LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (143)
Raspunsuri - Pagina 7
adinag spune:
Buna,
am uitat tot ce vroiam sa zic, cu Ank!!!Cum esti? AI contractii? Zi ceva! SI e cum zice Lala, a doua nastere e cu totul altfel, si oricum mult mai rapida.
Bianca, dar cum doarme fata in timpul zilei? Poate acolo-i buba... Se zice ca igiena somnului incepe ziua. Eu de la Hipp folosesc doar asta: http://hipp.de/index.php?id=679
Dar si eu am tot auzit ca ar fi cele mai bune.
Multa sanatate la toti bolnaviorii!
Amy, in general stiu si eu ca nu e febra asa mare de la dinti, dar cunosc si o exceptie, unde copilul face la fiecare dinte febra ca. 40°. Dar mamica era la fel cand era bb. Ai grija! Iar termometru suzeta e o prostie, nu folosi. Recomandat este digital in poponeata. Restul nu este exact...
creem spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Creem nu mai scriu nimic ca m-a luat dragomanca de par pe messenger si nu stiam cum sa scap Lala ... sper sa nu fie azi ziua... ...si nici chiar asa liveAnk Raul 17.10.2007 Poze Raulitosi de Cecilia care creste asa AMR .. 4 zile pana vine ![]() |
Aaaa....Anco lasa fata in pace ca m-au trecut toate transpiratiile nestiind ce se intampla
credeam ca te-a apucat si esti si singura cu Raul
Bine ca esti bine...inca 2 in 1
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
adinag spune:
LA MULTI ANI MIHUTA!!!

Sa ai parte de ce-i mai bun in viata, de sanatate, fericire alaturi de familie si muuuulta dragoste
Ank83 spune:
tot asa simt o durere ca la ciclu...dar parca e mai slaba...
...ma intind putin .... las pe aici deschis dc...si mai intru.... Daca e sa fie ceva ...anunt eu repede ![]()
... sau va pun sa numarati contractiile
...sa nu stati chiar degeaba ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 4 zile pana vine

eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Amy26 LA MULTI ANI,MIHUTA!!!! ITI DORESC SUCCES PE TOATE PLANURILE,SANATATE,FERICIRE SI MULTE,MULTE BUCURII TRAITE ALATURI DE FAMILIA TA! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007) |
LA MULTI ANI CU SANATATE, NOROC SI FERICIRE ALATURI DE FAMILIA TA FRUMOASA!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
creem spune:
LA MULTI ANI MIHUTA!!!

Multa sanatate, bucurii si o viata minunta alaturi de iubita ta Sophia
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
adinag spune:
Ank, nu vreau sa te sperii, dar s-ar putea sa fie. La mine la Floris la inceput tot dureri ca la ciclu erau, venau, treceau... pana s-a intensificat durerea. Dar la fel de bine pot fi doar pregatiri, sa mearga mai repede peste doua zile, cum ziceam eu 
ancadragoman spune:
Pai eu nu te las?????

Ti-am zis ca si la mine a inceput la fel,dureri ca la ciclu si dupa minunatele contractii,nu de alta dar nu am chef sa nasti cu Raul care pe deasupra e si racit si nu te poate asista prea bine.![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui adinag Ank, nu vreau sa te sperii, dar s-ar putea sa fie. La mine la Floris la inceput tot dureri ca la ciclu erau, venau, treceau... pana s-a intensificat durerea. Dar la fel de bine pot fi doar pregatiri, sa mearga mai repede peste doua zile, cum ziceam eu ![]() Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
Mda asa a fost si la mine la Andrei

Eu ziceam ca n-am nimic si cand m-am internat in 27 dec pentru cezariana aveam deja dilatatie 4 cm

Durerile astea ca la ciclu incepusera pe la ora 6 dimineata, la 9 dimineata era nascut Andrei. Dr mea mi-a spus ca nasteam natural oricum pana in pranz.
asa ca eu zic ca vine Ceci
azi sau la noapte 
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
creem spune:
Nu mai zice nimeni nimica/ Ati plecat toate?
Eu tot mi vin si mai dau refrsh sa vad ce se ai intampla cu Anka...am emotii de parca as naste eu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia