LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (143)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Doamne,ce citesc eu aici....Ank...nastere-n direct

cheama-ti sotul sau mai bine suna sa vina mama ta acasa just in case
am verificat ,am un Tarom la 12:40 as veni eu sa stau cu Raul(in 50min sunt in Timi) dar e prea tarziu...nu prind avionul
imi tremura mainile pe tastatura si ma trec fiori parca as fi eu in locul tau
nici eu nu vreau sa te sperii dar asa a inceput si la mine..ceva asemanator cu durerile menstruale

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui creem

Nu mai zice nimeni nimica/ Ati plecat toate?
Eu tot mi vin si mai dau refrsh sa vad ce se ai intampla cu Anka...am emotii de parca as naste eu

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

lasa ca parca nu ama vut asa emotii cand am nascut eu

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Citat:
Amy, in general stiu si eu ca nu e febra asa mare de la dinti, dar cunosc si o exceptie, unde copilul face la fiecare dinte febra ca. 40°. Dar mamica era la fel cand era bb. Ai grija! Iar termometru suzeta e o prostie, nu folosi. Recomandat este digital in poponeata. Restul nu este exact...

Adina,multumesc!
eu de felul meu nu fac febra...doar in cazuri fff rare,asa e si Iustin din cate am obs.pana acum...cand era racit ii crestea usor temp.,ceva nesemnificativ...acum e pt. prima oara cand a facut febra asa mare
cat despre suzeta banuiam eu ca e o prostie dar tati o tinea pe-a lui.... nu si nu ca indica temp. corecta si e f. buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..UFFF..REUSI SI EU SA CAPAT PAROLA INAPOI..CE NU FACE OMU' STRESAT CA NASTE ANK...
MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA, CINE SA TRAIASCA, CINE SA TRAIASCA, LA MULTI ANI!! MIHUTA SA TRAIASCA, LA MULTI ANI!! SA FITI FERICITI!!
..PENTRU TOATE MAMICILE CARE MI-AU SIMTIT LIPSA
SCUZOAIELE DE RIGOARE CA AM TOT PROMIS CA INTRU SA VA MULTUMESC SI DE URARILE DE ZIUA PITICULUI SI A MEA DAR AM TOT AVUT PROBLEME, M-AM LUAT APOI CU UNA CU ALTA SI IMI ERA GROAZA LA GANDUL CA TRE SA-MI RECUPEREZ PAROLA.
DECI...CE V-A ADUS MOSU'?..NUIELE LA MAMICI SI CADOURI LA PITICI....?!...e clar..nu ati fost cuminti!
ANK...........SPER CA ESTI IN PATUT CA ALTFEL O SA AI O BIG SURPRIZA MADE ANDREEA MARIN DACA MAI INTRI PE FORUM
IN ALTA ORDINE DE IDEI..SALUT PE TOATA LUMEA, VA PUP SI VA IMBRATISEZ CU DRAG, MI-ATI LIPSIT MULT, VA MULTUMESC PT MESAJE SI URARI...SI SPER SA ARUNCATI CU ROSII DACA VRETI CA TARE AS MANCA O MANCARE DE ROSII

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

poze
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RGE

..UFFF..REUSI SI EU SA CAPAT PAROLA INAPOI..CE NU FACE OMU' STRESAT CA NASTE ANK...
MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA, CINE SA TRAIASCA, CINE SA TRAIASCA, LA MULTI ANI!! MIHUTA SA TRAIASCA, LA MULTI ANI!! SA FITI FERICITI!!
..PENTRU TOATE MAMICILE CARE MI-AU SIMTIT LIPSA
SCUZOAIELE DE RIGOARE CA AM TOT PROMIS CA INTRU SA VA MULTUMESC SI DE URARILE DE ZIUA PITICULUI SI A MEA DAR AM TOT AVUT PROBLEME, M-AM LUAT APOI CU UNA CU ALTA SI IMI ERA GROAZA LA GANDUL CA TRE SA-MI RECUPEREZ PAROLA.
DECI...CE V-A ADUS MOSU'?..NUIELE LA MAMICI SI CADOURI LA PITICI....?!...e clar..nu ati fost cuminti!
ANK...........SPER CA ESTI IN PATUT CA ALTFEL O SA AI O BIG SURPRIZA MADE ANDREEA MARIN DACA MAI INTRI PE FORUM
IN ALTA ORDINE DE IDEI..SALUT PE TOATA LUMEA, VA PUP SI VA IMBRATISEZ CU DRAG, MI-ATI LIPSIT MULT, VA MULTUMESC PT MESAJE SI URARI...SI SPER SA ARUNCATI CU ROSII DACA VRETI CA TARE AS MANCA O MANCARE DE ROSII

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

poze
"Doamne ajuta-ne!!"

Roxana,BINE AI REVENIT!!!!
te citeam cu placere la odisee,aici la bulgarasi nu am prea avut ocazia....sper sa o am de acum inainte si sa ramai prin preajma!
ursuletzul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Roxana, asta da surpriza. Sincer, tare mi-ar placea ca de acum inainte sa te vad zilnic sau macar saptamanal pe forum. C eface, ursuletul mic si frumos?

Ank-ule, eu zic sa o anunti pe mama ta sa vina mai repede acasa. Chiar nu e de glumit in situatii din astea. Tinem pumnii si: asa de incalzire

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

ROXANAAAAAA!!!!!, sa nu mai pleci, daaa??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ank,
roxule, cuscra,, imi pare bine sa te "revad"... astept poze cu ursuletul!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Fetelor, voi ce ma sfatuiti sa-i mai dau lui Matei?
Ii curge nasul (ca o apa incolora) din ce in ce mai putin, in schimb azi a mancat putintel. Eu cred ca-l doare gatul. Febra nu a facut deloc, in schimb a fost tare marait. I-am dat Panadol, alternat cu nurofen in cantitati destul de mici, mult ceai cu lamaie, sucuri de citrice, picaturi in nas. Ce sa-i dau pentru gat? Daca as suna-o pe pediatra, sigur mi-ar da antibiotic, ceea ce chiar nu e cazul.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxxy dar daca merg cu el la dr sa il vada si ii spui sa iti dea altceva inafar de antibiotic. eu asa am facut ultima oara.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput