LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (143)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

RGE super pozele... si tu arati betonnnnn ...
Mai dar Maria de Vasari e pe la toata lumea mai nou

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito
si de Cecilia care creste asa
AMR .. 4 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Anca draga mea ,in adancul sufletului noi romanii suntem toti patroni

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Anca draga mea ,in adancul sufletului noi romanii suntem toti patroni

da da/..... ma duc si eu acum sa imi gestionez bucataria ..sa-mi fac inventarul la oale

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito

si de Cecilia care creste asa
AMR .. 4 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

La multi ani,Mihuta! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta cea frumoasa!

Roxule, bine ai revenit! Ne-ai lipsit tare mult! Pupam pe mami si pe ursuletul cel frumos!

Ankule, chiar ca m-ai facut sa stau mai mult pe aici,sa vad ce mai faci! Tinem pumnii si scoatem majoretele, cand ne dai semnalul!

Dany, eu am tuns-o pe Andra cu masina de tuns...eu am tinut-o in brate si tati a facut operatiunea...sper sa am timp pe seara sa descarc poze!

Pupici,revin, ca ma cheama maimutica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Roxana, Ionut este deosebit de frumusel, iar tu arati tare tinerica si slabuta. Faci sport? Ca ai niste muschi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI MIHUTA! Multa sanatate si numai bine!

La multi ani Stefan!

Roxana,bine ai revenit! Abia astept sa vad poze cu ursuletul.

Roxxy,ai incercat Coryzalia de care-ti spuneam?Si pentru gat Homeogene de care zicea Ellis?

Amy,nu stiu nimic despre suzeta termometru,dar oricum ar fi 39 sau 40,mi se pare febra mare pt a fi de la dinti. Multa sanatate!

Mai voiam sa zic ceva,dar am uitat... Ma'c sa culc piticimea si poate imi aduc aminte.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

eu tot citesc din urma si ma iau fiori...tre sa vad ce a facut ANK! face misto de noi? sau chiar...

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

ANDREEA - sigur naste pe 12 ANKA?

mai, ANK, DAR PE tine chiar te mananca undeva???????? daca te doare ca la ciclu, si mijlocul, gata e semn ca vine! ia-ti bagajul...la drum! mama era sa o scape pe sora-mea in masina...s-a urcat pe masa si aleia i se vedea motzu

mai...si eu citesc pagina cu pagina, n-as putea sari la ultima sa vadce s-a intamplat...ma tin in suspans

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

eu tot citesc din urma si ma iau fiori...tre sa vad ce a facut ANK! face misto de noi? sau chiar...

Stai linistita...acu cica s-a privatizat.S-a facut bucatareasa.Si face inventarul la sarmale.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

UUUUUUUUUUAAAAAAAAAAUUUUUUU! A INTRAT SI ROXANA(RGE)! SA NE SPUI DE URSULETZ! SI VREM POZE!

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput