LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (143)
Raspunsuri - Pagina 19
ancadragoman spune:
Cum ma sa bea un litru de lapte noaptea?Voi dormiti putin noaptea?![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
RGE spune:
HAI MEI ANCULE SA NU-MI ZICI ACUM CA TU DORMI TOATA NOAPTEA CA-MI DAU COPILUL LA TIGANI!AL MNEU SE CULCA LA 9(BEA LAPTE INAINTE)..SE TREZESTE LA 11, LA 1, LA 3, LA 5, LA 7 SI APOI LA 10....ASTEA FIIND MESELE LUI DE LAPTE..O CUTIE DE JUNIORU' IN 2 ZILE![]()
..ziua papa tot ce prinde trebuie sa aibe mereu ceva in mana, fructe, covrigi, paine, biscuiti....
ANK SUCCES!! NASTERE USOARA SA-TI DEA DUMNEZEU SI BEBELINA SANATOASA!!

------------------------
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Amy26 Ank, cum te mai simti? offf...si Raul tot bolnavior ![]() ieri,pe la ora 15:00 m-a sunat mama innebunita de frica ,Iustin facuse iar febra 40.0,ii daduse antitermice dar fara efect ![]() nici nush cum am ajuns acasa,l-am luat si am plecat catre dr. nu va-nchipuiti ce teama ma cuprinsese....era rosu la fata si ardea tot,drumul mi s-a parut atat de lung desi am facut doar 10min concluzia dr.:rosu-n gat plus eruptia unei alte maselutze si a unui dinte azi-noapte a continuat cu febra,nu atat de mare dar.... ![]() AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007) |
of saracutul...te cred ca te-ai speriat...
bine ca nu e nimic grav...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ancadragoman spune:
Roxanico eu am scos mesele de noaptea de la 6 luni ,asa ca de atunci Mariuca doarme de la 9-10 seara pana dimineata ,f rar se trezeste si cere apa![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
adinag spune:
Alina, Maria ta ma uimeste de fiecare data, este fermecatoare! Dar ce scaun aveti voi pe care se catara deja? Si Floris se catara peste tot, pe scaunul de masa slava Domnului nu, de acolo numai sare afara
. Mai povesteste-ne de ea!
Si mie mi se pare mult mai placut si usor cand e mai multa lume in casa, cel mai greu imi sunt toate dupa-amiezele si serile astea singura cu amandoi, mai ales acum, iarna...
RGE, bea mult... Si daca-i dai mai des ziua lapte ce se intampla? Nu stiu ce sa zic, stiu doar copii alaptati care se trezesc des. Chiar ma gandeam ca ma linistesti cumva, ca na, nu-i numai alaptatul "de vina" la noi ![]()
Amy26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Gata fetelor,Anca a plecat la spital sa o dea afara pe Cecilia ![]() Deci bagati majorete ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI |
HAI ANK!!!!!

BB CECILIA,TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
eladea2005 spune:
uauuuuuuuuuuuuuuu, da Ank chiar naste, nu glumeste...![]()
"hai Ceci, hai Ceci, hai Ceci!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
RGE spune:
..aoleu Doamne..se poate o asa minune
...nu vrei sa facem schimb?....cum ai reusit ca eu am incercat in toate felurile posibile
------------------------
ROXANA
de "ursuletz"
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
Amy26 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
of saracutul...te cred ca te-ai speriat... bine ca nu e nimic grav...![]() Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine... http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna... |

AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
RGE spune:
ADINA sincer nu stiu cum sa mai fac..ziua am zis sa-i dau mancare...ce fac il trec iar pe lapte ziua?..chiar nu stiu cum sa fac dar e groaznic..mi se intampla cateodata sa mai sara peste cate o masa si eu tot ma trezesc ma duc ii fac biberonul si astept sa se trezeasca..apoi imi dau seama ca a sarit peste o masa si ma bag inapoi la somn...suntem somnambuli si eu si sotul..seara cand ne intalnim vorbim cate biberoane i-a dat fiecare noaptea![]()

------------------------
ROXANA
de "ursuletz"
------------------------
poze
"Doamne ajuta-ne!!"