LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (143)
Raspunsuri - Pagina 12
ellis spune:
ROXXY - tantum verde spay cu 15 min inainte de masa;
DANY-mai, eu nu am luat cu foarfeca pe alocuri, ci cu masina de tuns ![]()
maaaaai, s-a pus ROXANA pe treaba!
CE URSULETZ PUFOS! STIAM CA URSULETZUL O ARE PRIETENA PE MARIA CA I-AM MAI VAUT IN POZE IMPREUNA! SUPERB MAMICA!
ANK - MAI ZI CEVA...INSPIR, EXPIR..
FATO, HAI LASA OALELE ALEA, ZI, TE MAI DOARE?
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis ANDREEA - sigur naste pe 12 ANKA? mai, ANK, DAR PE tine chiar te mananca undeva???????? daca te doare ca la ciclu, si mijlocul, gata e semn ca vine! ia-ti bagajul...la drum! mama era sa o scape pe sora-mea in masina...s-a urcat pe masa si aleia i se vedea motzu mai...si eu citesc pagina cu pagina, n-as putea sari la ultima sa vadce s-a intamplat...ma tin in suspans Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
ellis, sigur sigur...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
eu sunt suparata...
al meu pui de 10 zile e tot cu muci...nu scapam de ei.. am cumparat si un aspirator nazal, prin care ii trag eu mucii din nasuc, si iasa fraaateeeeee..nu se mai gata...
saracu cand ma vede deja cu chestia aia in manaaaaa...da sa fuga...![]()
ce sa-i mai fac sa-i treaca odata??? nu are febra sau alte simptome, e activ si vesel...doar secretiile astea ne enerveaza la culme...

stiti ceva care face minuni??? ca in weekend tre sa chefuim, nu sa fug cu aspiratoru' dupa el prin casa..![]()
multu, orice reteta e bineprimita...
![]()
![]()
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
Ank83 spune:
Sunt tot pe baricade.... diseara merg la doctor la cabinet sa vedem ce imi zice
... imi pare rau ca v-am crescut andrenalina degeaba...
.
Chiar sper sa fie fata angajata sa ma cheme maine pt provocare ca nu mai pott... sunt la capatul puterilor
... nu tu somn k-lumea... nimic nu mai pot face cum trebuie..Burtanul imi explodeaza
... vreau pe masa de push ..push 
RGE nu e asa ca ai intrat in special pt mine???
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 4 zile pana vine

mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 stiti ceva care face minuni??? ca in weekend tre sa chefuim, nu sa fug cu aspiratoru' dupa el prin casa.. |
Coryzalia,ACC 100 sau Fluimucil...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ank83 spune:
Eladea... si eu am patit cu raul asa acum vreo 3 sapt..
.. si uite cum am scapat de ei... Un remediu homeopat... Allium Cepa CH5 ..ii dai cate 2 granule prima zi din ora in ora ...a doua zi din 2 in 2 si a treia zi dai de 3 ori pe zi cate 2 granule.. Daca in timpul asta ii trece nu ii mai dai.Eu nu l-am trezit din somn pt ele ... si vezi ca prima data s-ar putea sa ii curga mai m mult ..asta e prima reactie la homeopate... Dupa ii vor curge vreo cateva ore ...dupa deloc..si iar ii curg si iar pauza... dar noua ne-a trecut in 3 zile
... Incearca ca nu pierzi nimic
.. daca mai vrei detalii intreaba 
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 4 zile pana vine

eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Coryzalia,ACC 100 sau Fluimucil... Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
multu' miha...
prompta ca intotdeauna... Aira ce face? Si Robert? Sper ca sunt mai bine... sanatate multa puilor tai...
ERIC
ellis spune:
Coryzalia,ACC 100 sau Fluimucil... Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
sau colargol, sunt ff bune, dar trebuie prepaat, se gaseste la DONA
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ellis sau colargol, sunt ff bune, dar trebuie prepaat, se gaseste la DONA |
Da,e bun si Colargolul. I-am dat si eu Amirei,data trecuta cand i-au curs mucusorii. Arata cam ciudat la nas si trebuie avut grija ca pateaza.
La un moment dat ii iesisera mucii aia colorati in maro si Robert f impacientat..."mami,mami,vino lepede,lu' Amila ii culge sange din nas".
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
eladea2005 spune:
Da,e bun si Colargolul. I-am dat si eu Amirei,data trecuta cand i-au curs mucusorii. Arata cam ciudat la nas si trebuie avut grija ca pateaza. La un moment dat ii iesisera mucii aia colorati in maro si Robert f impacientat..."mami,mami,vino lepede,lu' Amila ii culge sange din nas". Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
hi,hi,hi...

dar colargolul pateaza pielea??? pai mi-e frica sa-i pun atunci, ca eric nu sta de nici un fel la pus picaturi...mi-e frica sa nu-l murdaresc...ca se zbate ca pestele pe uscat.. mai bine incerc varianta cu fluimucil...
ERIC