LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (143)
Raspunsuri - Pagina 20
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RGE ..aoleu Doamne..se poate o asa minune ![]() ...nu vrei sa facem schimb?....cum ai reusit ca eu am incercat in toate felurile posibile![]() ------------------------ ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)------------------------ "Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca. ... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima." "Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!" poze "Doamne ajuta-ne!!" |
pai uite asa:2 saptamani nu am dormit deloc noaptea,primele 3-4 zile se trezea din ora in ora si eu ii dadeam apa sau ceai si ea nu vroia nimic ,incet incet a acceptat ceaiul si se mai trezea decat de 3-4 ori tragea o gura si nani ,dupa vreo 2 saptamani nu a mai vrut ceai si bea apa ...abia dupa vreo 3 saptamani se mai trezea doar odata noaptea sa bea apa si dupa nu s-a mai trezit deloc.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
Victo spune:
ANK,NASTERE USOARAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ancad, sa ne tii la curent.
roxxy, voi va tineti de treaba, acolo pt bb 2? va fi frumos pt ei mai tarziu sa fie asa de varste apropiate. noi mai asteptam vreo juma de an, sa mai termin eu cu examene si alte minuni si apoi ne apucam de bb 2, sper sa reusim la fel de repede ca si cu Stefan, ca imbatranim iute, copilul creste si mai iute...
RGE, sa nu te intristezi, dar si Stefan are un super somn. de la 9 seara pana la 9 dim. nu se mai trezeste pt mancare de f multa vreme, de cd am inceput diversificarea mai consistenta..sa zic d epela 7 luni.dar si atunci dc imi aduc bine aminte, manca ultimul bib. pe la 11 noaptea, sau se treyea dim la 6..nu se trezea in mijlocul noptii.
ce sa va zic nou de el..e f cuminte, f dragut, f inteligent..e superb, ce mai..
a inceput si el de vreo 2 sapt sa mearga in piciorute, merge f frumos, e asa de dragalas cum sta cu manutele intinse, sa isi tina echilbru si are asa o expresie de incantare pe fata.. stie sa arate fffffff multe lucruri. desi are camera jumate plina de jucarii, nu se mai joaca singur cu ele, cum facea mai de mult, cd statea si o ora singur in camera si se juca cu ele. acum nu mai vrea si patruleaza prin toata casa, de mai mare dragul. mestereste peste tot. ii place sa aprinda si sa stinga becurile toata ziua.
inca nu e f jucaus cu alti copii, pt ca din pacate nu prea am interactionat, ca nu prea avem printre cunostinte..
intr/un fel cred ca e bine pt toata lumea ca eu am inceput activtatea, ca acum sta fara pb si numai cu tati si numai cu bunica, si este atasat de toti si sper ca nu vom avea probleme la toamna la gradinita.
eu am tot chinui de vreo luna! sa studiez pt scoala de soferi, am zis ca fie ce/o fi, maine ma duc la politie la ex..acu, Dumnezeu cu mila..sa imi pice un chestionar usor!
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
RGE spune:
VICTO succes la examen!! te invidiez, bravo voua..al meu e capos rau.
ANCA mama, am incercat si eu cu ceai dar racneste de foame, ii ghiortaie matele ma stie tot blocul si atunci fug repede si ii fac lapte
..de apa nici nu se discuta la noi..nici sa nu auda de asa ceva..Ionut nici ziua nu bea apa ..numai cand o vede tremura si se face ca vomita..e un hot fara pereche
------------------------
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
ancadragoman spune:
Roxana si Maria urla ,dar nu cred ca de foame ci din obisnuinta de a manca ceva ,important este sa te ti tu pe pozitie si sa nu cedezi.
E o lupta grea si invinge cel mai puternic![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
Amy26 spune:
Victo, succes la examen! Sa dea Domnul ca intr-adevar sa-ti pice cel mai usor chestionar!
Stefanut
De Anacami stie cineva ceva?ultima oara parca se confrunta cu anumite probleme de sanatate...o fi ok?
eu numai la Ank ma gandesc,nu mai is in stare de nik![]()
oare fetele de la odisee au aflat ca se naste Cecilia?!!
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
ancadragoman spune:
Amy am anuntat eu![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
adinag spune:
Si eu ma tot gandeam la Cami in ultima vreme, sper sa fie doar ocupata ca inainte de sarbatori...
M-am saturat de dintii lui Floris, iarasi nu mananca si maraie mereu, si doarme mai prost decat de obicei, parca ar fi primul si ultimul copil caruia ii ies dintii...
Jasmin, te rog sa vii sa ne spui ce faceti, ca nu e nimeni suparat si nici nu e cazul de discutii acuma, hai sa ne bucuram de timpul asta impreuna! TI-am zis ca pentru mine esti o mamica minunata, iar pentru Lucas esti cea mai buna! 
Victo spune:
de ank nu mai stiti nimic?
rge, amy, multumesc d eurari!
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
ancadragoman spune:
Victo nu o mai sun ca mi-e sa nu o intrerup cumva,a zis ca ma suna ea cand termina treaba![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
bb_yasmi spune:
neata.. ![]()
![]()
wowwwww chiar naste ank??Q!!!!
ank nastere usoara sa ai si o bebelina superba!!!! eu ma gandeam ca o sa avem o nastere live.....![]()
![]()
roxule, papacios ursuletul tau!!! iasmi nu mai papa noaptea de la 4 luni. se culca seara la 20.30-21.30 cu exceptii uneori la 22 si se trezeste pe la 8.30. aseara a adormit la 19.30 pana azi dimi la 8.30.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007