Pepenasi de iulie-august 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Anaxena super tare e Maria,e o ambitioasa,nu se lasa ea pana nu ajunge unde isi propune.
Ileanna ms.Si eu o scot pe Ralu zilnic afara si face urat cand o imbrac.
Kimmy super tare.
Va pup,noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Ileanna, din cauza de "sensibilizare excesiva" eu n-as mai putea face medicina inca o data (primii 2 ani sunt cu disectii la cadavru, iar in anul 6 e stagiu de medicina legala).
De povesti si poezii triste nu mai zic nimic . In clasa a XII-a am predat "Catelusul schiop" la grupa mare, dupa ce le-am citit poezia copilasilor plangeam cot la cot cu ei .

Mancare bio si ecologica: am conspectat acum o luna, doua, un subiect de pe DC, nu mai stiu pe unde. Uite ce am aflat:
-www.naturalia.ro/catalog/magazine_naturiste.php" target="_blank">magazinul Naturalia
-magazinul Leacul (vis-a-vis de Spitalul Floreasca)
-magazinul Pukka Food (zona Cismigiu, str. George Vraca)
-magazinul Natura Food (Pipera)
-unt, branza, cascaval La Dorna Bio
-cascaval Camylact (asta e super!!!)
-oua Cortina
-carne de pui Puiu! Light
-in Mega Image gasesti un raion cu produse ecologice de unde poti alege biscuiti, faina, orez, zahar, pateu de soia, toate ecologice, iar in Auchan lactate (cica se gaseste o gama de produse nemtesti bio in toate marile magazine)
-fructe si legume din piata, cu "bube" (dovada ca n-au fost tratate)

Pretul este mare in comparatie cu produsele normale.
Eu, personal, am mare noroc cu gradina bunicii...n-a folosit niciodata chimicale si ne trimite cam tot ce ne trebuie .

Ruxi, m-a distrat rau catelul tau raios . Cand eram prietena cu sotul ne plimbam mult prin parcuri. De cate ori stateam pe vreo banca, hop si-un caine...nu stiu de unde, din neant. Era o regula, daca n-aparea niciun caine in 2 minute, deja ne impacientam .

Diana, mami de Iulia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Ileanna, asa deci, esti si nu esti! bunnn...

cu povestile...sunt total deacord cu tine, chiar daca nu stiu de ce pe mine nu m-au impresionat nici una din ce ati mentionat, acum da, ma impresioneaza, dar ca si copil....nu-mi amintesc sa fi varsat vreo lacrima...poate si pentru ca nici viata mea de copil no fi fost mai vesela si mai buna...hihi...wow ce vremuri...chiar ieri povesteam cu sotul ca Matei nu sta singurel de loc si asa a fost si Stefan si ce drag imi este de ei sa-i car dupa mine peste tot...si mi-am zis ca sigur daia am eu anxietate ca bunica mea imi povesteste cu drag cum eram eu cuminte foc cand ma lasa singura in casa si mergea la camp sau la oras cu "de vandut" si ca venea pe la mine o matusa de peste drum sa vada ce mai fac si eventual sa ma hraneasca si cum stateam eu pe geam si ma uitam cand vine acasa...mda...grele vremuri...ma bucur cu toata fiinta mea ca ai mei copii ma au langa ei.
Chiar...ce o fi azi? in aer vreau sa zic

Ma duc langa baietii mei ca dorm bustean, mai putin Matei care nu stiu ce are de se tot foieste...

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

diarux, si eu am patit ieri exact asa cu un caine! Sa luat dupa caruciorul meu muuultttt. Eu trec peste o punte miscatoare sa ca ajung in oras pe scurtatura si nu mi-a venit sa cred ca trecut si puntea cu mine...si ma pierdut din vizor ca am intrat intr-un magazin, da nu era purecos, din potriva, arata bine, mic, negru, grasun si cu blana lucioasa.

eu il scot pe Matei aproape zilnic afara si de regula daca tot ies in oras ne plimbam cam 2-3 ore depinde cat de repede iesim din casa dupa alaptat.De regula ne plimbam intre 2 alaptari.

Noapte buna.

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

E luna in crestere , sa vedeti cum o fi maine, ca e luna plina, auuuuuu!!!!

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Anka, uite ce-am gasit cu 5 lei: www.fungift.ro/magazin-online-cadouri/Mikado-p-16579-c-265-p.html" target="_blank">Mikado .

Diana, mami de Iulia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Ileana daca vrei o solutie pt a inlocui paturile care ti-a zis doctora sa i le pui sub saltea vezi ca exista perna astawww.deltababy.be/products/gb_resteasy.html" target="_blank">asta. Eu zic sa stai totusi linistita cu regurgitarile lui fiu-tu. Baiatul nasei cind era de varsta lui Vlad avea fix aceiasi problema si a incetat odata cu diversificarea. Poti sa incerci sa ii dai de mincare punandu-l intr-un scaun de masa daca ai si vezi ce sa intampla...Mama ii da asa de mancare lui Sebi cind ramine cu el pt ca ii e ei mai simplu decit sa il tina in brate.

Am vazut ca a fost o intreaga dezbatere despre povestiile copilariei...pe mine personal nu imi aduc aminte ca m-au afectat in mod iremediabil povestile de care vorbeati, drept urmare pe multe dintre ele le-am uitat...le recunosc doar titlurile din ce spuneti voi...Eu cred ca ar fi bine ca povestile sa fie impartite pe categorii de varsta (daca nu sunt deja) ca sa poata fi intelese de catre copii, impreuna cu explicatiile de rigoare ale povestitorului...

Problema pe care mi-o pun eu in legatura cu non violenta pe care vreau sa i-o inoculez lui Sebi, este legata de jucarii...Cel putin pentru baieti vezi numai jucarii care instiga la violenta si e cam greu sa gasesti un compromis....

SEBASTIAN (31.07.08)

Mergi la inceput

Iesit afara. Bebe meu este scos afara in fiecare zi in principal si sta cel putin 1 ora. Asta inseamna ca daca il scot eu, sta intre 2-5 ore afara sau il scot in 2 reprize de cite 2.5 ore (adica intre mese), iar dac ail soate altcineva sta dupa bunul plac al peroanei care il plimba, dar cel putin 1 ora. De imbracat il imbrac in general cam cum ma imbrac si eu, numai ca dinsul are in plus o caciulita subtirica caci in general are cite ceva cu o gluga si are la carut o aparatoare care tine cam cald.

SEBASTIAN (31.07.08)

Mergi la inceput

Dar unde sunteti fetelor? Ati disparut toate? Taman cind m-am pus eu pe vorba?...Biribu,Ingry??? Macar voi... Trezirea...

Cred ca sunt singura mama nebuna....Sa va povestesc.... Azi dimineata pe la ora 5:00 AM m-am trezit ca nu mai puteam sa dorm si m-am uita stanga... sotul dormea...m-am uitat la picioare....pisica la fel...m-am uitat dreapta...Sebi visa...si eu...ma gandeam ca macar Sebi putea sa se trezeasca si el macar sa ceara de mancare, daca nu sa imi tina companie. Asta a fost prima doza de mama nebuna...a doua este ca eu inca imi aduc copilul sa doarma cu mine in camera cind el ar putea sa doarma la el in camera si tot zic ca o sa il las pina la urma la el, dar inca patutul pe care il are la noi in dormitor ii este bun...

SEBASTIAN (31.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Moni, poi cuscra e Biri, nasa e Dianami si clona e Sun

Vicky, Capri si mie imi mananca Anais nasul

Bogat nu e acela care are nevoie de bani multi si e inconjurat de multe lucruri, ci cel care nu are nevoie de nimic - Sf.Ioan Gura de Aur

Mergi la inceput