LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (143)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Roxxy, in acelasi caz ca si tine eu nu i-am dat nimic, doar ceva homeopatic impotriva racelii (nasului curgand, de fapt). Nu cred ca e bine sa-i dai nici panadol, nici nurofe. E bine de fapt ca nu mananca mult, pentru ca asa poate mai bine organismul sa lupte impotriva infectiei decat daca e ocupat si cu mancarea multa din burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Pai asa as face, dar ideea e ca se simte cam deranjata madame. Ea e o femeie buna, dar de moda mai veche, lucru pe care l-am observat tarziu (adica cand am avut nevoie intr-adevar de serviciile ei). El nefiind un copil bolnavicios, a fost o pediatra super (a stiut ce sa-mi recomande sa nu faca colici sau alte alea), dar cand am dat de prima raceala, a sarit iemdiat cu antibioticul (desi Matei a facut o singura data rectal 38). Asa ca m-am gandit sa-l tratez singura acum pt ca nu e o raceala grava. Si din aceasta cauza va ceream sfaturile .

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

roxxy dar daca merg cu el la dr sa il vada si ii spui sa iti dea altceva inafar de antibiotic. eu asa am facut ultima oara.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Mergi la inceput

Ah, si lichide sunt foarte importante, pediatra mi-a zis sa-i fac supe. Ceai (poti sa-i dai deja cu miere si lamaie). Cam atat, ca nu are simptome grave.

edit: supe pentru ca are nevoie d emulte lichiduri in corp, sa iasa mai bine secretiile din nas, gat etc.

Camera nu prea calda, bine aerisita si NU USCATA!

Iesiri afara recomandate, aerul curat (in Bucuresti?) ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Anco ma iau bazdacii cand vad la tine la semnatura 4 zile,fata asta a ta chiar vine la termen?

Las-o mai sa vina la termen,sa beau si eu o bere.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Multumesc de urari, sunteti ca intotdeauna atente si grijulii !

Ank-ule, dincolo de inconvenientele situatiei, da-mi voie sa fac lobby pentru ziua de azi ! 10 decembrie e o zi faina sa te nasti !

Roxana, bine ai revenit !

mami de Sophia

Mergi la inceput

Pai nici eu nu am insistat cu mancarea. Sunt fericita ca bea lichide multe. Oricum e grasunel si nu-mi fac griji.
Deci tu esti de parere sa nu-i mai dau Panadol si Nurofen? E adevarat ca i-am dat cantitati f mici (cate 3 ml din fiecare), alternat.

Citat:
citat din mesajul lui adinag

Roxxy, in acelasi caz ca si tine eu nu i-am dat nimic, doar ceva homeopatic impotriva racelii (nasului curgand, de fapt). Nu cred ca e bine sa-i dai nici panadol, nici nurofe. E bine de fapt ca nu mananca mult, pentru ca asa poate mai bine organismul sa lupte impotriva infectiei decat daca e ocupat si cu mancarea multa din burtica...

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ROX..incearca cate un fas de tantum verde inainte de papa
VA MULTUMESC PENTRU PRIMIRE!!!..noi fugim afara si revenim cu poze(sper sa reusesc)

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

poze
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Roxxy, pai depinde de ce i le-ai dat... Daca tu crezi ca are sens, da-i. Eu nu le-as da . Cred ca si tantum verde asta e bun, aici nu este pentru copii asa mici, din cate stiu eu.

Roxana, asteptam pozele!

Mergi la inceput

Buna ideea . Nu i-am dat niciodata. Nu stiam ca e si pt copii. Presupun ca e spray.

Citat:
citat din mesajul lui RGE

ROX..incearca cate un fas de tantum verde inainte de papa
VA MULTUMESC PENTRU PRIMIRE!!!..noi fugim afara si revenim cu poze(sper sa reusesc)

------------------------
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

poze
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ADINA..eu i-am dat cand avea doar cateva luni la indicatia medicului..avea rosu in gat.

------------------------
------------------------

poze
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput