LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (143)
Raspunsuri - Pagina 18
adinag spune:
Ank, nu astepta 7-8 minute. Mie dr mi-a zis la Floris ca a doua nastere merge multmai rapid, sa nu astept ci sa merg la 10-15 minute. Si dreptate a avut, ca alea de 7-8 minute au fost aproape inexistente, de doua ori cam, dupa una la 5, dar numai una, ca urmatoarea a fost la 2-3 si dupa vreo jumate de ora nu mai puteai masura pauza dintre, ca era tare scurta. asa ca bagajele, telefonul, pupa copilul (lasa ca n-are febra, e si el in febra nasterii ;-) )
si la spital, sa ne dai vesti de Cecilia, ca doar e si fetita noastra!
Nastere usoara si pupici!
Amy26 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
cam la 15 minute am.Medicul mi-a zis la contractii de 7-8 minute sa plec la spital ![]() Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulitosi de Cecilia care creste asa AMR .. 3 zile pana vine ![]() |
Doamne ,ce emotionant...mai e atat de putin pana iti vei tine printesa in brate!!!!
Iti tin pumnii Ank !!!
Sa ai parte de o nastere usoara si sa veniti sanatoase acasa!!!!

AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
RGE spune:
WOW VINE MOSUL CU PRIMUL BEBE 2!!!....unde o fi trecut timpul asta Doamne?!

ANK CURAJ MAMA CA NU E PRIMA OARA
![]()
NEATZA!! va pupacim...acum ne-am trezit si noi..va multumim din suflet pentru complimente si va imbratisam cu drag..eu trebuie sa-i prepar papa lui fi miu care deja a intors casa pe dos si apoi il bag iar la somnic o ora dupa care iesim afara...sper sa reusesc sa postez si eu astazi cate ceva despre ursulet.Dar asa ca idee mai e cineva care papa noaptea aproape un l de lapte ca eu morrrrrr
VREA CINEVA UN COPIL?...eu i-am spus sotului sa-l duca de unde l-a luat si cica nu se poate..nici daca le dau bani?![]()
------------------------
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
Vasari spune:
Buna dimineata!
Ank, de data asta chiar e!! Pupici si-ti doresc si eu nastere usoara si feitita sanatoasa si frumoasa! Chiar ca am si eu niste emotiiiii !!
Sper sa fie totul usor de tot si sa ne auzim cu vesti bune si repede!
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Amy26 spune:
Roxana,noi papam peste noapte 3 bibe a cate 230-250ml 
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
Lala_D spune:
Wow vine baby Cecilia 
Ank nastere usoare, bebelina mancacioasa si sanatoasa si sa te refaci repejor 

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
RGE spune:
AMY...
..e inregula atunci, nu mai intreb
ANK

------------------------
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
ancadragoman spune:
Gata fetelor,Anca a plecat la spital sa o dea afara pe Cecilia
Deci bagati majorete 

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
Vasari spune:
Roxana
, si noi suntem intr-o situatie similara, dar mi-e greu sa spun cat bea noaptea...
Am plecat si eu la pediatru, ne auzim mai tarziu.
Ank, inca o data nastere usoara!!

(Anca
)
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
eladea2005 spune:
hai mai ank, mai stai si tu pana dupa ora 12 noaptea, sa nasti in 12..![]()
te cred c ai emotii, e firesc... si noi avem...![]()
tinem pumnii si vine galeriaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
hai ca va fi bine..

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

de
Cecilia care
AMR .. 3 zile pana vine