARIA (AnnaBaby)

DENISA MARIA (Dara d)

EDUARD GABRIEL(Alina)

ANDREI TUDOR (Diarux)

TOMA PAUL (Mitzi 76)

Apa sau ceai nu primim.....

Offff maraie...am fugit!

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

..gata, a adormit in sfarsit..Peste o ora mergem si noi o ora - doua sa ne plimbam...

Diana, da, mi-a placut tare mult dr....Nu numai ca dr, dar si ca persoana.

Cu povestile...hmmm...bunicii nu mi-au citit niciodata povesti cu final trist...Prima oara and am dat de o astfel de poveste cred ca afost in clasa a4-a sau a5-a , povestea cu puiul de prepelita ...

Iza...sa ii trasnmiti Timeei ca ii multumim mult de urari..

Ileanna, daaaa, a fost ceva ieri cu HBO!!! Inainte de " la vie en rose" a fost Powder...

Ruxi, poate o fi sperat bietu' caine la un colt de paine...si mie mi-e asa mila !!...

Boti, deci asta e explicatia cu agitatia din ultimele 2 zile...

Maitreyi, bafta sa iit gasesti si de data asta portofelul..

Dana, eu nu ii dau ceai lui Mihaita. E adevarat insa ca el maai papa si de la mine , proportia fiind ceva 60% formula -40% de la mine... Poate maia veti ocazia sa vedeti piesa,merita!!! Aaa..si eu sunt innebunita dupa poeziile lui G . COsbuc, pot zice ca mai mult imi place Cosbuc decat Eminescu . Bacovia, Macedonschi,...

Andreea ... si sa iti revii repede...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Biri, super!

Anka, de 2 ani??? Vazusem ca nu e pe stoc, dar de 2 ani...bataie de joc .

Ana, ma uitam intr-o zi (acum 100 de ani) dupa caleidoscoape pe ebay, vreau sa-i iau si Iuliei unul, pe mine m-au incantat mult. Din cauza aceleiasi nostalgii o sa iau proiectorul si diafilmele pe care le mai au socrii in pod, ai mei mai au doar cateva diafilme. Mai e si razboiul de tesut la care faceam covorase...am ganduri mari cu fi-mea, eu sper sa-i transmit placerea pt. lucru de mana .

Flo, eu nu prea mananc dulceturi. Imi place sa fac dar...sa le pape altii. Nu le fac extrem de dulci pt. ca ies lesinate rau , intotdeauna pun 1 kg zahar la 3 de fructe curatate. Si iese super.

Diana, mami de Iulia si Andrei

Mergi la inceput