LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (143)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxule si iasmi a fost la fel: sa nu vada apa sub nici un chip, asta vara pe canicula aia numai ceai vroia, pana am gasit canita potrivita. de atunci bea orice ii pun in ea.
la fel am procedat si eu cu iasmi cand am dezvatat-o de masa de noapte.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..probabil or fi fetele mai intelegatoare ca fi'miu e un capos..o sa-l mai stresez si eu cu ceai noaptea poate se lasa de lapte

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

poze
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Si de la noi:

O nastere usoara, bebe sanatos si papacios!

Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
http://community.webshots.com/user/georgiana_chesca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

CAPITOLUL 144

Ank, nastere usoara,sa fiti sanatoase!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Am niste emotii pentru Ank d eparca nasc eu. Sa o ajute Dzeu sa nasca usor si Ceci sa fie super sanatoasa:

Roxana, Matei nu mai bea lapte noaptea de la 5 luni. A renuntat el singur. Acum bea doar dimineata si seara, cate un bibe de 240 de ml. Din cate stiam eu e bine ca stomacelul lor sa aiba o pauza de vreo 8 ore. Cred ca esti epuizata, saracuta de tine. Eu credeam ca doar bebeii alaptati se mai trezesc asa des. Matei se trezeste noaptea o data sau de doua ori ca sa bea apa, dar adoarme intr-o secunda la loc. cateodata nici nu-mi aduc aminte dimineata ca m-am trezit, dar vad biberonul pe jumatate.
Eu zic sa incerci ce te-a sfatuit Anca. Si cand se trezeste sa-i dai ceai neindulcit. Eu zic ca dupa 2-3 nopti nu se va mai trezi asa des. Si as incerca si Calma Baby, siropelul ala de plante pe care l-au dat unele dintre fete bebeilor lor. Eladea parca spunea ca puiul ei doarme mult mai bine acum.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna ziua!
cu greu vin si eu ...sa va ajung...
adinag, ref la somul Anei...ea doarme in cursul zilei de la 12,30-13 pana la 14,30,15, si urmatorul somn de vreo ora, o ora jumate e de la 17 la 18, sau 17,30-18,30...
RGE, bine ca totul e ok....asa scurt? a nu...
am vazut pozele voastre....sunteti super toti 3....dar micutul asta parca va intrece...!e un dulce,mancacios(cum???1 litru de laptic...mor eu, ca a mea daca baga 300 ml e bine), tortul ff fain..la fel si invitatele care le-am vazut in pozici!
vasari...si mie mi se pare ca nu te-am citit de mult...dar la cate ne-ai spus de Maria...mi-am dat seama ca nu mai aveai timp!micutei vorbarete...sanatate si ei, daca zici ca faceti parte din categ.raciti...
am vazut si filmuletele...e draguta foc fiica ta!si Ana mea baga la cascaval, toata ziua daca i-as da...Mariei ii place sau a fost doar de spectacol?
wow ank83,ce emotii....nici nu stiu ce sa zic...ma trec fiori....
nastere usoara ,ank ...sa vina Ceci, repede,fara dureri prea mari , frumoasa si sanatoasa!!
saracutul Raul...ce ti-e si cu febra asta,exact acum!
amy, si multa sanatate lui Iustin...

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Bianca, somnul ala de ora 18 mi se pare mult prea tarziu, eu zic ca el e de vina ca nu doarme seara. Ori il scoti, ori o culci mai devreme, incat cel tarziu la 17 sa se trezeasca
ala-i somn de seara la tine, nu de zi :) La bb-i fff mici e normal, au nevoie de el si la ora aia si mai dorm si dupa, dar ai nostri sunt deja mari

Mergi la inceput