LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (143)
Raspunsuri - Pagina 10
dany26 spune:
LA MULTI ANI MIHUTA!!!!! MULTA SANATATE SI NOROC IN VIATA!
LA MULTI ANISORI PT IERI :ALEXIS SI ERIC!!!
fetelor voi unde ati tuns bebeii?la un cetru special pt copii?
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
Ank83 spune:
Am adormit... nu mai simt nimic acum... Stati linistite... Poate se intampla azi sau la noapte 
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 4 zile pana vine

RGE spune:
..am pus si pozicile!..vizionare placuta!
------------------------
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dany26 LA MULTI ANI MIHUTA!!!!! MULTA SANATATE SI NOROC IN VIATA! LA MULTI ANISORI PT IERI :ALEXIS SI ERIC!!! fetelor voi unde ati tuns bebeii?la un cetru special pt copii? www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE COMOARA NOASTRA ANDREI!!! ![]() 14 Noiembrie 2007 |
la Anca Salon,adica prinzi motul cu o clamita si tai
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
RGE spune:
ANCA..noi l-am dus la RGE salon..adica mami cu bebe in cada si tati furios cu foarfeca..foarte ieftin dar si stilistu' pe masura..a iesit cu gauri..noroc ca ..creste repede/...trebuie sa schimbam hairstylingu
------------------------
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
Amy26 spune:
| citat din mesajul lui dany26 LA MULTI ANI MIHUTA!!!!! MULTA SANATATE SI NOROC IN VIATA! LA MULTI ANISORI PT IERI :ALEXIS SI ERIC!!! fetelor voi unde ati tuns bebeii?la un cetru special pt copii? www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE COMOARA NOASTRA ANDREI!!! ![]() 14 Noiembrie 2007 |
eu nu l-am tuns inca pe Iustin,dar atunci cand o voi face vom merge la Ciufolici
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui mihuta Multumesc de urari, sunteti ca intotdeauna atente si grijulii ! Ank-ule, dincolo de inconvenientele situatiei, da-mi voie sa fac lobby pentru ziua de azi ! 10 decembrie e o zi faina sa te nasti ! Roxana, bine ai revenit ! mami de Sophia |

La multi ani...!!!!

Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulitosi
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 4 zile pana vine

ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui RGE ..am pus si pozicile!..vizionare placuta! ![]() ------------------------ ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)------------------------ "Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca. ... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima." "Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!" poze "Doamne ajuta-ne!!" |
Rox tu arati super si mi se pare mie sau vad o Marie pe acolo?
George e mortal cu painea

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
la Anca Salon,adica prinzi motul cu o clamita si tai anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI |
te-ai privatizat draga????
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulitosi
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 4 zile pana vine

Amy26 spune:
http://picasaweb.google.com/ROXANA.RGE/Angel#5278117627769503954
ce ursuletz papacios avem aici!![]()

AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)