LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (143)
Raspunsuri - Pagina 14
Vasari spune:
La multi ani Eric pentru ieri, sa cresti mare si sanatos !
La multi ani inca odata Mihuta !
A adormit teroristul pe la 8:30. Am impresia ca nu am mai intrat de mult pe forum, desi nu-i asa. :)) Dar Maria s-a schimbat mult, a facut progrese rapide. Intr-o saptamana doua a inceput sa spuna multe cuvinte, ea pana acum nu avea decat vreo 4 in repertoriu: mami, tati, apa, papa, baie, bau-bau (cand vrea sa ne jucam), nani, arde, avion, ceva pentru deschide usa pe care intr-un final l-am asociat cu ce trebuie, ceva pentru luat in brate si asa mai departe... si restul onomatopeelor care ne umplu ziua... alo, da-da-DA!
Face singura un traseu la tobogan: adica merge prin tunel, apoi pe puntea suspendata si se tine de franghii, se aseaza jos si-si ia avant pe tobogan spre mine. Zilele trecute am avut surpriza sa se urce singura in scaun, ca o alpinista.
A urcat pe deasupra tavitei care la noi e ingusta, de vreo 10 cm si apoi s-a asezat frumos in fundulet.
Asta nu inseamna ca a papat. :))
Multa sanatate puiutilor raciti, vad ca iarasi sunt. Si noi printre ei...
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Vasari spune:
Ank, iti tin pumnii sa fie cum vrei tu la control !!
Lavi, iar gatesti ?
Ar trebui sa o mai tragem de maneca pe Roxana sa ne viziteze, vad ca a facut ceva senzatie.
Ank, probabil e meritul tau.
Oare Cami ce mai face?
Primul orice
bb_yasmi spune:
alina, maria ta e superba ca de obicei!!! ce mai papa ea din cascaval!!!! pupici!!
nu gatesc, azi nu am gatit ci am "umblat" prin magazine...![]()
. acum am terminat bradul de facut, sunt curioasa cum reactioneaza maine iasmi. bradul lu' bunicasa nu l a trantit...
ci doar ii dadea pusi si ii facea draga draga, si i a tot explicat mami meu ca nu e voie sa traga ci doar sa il priveasca.....si vad ca a inteles fata mea, merge pana langa el.....exclama cate ceva: aia...aia..papu (papusa)...omu (pomu)...si pleaca.
sa vedem dimi ce va face cu al nostru......
ank nu ai ajuns de la dr??? sau ai mers direct la nascare????
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Vasari spune:
S-au adoptat normele metodologice de aplicare a legii cu indemnizatia de 85% pt mame !! Ieri. 
Lavi, super ! E draguta Iasmi. Si eu am emotii cu bradul. Multumim pentru complimente ! Asa am convins-o sa pape cascaval, acum ne-am recapatat bunele maniere, mancam cate o feliuta.
Primul orice
bb_yasmi spune:
ehhee alina, stai ca parca vad ce face iasmi cu bradul nostru,mai ales ca e pus pe un suport putin mai sus, si sigur va avea "treaba" cu suportul bradului...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
bb_yasmi spune:
tot singurica am ramas????
_
Ank83 spune:
Am revenit cu stiri de pe front
...
Mi s-a facut un tuseu vaginal... incape un deget deja... e posibil sa isi dea drumul...daca nu vineri dimineata ne intalnim la spital pentru declansare + epidurala.Asta sa nu ma prinda in weekend cand e plecat
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 4 zile pana vine

bb_yasmi spune:
woowww ank.....

ce putin-putin mai e!!!!curajjjjjj!!!!!
sa ai o nastere usoara!!!
deci..... cred ca mi-am gasit vocatia....mama omida....![]()
![]()
![]()
_
bb_yasmi spune:
apropo ank daca ai vreo problema (gen alaptat sau cu bebele) o cunosc pe una din asistentele de la copii.
_
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi apropo ank daca ai vreo problema (gen alaptat sau cu bebele) o cunosc pe una din asistentele de la copii. _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
oki... mersi ..te sun de la fata locului

Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulitosi
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 4 zile pana vine