LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (143)
Raspunsuri - Pagina 9
adinag spune:
Roxxy, in acelasi caz ca si tine eu nu i-am dat nimic, doar ceva homeopatic impotriva racelii (nasului curgand, de fapt). Nu cred ca e bine sa-i dai nici panadol, nici nurofe. E bine de fapt ca nu mananca mult, pentru ca asa poate mai bine organismul sa lupte impotriva infectiei decat daca e ocupat si cu mancarea multa din burtica...
Roxxy80 spune:
Pai asa as face, dar ideea e ca se simte cam deranjata madame. Ea e o femeie buna, dar de moda mai veche, lucru pe care l-am observat tarziu (adica cand am avut nevoie intr-adevar de serviciile ei). El nefiind un copil bolnavicios, a fost o pediatra super (a stiut ce sa-mi recomande sa nu faca colici sau alte alea), dar cand am dat de prima raceala, a sarit iemdiat cu antibioticul (desi Matei a facut o singura data rectal 38). Asa ca m-am gandit sa-l tratez singura acum pt ca nu e o raceala grava. Si din aceasta cauza va ceream sfaturile
.
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi roxxy dar daca merg cu el la dr sa il vada si ii spui sa iti dea altceva inafar de antibiotic. eu asa am facut ultima oara. _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
adinag spune:
Ah, si lichide sunt foarte importante, pediatra mi-a zis sa-i fac supe. Ceai (poti sa-i dai deja cu miere si lamaie). Cam atat, ca nu are simptome grave.
edit: supe pentru ca are nevoie d emulte lichiduri in corp, sa iasa mai bine secretiile din nas, gat etc.
Camera nu prea calda, bine aerisita si NU USCATA!
Iesiri afara recomandate, aerul curat (in Bucuresti?
) ajuta
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Anco ma iau bazdacii cand vad la tine la semnatura 4 zile,fata asta a ta chiar vine la termen? |
Las-o mai sa vina la termen,sa beau si eu o bere.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mihuta spune:
Multumesc de urari, sunteti ca intotdeauna atente si grijulii !
Ank-ule, dincolo de inconvenientele situatiei, da-mi voie sa fac lobby pentru ziua de azi ! 10 decembrie e o zi faina sa te nasti !
Roxana, bine ai revenit !
mami de Sophia
Roxxy80 spune:
Pai nici eu nu am insistat cu mancarea. Sunt fericita ca bea lichide multe. Oricum e grasunel
si nu-mi fac griji.
Deci tu esti de parere sa nu-i mai dau Panadol si Nurofen? E adevarat ca i-am dat cantitati f mici (cate 3 ml din fiecare), alternat.
| citat din mesajul lui adinag Roxxy, in acelasi caz ca si tine eu nu i-am dat nimic, doar ceva homeopatic impotriva racelii (nasului curgand, de fapt). Nu cred ca e bine sa-i dai nici panadol, nici nurofe. E bine de fapt ca nu mananca mult, pentru ca asa poate mai bine organismul sa lupte impotriva infectiei decat daca e ocupat si cu mancarea multa din burtica... Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
Roxxy si
RGE spune:
ROX..incearca cate un fas de tantum verde inainte de papa
VA MULTUMESC PENTRU PRIMIRE!!!..noi fugim afara si revenim cu poze(sper sa reusesc)
------------------------
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
adinag spune:
Roxxy, pai depinde de ce i le-ai dat... Daca tu crezi ca are sens, da-i. Eu nu le-as da
. Cred ca si tantum verde asta e bun, aici nu este pentru copii asa mici, din cate stiu eu.
Roxana, asteptam pozele!
Roxxy80 spune:
Buna ideea
. Nu i-am dat niciodata. Nu stiam ca e si pt copii. Presupun ca e spray.
| citat din mesajul lui RGE ROX..incearca cate un fas de tantum verde inainte de papa VA MULTUMESC PENTRU PRIMIRE!!!..noi fugim afara si revenim cu poze(sper sa reusesc) ------------------------ ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)------------------------ "Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca. ... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima." "Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!" poze "Doamne ajuta-ne!!" |
Roxxy si
RGE spune:
ADINA..eu i-am dat cand avea doar cateva luni la indicatia medicului..avea rosu in gat.
------------------------
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"