LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (143)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

La multi ani Eric pentru ieri, sa cresti mare si sanatos !
La multi ani inca odata Mihuta !

A adormit teroristul pe la 8:30. Am impresia ca nu am mai intrat de mult pe forum, desi nu-i asa. :)) Dar Maria s-a schimbat mult, a facut progrese rapide. Intr-o saptamana doua a inceput sa spuna multe cuvinte, ea pana acum nu avea decat vreo 4 in repertoriu: mami, tati, apa, papa, baie, bau-bau (cand vrea sa ne jucam), nani, arde, avion, ceva pentru deschide usa pe care intr-un final l-am asociat cu ce trebuie, ceva pentru luat in brate si asa mai departe... si restul onomatopeelor care ne umplu ziua... alo, da-da-DA!
Face singura un traseu la tobogan: adica merge prin tunel, apoi pe puntea suspendata si se tine de franghii, se aseaza jos si-si ia avant pe tobogan spre mine. Zilele trecute am avut surpriza sa se urce singura in scaun, ca o alpinista. A urcat pe deasupra tavitei care la noi e ingusta, de vreo 10 cm si apoi s-a asezat frumos in fundulet. Asta nu inseamna ca a papat. :))

Multa sanatate puiutilor raciti, vad ca iarasi sunt. Si noi printre ei...

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Ank, iti tin pumnii sa fie cum vrei tu la control !!
Lavi, iar gatesti ?
Ar trebui sa o mai tragem de maneca pe Roxana sa ne viziteze, vad ca a facut ceva senzatie. Ank, probabil e meritul tau.
Oare Cami ce mai face?

Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alina, maria ta e superba ca de obicei!!! ce mai papa ea din cascaval!!!! pupici!!
nu gatesc, azi nu am gatit ci am "umblat" prin magazine.... acum am terminat bradul de facut, sunt curioasa cum reactioneaza maine iasmi. bradul lu' bunicasa nu l a trantit... ci doar ii dadea pusi si ii facea draga draga, si i a tot explicat mami meu ca nu e voie sa traga ci doar sa il priveasca.....si vad ca a inteles fata mea, merge pana langa el.....exclama cate ceva: aia...aia..papu (papusa)...omu (pomu)...si pleaca.
sa vedem dimi ce va face cu al nostru......

ank nu ai ajuns de la dr??? sau ai mers direct la nascare????

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

S-au adoptat normele metodologice de aplicare a legii cu indemnizatia de 85% pt mame !! Ieri.
Lavi, super ! E draguta Iasmi. Si eu am emotii cu bradul. Multumim pentru complimente ! Asa am convins-o sa pape cascaval, acum ne-am recapatat bunele maniere, mancam cate o feliuta.

Primul orice

Mergi la inceput

ehhee alina, stai ca parca vad ce face iasmi cu bradul nostru,mai ales ca e pus pe un suport putin mai sus, si sigur va avea "treaba" cu suportul bradului...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

tot singurica am ramas????

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Am revenit cu stiri de pe front ...
Mi s-a facut un tuseu vaginal... incape un deget deja... e posibil sa isi dea drumul...daca nu vineri dimineata ne intalnim la spital pentru declansare + epidurala.Asta sa nu ma prinda in weekend cand e plecat

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito
si de Cecilia care creste asa
AMR .. 4 zile pana vine

Mergi la inceput

woowww ank..... ce putin-putin mai e!!!!curajjjjjj!!!!! sa ai o nastere usoara!!!

deci..... cred ca mi-am gasit vocatia....mama omida....

_

Mergi la inceput

apropo ank daca ai vreo problema (gen alaptat sau cu bebele) o cunosc pe una din asistentele de la copii.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

apropo ank daca ai vreo problema (gen alaptat sau cu bebele) o cunosc pe una din asistentele de la copii.

_

oki... mersi ..te sun de la fata locului ... si daca vrei poti pofti in vizita ..ca si asa prind weekendul in spital

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito

si de Cecilia care creste asa
AMR .. 4 zile pana vine

Mergi la inceput