LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (143)
Raspunsuri - Pagina 13
Roxxy80 spune:
Eu de ieri de cand a inceput sa-i curga nasul, i-am bagat tot timpul batista bebelusului (si o data la 10 minute). Pot spune ca de 4 ore nu i-a mai curs deloc nasul. I-am pus si de 3 ori pe zi picaturi: Ophtamesone (cate o picatura in fiecare nara). Ieir i-a curs mult nasul. Azi f putin.
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 eu sunt suparata... al meu pui de 10 zile e tot cu muci...nu scapam de ei.. am cumparat si un aspirator nazal, prin care ii trag eu mucii din nasuc, si iasa fraaateeeeee..nu se mai gata...![]() saracu cand ma vede deja cu chestia aia in manaaaaa...da sa fuga...ce sa-i mai fac sa-i treaca odata??? nu are febra sau alte simptome, e activ si vesel...doar secretiile astea ne enerveaza la culme... ![]() ![]() ![]() stiti ceva care face minuni??? ca in weekend tre sa chefuim, nu sa fug cu aspiratoru' dupa el prin casa.. multu, orice reteta e bineprimita... ![]() Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine... http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Eladea... si eu am patit cu raul asa acum vreo 3 sapt.. .. si uite cum am scapat de ei... Un remediu homeopat... Allium Cepa CH5 ..ii dai cate 2 granule prima zi din ora in ora ...a doua zi din 2 in 2 si a treia zi dai de 3 ori pe zi cate 2 granule.. Daca in timpul asta ii trece nu ii mai dai.Eu nu l-am trezit din somn pt ele ... si vezi ca prima data s-ar putea sa ii curga mai m mult ..asta e prima reactie la homeopate... Dupa ii vor curge vreo cateva ore ...dupa deloc..si iar ii curg si iar pauza... dar noua ne-a trecut in 3 zile ... Incearca ca nu pierzi nimic .. daca mai vrei detalii intreaba ![]() Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulitosi de Cecilia care creste asa AMR .. 4 zile pana vine ![]() |
multu' ank.. o sa-i caut sa vad unde gasesc...banuiesc ca numai in plafar...dar caut...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Roxxy80 Eu de ieri de cand a inceput sa-i curga nasul, i-am bagat tot timpul batista bebelusului (si o data la 10 minute). Pot spune ca de 4 ore nu i-a mai curs deloc nasul. I-am pus si de 3 ori pe zi picaturi: Ophtamesone (cate o picatura in fiecare nara). Ieir i-a curs mult nasul. Azi f putin.
Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007) |
roxxy, nu stiu cum e Matei, cat de cumintel sta el la scos mucii...dar Eric deja cand ma vede cu 'unealta' in mana, fuge repede(in 4 labe) in coltul opus al camerei...si se zbate si palnge, abia il tin sa-i trag mucii...
daca l-as chinui din 10 in 10 minute cred ca ar turba...si io la fel...Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Roxxy80 spune:
Nici Matei nu e prea cuminte. incepe si se agita, dar ii tin mainile si dupa finalizarea operatiunii se linisteste imediat. Ideea e ca Matei e fascinat de aspirator si cand ii scot mucusorii, il pun jos langa aspirator, iar el incepe si muta butonul ala de viteza, insa cand vede batista incepe sa se agite, dar uita repede pe urma si isi reia activitatea de butonare a aspiratorului
.
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui eladea2005
roxxy, nu stiu cum e Matei, cat de cumintel sta el la scos mucii...dar Eric deja cand ma vede cu 'unealta' in mana, fuge repede(in 4 labe) in coltul opus al camerei...si se zbate si palnge, abia il tin sa-i trag mucii... daca l-as chinui din 10 in 10 minute cred ca ar turba...si io la fel...Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine... http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
dany26 spune:
citat din mesajul lui ancadragoman
la Anca Salon,adica prinzi motul cu o clamita si tai anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI |

bine ai revenit rge!!!
miha, ank, roxxy multa sanatate picilor bolnaviori
amy, rge,vali,ellis mersi pt raspuns

ideea e ca nu are el f mult par dar a crescut neuniform...la spate lung si ondulat in crestetul capului f des si deasupra fruntii foarte rar

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
Ank83 spune:
citat din mesajul lui eladea2005
multu' ank.. o sa-i caut sa vad unde gasesc...banuiesc ca numai in plafar...dar caut... ![]() Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine... http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
gasesti la orice farmacie care are homeopate ... nu la plafar...

Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulitosi
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 4 zile pana vine

Ank83 spune:
helouuu... nu mai e nimeni? Ma pregatesc si eu de drum la doctor
... am niste emotiiiii
...Ohhh de m-ar chema sa nasc..ar fi superrr 
Si asa ca de orice chestie i-am facut si o prajitura sotului ... sa le fac cinste pt concediul care il voi avea la maternitate ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 4 zile pana vine

Vasari spune:
Ank
, vad ca fiecare zi e palpitanta deja. :)) Si zici ca ai facut si prajitura pentru sot? 

Noi am ramas singurei, a fost bine cu bunicii, acum e mai greu ca trebuie sa tin loc tuturor. Mariei i-a placut mult sa fie in centrul atentiei, si-a schimbat putin obicaiurile, dar ne revenim noi. Mai intru dupa ce o culc sa va povestesc ce vraji a mai facut Maria.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
bb_yasmi spune:
ank, vezi ca am "invirtit" bine globu' : maine sau cel tarziu vineri nasti!!!![]()
astept berea....![]()
![]()
acuma serios, te asteptam cu vesti bune de la dr!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
nu mai e nimeni????
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

al meu pui de 10 zile e tot cu muci...nu scapam de ei.. am cumparat si un aspirator nazal, prin care ii trag eu mucii din nasuc, si iasa fraaateeeeee..nu se mai gata...
... Incearca ca nu pierzi nimic
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)