LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (143)
Raspunsuri - Pagina 11
Ank83 spune:
RGE super pozele... si tu arati betonnnnn ...
Mai dar Maria de Vasari e pe la toata lumea mai nou 
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 4 zile pana vine

ancadragoman spune:
Anca draga mea ,in adancul sufletului noi romanii suntem toti patroni ![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Anca draga mea ,in adancul sufletului noi romanii suntem toti patroni |
da da/..... ma duc si eu acum sa imi gestionez bucataria ..sa-mi fac inventarul la oale
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulitosi
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 4 zile pana vine

vali_delide spune:
La multi ani,Mihuta!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta cea frumoasa!

Roxule
, bine ai revenit! Ne-ai lipsit tare mult! Pupam pe mami si pe ursuletul cel frumos!
Ankule, chiar ca m-ai facut sa stau mai mult pe aici,sa vad ce mai faci! Tinem pumnii si scoatem majoretele, cand ne dai semnalul!
Dany, eu am tuns-o pe Andra cu masina de tuns...eu am tinut-o in brate si tati a facut operatiunea...sper sa am timp pe seara sa descarc poze!
Pupici,revin, ca ma cheama maimutica!
adinag spune:
Roxana, Ionut este deosebit de frumusel, iar tu arati tare tinerica si slabuta. Faci sport? Ca ai niste muschi!!!![]()
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI MIHUTA! Multa sanatate si numai bine! 
La multi ani Stefan!
Roxana,bine ai revenit!
Abia astept sa vad poze cu ursuletul. 
Roxxy,ai incercat Coryzalia de care-ti spuneam?Si pentru gat Homeogene de care zicea Ellis? ![]()
Amy,nu stiu nimic despre suzeta termometru,dar oricum ar fi 39 sau 40,mi se pare febra mare pt a fi de la dinti. Multa sanatate! 
Mai voiam sa zic ceva,dar am uitat...
Ma'c sa culc piticimea si poate imi aduc aminte. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ellis spune:
eu tot citesc din urma si ma iau fiori...tre sa vad ce a facut ANK!
face misto de noi? sau chiar...
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ellis spune:
ANDREEA - sigur naste pe 12 ANKA?![]()
mai, ANK, DAR PE tine chiar te mananca undeva???????? daca te doare ca la ciclu, si mijlocul, gata e semn ca vine! ia-ti bagajul...la drum! mama era sa o scape pe sora-mea in masina...s-a urcat pe masa si aleia i se vedea motzu![]()
mai...si eu citesc pagina cu pagina, n-as putea sari la ultima sa vadce s-a intamplat...ma tin in suspans![]()
Ellis,
de
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis eu tot citesc din urma si ma iau fiori...tre sa vad ce a facut ANK! face misto de noi? sau chiar... |
Stai linistita...acu cica s-a privatizat.S-a facut bucatareasa.Si face inventarul la sarmale.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ellis spune:
UUUUUUUUUUAAAAAAAAAAUUUUUUU! A INTRAT SI ROXANA(RGE)! SA NE SPUI DE URSULETZ! SI VREM POZE!
Ellis,
de
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR