Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (101)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

DIANA_JORS- iti multumesc pentru postare. M-am descretit si eu putin citind despre aventura voastra cu ouale.

Biscuiti Leibnitz manca si Maria. A mea nu mananca nimic dulce. Si nu ca nu as fi incercat sa-i dau cate ceva asa ca desert dupa masa. De la ciocolata isi face greata, biscuitii ii accepta uneori dar mananca max 1/2 de biscuit, ar manca probabil pufuleti dar din vara nu-i mai dau deloc. Ii plac grisinele si sticksurile cu susan. Nu vrea nici lapte cu fidea, orez sau gris, miere de albine etc. Mananca insa lapte cu cerelale humana desi e dulce.

Sotul a fost externat azi. E intr-o stare de spirit ffff proasta, il doare rau urechea, are de facut 2 feluri de antibiotice unul la 6 ore, unul la 8 ore si el care nu e fan ace e jale. Maine mergem iar la pansat etc.
Ce a avut acolo? Un hematom format in urma loviturilor. Acest hematom era de sambata seara cand am fost si la Pantelimon si la Universitar si nici un medic nu l-a trimis la ORL. Am zis eu asa intr-o doara sa mergem la policlinica Titan la dr Popescu (cea care a tratat-o pe Maria de otita). Ea l-a vazut marti dupa-amiaza si ne-a dat trimitere scris URGENT mare pe ea la spit Coltea. Cica hematomul tb scos de mult si pt ca au trecut atatea zile se si infecta si-i afecta cartilajul. Daca nu-l operau ieri risca sa-si piarda pavilionul urechii ca se necroza. De unde sa stim noi ca nu tb sa se umfle la ureche dc nici un medic nu a zis nimic? Am crezut ca e umflat ca la ochi si se duce in timp. E jale cate delasare exista in sistemul asta sanitar.

Dar va fi bine. Mai asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Tzuna ii urez multa sanatate sotului si putere sa treaca cu bine peste tratamentul injectabil. Ma sa iasa bine si analizele de la ochi si sa nu mai intervina nimic si sa scapati odata de toate necazurile.

Mady draga, analizele sunt gata cred doar ca dr. care mi le ia si mi le interpreteaza e plecata din tara si revine dupa 15 decembrie. Sincer nici nu stiu daca sa ma duc acuma sa le iau sau dupa sarbatori, nu de alta dara daca e ceva bai pe acolo mor incet din cauza de ipohondrie. Io-s de aia de mor cu zilele in mana de optimista ce is.

Kitty multa sanatate bunicii si multa putere tie sa faci fata atator indatoriri.

E tare Alex, bucatar il faci Diana.

Dulciuri si Vlad primeste foarte rar, la cresa insa le mai da una alta. Acuma cum e acasa cu mine (ca iar e bolnavior si pe antibiotic) nu are pofta de nimi oricum.

Pupici si o zi faina la toata lumea!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Multumesc dragele mele pentru urari! Si vorba aia, ' CE imi doresc mie iti doresc si tie!'

Pupici pentru toata lumea!

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Eu iar n-am cuvintele la mine, dar incerc sa compun doua randuri

BiancaM Sa-ti dea Dumnezeu multa fericire si sanatate!

Tzuna - ma bucur ca e mai bine sotul tau. Ne rugam in continuare sa se faca bine - bine si sa aveti niste sarbatori frumoase la Piatra Neamt.

Diana - super tare Alex. Ai, n-ai chef de oua, aia mananci. Vezi ce va mai prepara si-n seara asta.

Ioana - si io vreau un loc pe lista pentru Africa. V-am mai zis eu, daca-i ascultam pe fiecare, nimic nu mai e sanatos. Si dimineata pe confe m-a dezumflat Roxi, cica nici sapunul nu e bun, ca are soda caustica. Ce ne mai ramane?

Kitty - multa putere in continuare si sanatate bunicii. M-ati terminat cu povestile voastre despre bunici. Se uita Raul la mine, si nu stia de ce plang.

Dulciuri - Raul e fan biscuiti. In pp Leibnitz, dar daca nu gasesc, iau altii. Mai fac - rar - placinta cu branza de vaci sau o prajitura cu fructe, si papa si el. Si ii mai dau gem - facut in casa.

Gata, ca s-a trezit. Hopa mama

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Aseara am scris un mesaj lung,frumos,dedicat si mi sa blocat compu...concluzia e ca va iubesc si va multumesc pentru ganduri.
Vorba lui Carmen...fac lista cu ce am,cu ce am pierdut si cu ce as avea de castigat in ambele situatii....sper sa nu dea cu virgula.

MAdy da-mi nr tau pe PM.
Kitty sanatate bunicii
Tzuna numai bine pt Gabi
Lilidana,Carmen94 .Maturitatea voastra imi e de mare ajutor.
Diana....ALex nu se dezminte...doar ca ouale fac rau seara...sa repete figura si sambata dimineata ...glumesc desigur.

Menuet...special pt tine uite care e jocul si JUCARIILE PREFERATE ale lui Victor.

Va pup.
O seara minunata.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Sunt cu pluta rau!

LA MULTI ANI BIANCAM!
Sa iti dea Dumnezeu sanatate, fericire si numai bucurii alaturi de cei dragi ai tai!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna seara mamici.
TZUNA doamne ajuta si sa-si revina sotul cat mai repede, sanatate multa.

LA MULTI ANI!
BIANCA si GANDACEL sa fiti sanatoase si sa ve ofere puiutii vostri numai bucurii.

pangasius si noi mancam de cand avea STEFAN vreo 10 luni, sincer mie i-mi place si nu am niciun stres ca ar avea oase si stau linistita in privinta lui STEFAN.noi luam proaspat din METRO si este ok.
acum cum ati spus si voi daca este sa cautam nu stiu cate produse mai sunt 100% naturale.

MARTUTZA super jucaria lui VICTOR, si noi mai avem momente de genul asta dar numai atunci cand ma simt in stare sa bag aspiratorul dupa, noi imprastiem in toata casa.
bravo ti epentru decizia luata si sper sa va ajute sa gasiti calea cea buna, sincer i-mi doresc sa ne va destramati ca familie, dar tu stii cum este mai bine.

astazi nepotica mea are prima serbare de craciun la gradinita si sunt asa emotionata, parca ma si vad ajunsa in fata copiilor la gradi si sa-l vad pe STEFI.
ce repede trece vremea si ce mari ne-au crescut puiutii.
aici va invidiez pe cele cu mai multi copii pt ca la voi bucuria este mai mare.
va pup si va urez o seara buna, nu m-a luati in seama, este melancolia sarbatorilor si cantecele pt copii pe care le ascult cu STEFI.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Bianca M ,La multi ani si multe bucuriiiiii!!!
Tzuna chiar daca e greu acum gandeste-te la zilele frumoase care vor veni si pentru voi.

Hai mai fetelor zau asa daca stam sa ne gandim nimic nu mai e bun de mancat(poluare,hraniri artificiale..),ghetarii se topesc,nici macar nu mai avem mult de trait...Ce Dumnezeu doar nu o sa stau sa ma gandesc acum ce se va intampla peste 1 sau 20 de ani.....
Facem tot ce credem ca este mai bine pentru copii nostrii asta cu siguranta dar sa stiti ca multe reportaje apar si din cauza intereselor la nivel inalt.Va aduceti aminte in romania ca spuneau de iaurturile danone ca adauga nu stiu ce in ele care este cancerigen apoi s-a scpus ca o firma concurenta a scos asta ca sa le strice reputatia.asa o fi fost dar eu tot nu mai cumpar danone .

Eu una sunt fericita ,maine ma mult in noua noastra casa si nu va spun cat suntem de nerabdatori.Bine ca o facem cu ceva vreme inainte de Craciun sa am si eu timp de despachetat si aranjat.
Va pup.

adelyna si piticii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

In primul rand Bianca!

Marta - Alex se joaca la fel, numai ca in loc de hartie el face asta cu firimituri de paine. Cere cate o felie de paine, musca de 2-3 ori din ea, dupa care o rupe in firmituri mici mici si le imprastie pe covor.

Tzuna, multa sanatate sotului!

Alex deseneaza par unei fete zambitoare (banuiesc ca va dati seama ca e vorba de cea din stanga jos )
Stangaci sau dreptaci?
Turn din 4 cuburi
Cauta animale in carte
Face puzzle-ul aproape cu ochii inchisi (ii mai aduce Mosul vreo 2-3 similare, dupa care trecem la alt nivel, fara desen, bazat doar pe forme)
Invata culorile

He he, azi am baut 2 iaurturi neprogramate tot din entuziasmul lui

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

LA MULTI ANI BIANCAM!multa fericire si sanatate!

Mihael@..........te=ai hotarat cum impodobesti bradul?de la jumatate in sus sau de la jumatatae in jos?
e o reclama la noi la tv....mama si tata decoreaza casa de sarbatoare.picii,un baiat si o fetita impodobesc bradul(ii ara numai pe copii cum pun globuri in brad in secventa asta)in final unul din ei le spune parintilor ca bradul e impodobit...(apare atunci in imagine tot bradul......impodobit cu globuri,beteala....de la jumatate in jos....cat ajunsesera si copii sa-l impodobeasca)......mami le spune ca e frumos,dar lipseste steluta din varf.baiatul ia steluta si o arunca in brad o idee mai sus....si gata pomul de craciun.imi place mult reclama asta

elpower......votat ! bafta la concurs....incerc sa votez si eu mai des.de uitat nu uit ca e tare frumoasa minunea ta

menuet...........chiar daca a trecut mos nicole,mesajul tau din cap.trecut m-a facut sa plang.

stefimic........sanatate lui Stefi.a trecut urticarea sper
vazut si smecheru'cu ochelari

elyanne....vezi mey daca ai si fata? nu te lasa ea fara dulciuri

Val_......bine ai revenit!wow!ce ochi frumosi areeee mariuca ta!afara iesim si stam cat are darius chef.am stat si cate 20 minute,am stat si cate 30,dar si 1 ora.depinde de toanele lui

diana_jors......lasa ca luam data viitoare.si eu am picat la traseu...deci am ras cu o pofta la faza cu omleta....mi-a facut si mie darius figura,dar el a spart 2 oua.exact de cate aveam eu nevoie

gabi78........deci pe bune ca eu as face apoplexie daca darius mi-ar imprastia prin casa atatea jucarele......si asa calc pe masinute,plusuri,carti.....

menuet........ce obrajori bucalati areeee!!!!

roxanici........suntem datori la raresu cu o cioco,ca asa a invatat sa zica si fie-miu Cici.....
si cum se termina filmuletul urla fie-miu sa-l pun din nou.
A!felicitari ptr.dormitul fara suzi.......
da.da.....ai dreptate.carliontata seamana cu tine!

loradin.....pupam o fetita harnica.......ce tacticos rasfoieste ea revista!!!!

madybulancea.........la mine fie-miu mai mult geme....si cateodata mai zice un ...tata in somn...in rest nimic
pictura......super!mai vrem

karra80......asteptam desenele lui Winnicu

carmenefr.......cred ca va topiti cand va spune "paceee"

RaisaFudulu........wow! ce brad frumos! si pitica ce se chinuie sa calce....o inveti de mica cu greutatile,nu-i asa?

anamana123.....vine melcul supalat...si blondina ta e tare concentrata la tv

tzuna.....sanatate in continuare sotului tau.

Kitty.......multa putere.stiu ce inseamna sa ai grija de bunici.eu am avut grija de 2 .bunica si bunicul

martutza......un sfarsit de saptamana cat mai placut va doresc.
ce se mai distreaza acolo Victor!!!

adelyna......sa stapaniti sanatosi casuta si sa traiti numai clipe frumoase

gata!am fugit ca tero asta al meu mi-a devastat casa

Mergi la inceput