Pepenasi de iulie-august 2008 (54)
Raspunsuri - Pagina 15
atb spune:
Sal'tare! noi raportam ca... n-avem nimic de raportat!
Toate-s bune si frumoase, azi mi-a ajuns si mie comanda cu mopul H2O, s-au miscat neasteptat de repede, a ajuns in 13 zile. M-am hotarat sa-mi iau acu ca tot vine curatenia pe capu meu si-am zis ca na, o mana de ajutor nu strica, daca barbac'miu nu face mai nimic... Deocamdata am probat doar pinguinu ala cu abur si am ajuns la concluzia ca... fara frecus nu merge nika!!!
Credeam io ca arsurile alea din aragaz de luni de zile trec asa, pac-tac, ca in reclama dar... nici vorba! Tot Cifu-i la putere!
Mopul il probez maine.
Diarux, deci si pe la voi baiu cu cainii?
Asa am patit si io cu o prietena, am agatat un caine dintr-un parc (de fapt s-a agatat el de noi), insa asta era de-ala disperat dupa masini, noi pe trotuar cu carucioarele, el pe strada latrand de mama focului la rotile masinilor, numai ca nu-l calcau. Apoi venea iar printre picioarele noastre, apoi iar la masini, noi disperam ca dormeau cupchii, iar el latra de ne baga si pe noi in sperieti. Cand se satura de latrat, mergea agale in fata carucioarelor, noi cica ne mai opream, dade o ia inaite si se pierde, da' ciu-ciu! Se oprea, isi intorcea capu si ne arunca cate o privire de-aia: da haideti odata, ca n-am vreme sa stau dupa voi! 
Si dupa fro doo ore timp in care am inconjurat tot cartieru, a disparut fara sa ne dam seama cand si unde, numa' ia-l de unde nu-i! Deja noi ne puneam intrebarea pe care o sa o urmeze, ca de la un moment dat trebuia sa ne despartim, stand in blocuri diferite. Dar n-am mai apucat, ca dansul a disparut precum magariu'n ceata... ![]()
Pica, tu chiar n-ai somn? Te trezesti la 5 dimineata si la 1 noaptea esti pe net?
Impodobirati bradul? ![]()
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
Biribu spune:
Pica sorry dar la ora aia ma tocau marunt ambii copchii. apropo de luna plina, azi ai mei nu au vrut nene sa doarma dupa-amiaza niciunul
, nu mi s-a mai intimplat niciodata. groaznic a fost....
bei io nu mai intru pe aici daca mai incepeti cu povesti din astea. pai abia uitasem de ele si acum mi-ati reimprospatat toate nenorocirile alea cu si fara chibrituri...
Dienus DA! vreau - in numele lui fiu-meu!
hai noapte buna si sa va gasesc mai vesele miine 
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
ana_a spune:
Neatza!![]()
Biri, eu sunt vesela! Matei inca doarme, si imi este asa de bine ca imi vine sa-l trezesc sa-l pup! Vi se intampla asa ceva? Ma uit la el si il mai mangai da de se trezeste
apoi il zmotocesc si-l scarpin ca mor de dragul lui cum rade asa ca un clopotel!
pica, si eu ca si tine, uneori nu am somn si ma gandesc ca macar unul din 3 sa imi tina companie
da astia ai mei dorm de sparg normele....
eu nu fac inca pomul
asteptam serbarea de la camin si apoi intra Stefan in vacanta si apoi vom face si bradutul.
In schimb, ieri am impachetat o parte din cadouri ca pe urma Stefan ramane acasa si nu mai am cand sa le impachetez. Mai am cateva pe care le voi termina astazi si gata.
Dianami m-am uitat si eu pe site-ul trimis de tine si am vazut Telescopul, i-am dat link-ul la al meu sot care ma tot nebuneste de cap ca vrea sa-si ia un Telescop sa vada stelele cu Stefan
Mi-au placut unele lucrusoare dar nu erau pe stoc, este interesant site-ul.
O zi buna va doresc!Sa auzim numai de bine!
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam
maitreyi spune:
buna dimineata 
ma pregatesc sa ma duc la ai mei sa imi dea tata niste bani ca mi-am pierdut portofelul
eu zic ca e la bucuresti, sotu' zice ca e la iasi...cert e ca...nu-i. oricum trebuia sa imi schimb buletinul pe noua adresa, certificatul de nastere era de ala cu stema, cardurile...facim altele. l-am mai pierdut o data si mi l-a adus o tanti de la targul frumos...il gasise intre 2 masini in iasi si negasindu-mi adresa din buletin mi l-a dus la banca
poate poate il gaseste cineva si acu'...
sa aveti o zi faina 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
serbanica spune:
Buna dimineata!Hai ca dau
ca vad ca tot nu ati avut somn.
Serban mi s-a trezit la 2 ore iar la 5 a fost apt de vb.In schimb eu imi pica ochii in gura de somn
.
De scos afara il scot si eu cam 2 ore pe zi iar asta vara cite 4-5 ,acum mai putin ca imi este frica de raceli.
Eu nu am fost impresionata de nici o poezie poveste ca le-am citi eu mai tirziu cind mi-am dat seama ca sunt doar povesti.Am fost crescuta de bunici care nu stiau sa citeasca
asa ca nu am fost traumatizata.Despre citirea lui Serban chiar nu m-am decis.
Acu va las ca puil meu s-a trezit a dpormit doar 30 min

ankalaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dianami Anka, uite ce-am gasit cu 5 lei: www.fungift.ro/magazin-online-cadouri/Mikado-p-16579-c-265-p.html" target="_blank">Mikado Diana, mami de Iulia si Andrei |
Da, numa' ca de doi ani nu il au in stoc
ankalaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pica1 Ileana daca vrei o solutie pt a inlocui paturile care ti-a zis doctora sa i le pui sub saltea vezi ca exista perna astawww.deltababy.be/products/gb_resteasy.html" target="_blank">asta. Eu zic sa stai totusi linistita cu regurgitarile lui fiu-tu. Baiatul nasei cind era de varsta lui Vlad avea fix aceiasi problema si a incetat odata cu diversificarea. Poti sa incerci sa ii dai de mincare punandu-l intr-un scaun de masa daca ai si vezi ce sa intampla...Mama ii da asa de mancare lui Sebi cind ramine cu el pt ca ii e ei mai simplu decit sa il tina in brate. SEBASTIAN (31.07.08) |
Perna de-asta avem noi. Nu o tin tot timpul, dar cat a avut fata muci, a fost aur curat! Cred ca nu se mai duceau la fel secretiile alea si nu se mai ineca, tusea mai putin,...
Acum iar e ok, ca nu se mai intoarce pe burta (nu ii place pozitia asta). Fara perna, daca umbla cu gura dupa suzeta si se trezea cu nasul in cearsaf scula toata casa.
Si intr-adevar, in instructiuni scrie ca e si anti-regurgitare, da' cum a mea nu face de-astea, nu am o experienta concreta
In plus, perna noastra cica avea granule de eucalipt pentru aromaterapie si eficient pt o respiratie usoara blabla, dar nu a mirosit decat la inceput, asa, modest. Acuma, ori nu mai miroase ori nu imi dau eu seama....
ankalaura spune:
Bei cuscra.. tu vrei chiar sa nu freci la o arsura de nu sh cate luni?
Ma, la mine s-a curatat fara frecus, dar era cafea scursa de cateva zile. Si am dat cu ala si a iesit de acolo cafeaua, am sters cu laveta umeda si gata. La fel s-a intamplat la piatra aia depusa la baza robinetului, dar si la aia tre sa zic ca o curat periodic, ca daca era adunata de mai mult timp, nu cred ca avea cum sa o curete.
Sa stii ca eu nu folosesc periuta aia din mustiuc decat la rosturile de la faianta. In rest, dau numai cu fasul.
kamelya spune:
neata
LA MULTE LUNITE
IOANA MARIA (AnnaBaby)
DENISA MARIA (Dara d)
EDUARD GABRIEL( Alina )
ANDREI TUDOR (Diarux)
TOMA PAUL (Mitzi 76)
buburuza mea
de Daria 14.07.2008
M&M spune:
Neata!!!
Noi aseara am fost la o piesa de teatru " SINGURI IN NOAPTE" cu Florin Piersic si Emilia Popescu....SUPERBA piesa , iar interpretarea celor 2 actori nu are nevoie de niciun comentariu!!!
Mina, pur si simplu lacrimile care curata ochisorii nu ajung in canalele lacrimale , ci se preling pe obrajori, plus ca exista risc de infectie. Am vazut ca deja ati inceput diversificarea...cred ca vom incepe si noi in curand..
pe toti, in special pe Deea...
Monica( DMA), eu am astigmatism...bine nu e mare , dar si eu, al randu-mi l-am mostenit de la tatal meu...
Nici Mihaita nu suporta caciula de niciun fel,m iae de iesit afara, noi ieri ne-am plimbat vreo 2 ore...il imbrac cu un body lung, pantalonas, iar pe deasupra ii pun un costum de fas din acela intreg...si bineinteles, minunatul fes, pe care il detesta...
Ana...cata energie poate avea Maria!!!!
MA duc ca plange; de ieri e foarte agitat,,,o fi iar alt puseu???!!!
Revin, mai am de citit din urma...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)