Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (101)
Raspunsuri - Pagina 5
rein spune:
Tzuna, numai bine in continuare!
Diana, am raaas
in timp ce citeam mi-l inchipuiam pe al meu care ar fi in stare de asa treaba.
roxanici spune:
Tzuna, multa sanatate in continuare sotului si tie putere sa rezisti.
In ce a constat interventia? sau ce anume a avut de a tb operatie?
Ma, acu nici pangasius nu e bun? si io care ma bucuram ca e si bunicel si e si file si.....am urmarit reportajul, nu mi s-a parut aberant modul de productie...nici nu imi dau seama daca e ceva asa de rau ca ii inmultesc in halul ala sau poate hrana aia nu e tocmai sanatoasa? oricum, reportajul subliniaza printre altele si cum se produc unele chestii si din punct de vedere al fortei de munca. Mai vazusem unul asemanator legat de productia de ananas...la fel unii saraci lipiti care isi rup oasele si altii care bine mersi ... de pe urma lor.
Dupa ce vad reportaje de-astea ii multumesc lu dd ca m-am nascut unde m-am nascut si fac ceea ce fac.
Menuet, hai ma, te cheama Pisika sa faceti schimb de jucarele si nu te duci? asa ceva nu se face, tz tz tz. Hai, ia sacii si nu mai zabovi.
Diano, 6 oo seara? ma da Alex asta nu va iubeste deloc.
sa nu uit de subectul zilelor...dulciuri....Rares nu prea primeste.
Bomboane nu, acadele nu. Ciocolata nu. I-am dat sa guste de la mine cand am facut de casa dar in rest nu cumpar special pt el nici kinder nici nekinder. Biscuiti da, fac parte din masa de dimi, cu fructe (ii dau biscuiti de bebei) Napolitane ii da tanti cate un patratel de-ala mic din cand in cand (cam odata pe saptamana ). Cozonac ii dau cand am, cumparat sau necumparat, nu conteaza de care. Stafide, fructe confiate nu manca.
Ar bea suc la cutie..de-asta neacidulat, "natural" si nu reusesc sa il fentez mereu asa ca ii mai dau si lui o gura doua.
Daca fac praji in casa si vrea ii dau.
Nu mai stiu cine zicea de sugus.....is niste chestii asa sintetice....mai bine o ciocolatica decat sugus. Io is fan sugus da cand ma gandesc ce contin....
Ce mai primeste rares dulce e o crema de ou...custard, asa manca el galbenusul, altfel nu l-am pacalit sa mance cu placere ou. Galbenus + smantana/lapte + zahar(io pun fructoza) si incalzite pana se leaga totul ca o crema.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Kitty spune:
Buna dimineata!
Tzuna imi pare f bine ca operatia a decurs bine si imi pare f rau ca te confrunti cu.... minunatul sistem
. Imediat trebuie sa plec si eu spre spital si m-am trezit cu sentimentul ca iar trebuie sa fac ceva cumplit. M-am saturat! Aici, unde e internata bunica si si la urgenta unde am stat cu ea toata noapte doctorii era f draguti, vorbeau frumos, in schimb asistentele nu chiar asa..si infirmierele jaaaaaaleeee. Dupa ce i-am bagat bani in buzunar uneia sa schimbe punga de la sonda (daca nu eram acolo ce se intampla ca statea sa pocneasca?) mi-a aratat mie cum sa fac asta
. Acum bunica nu se poate nici ridica in fund, dar in primavara cand a fost internata am gasit-o plangand ca a strigat asistenta la ea de ce nu se misca mai repede..ca nu are timp sa stea dupa ea.
Fug la spital si mai scriu cand revin
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
Kitty spune:

La multi ani BiancaM! Gandurile noastre bune sa te insoteasca, sa ai numai bucurii si multa sanatate!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
elyanne spune:
Despre Pangasius citisem exact asta tot aici pe DC, erau un subiect despre asta... Eu continui sa iau... in Auchan nu gasesc decat din Vietnam (cel congelat) ... iar despre cel proaspat nu stiu... ca nu scrie ![]()
La subiectul cu pricina (cred ca era la sectiunea de bucatarie) scria ca cel din Vietnam e asa... cel de nu mai stiu unde n-ar fi asa...
Inca nu m-a convins nimic sa nu iau... imi place gustul (apropo de cel de dunare... mie nu-mi place deloc... tot gust de balta statuta are
.
Altfel mai imi place Pastravul... cine stie ce o mai fi in neregula si cu ala ![]()
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
madybulancea spune:
neatzaaaa....ahhh ce buna e cafeaua....vreau o zi in kre sa nu ma mai trezesc la 7 juma,vreau la 11-12-13,dar presimt k nu o sa fie prea curand!!!!
ioana mi-ai tras teapa nu e nici in real...ce ma oftic ca prin zona asta nu e toata mafa care e acolo!!!dar in real am gasit o casuta un fel de ferma care avea niste chestii care se invarteau,mistooo....
LA MULTI ANI BIANCAM!!!!SA FII SANATOASE SI FERICITA!!!
Mai unde o sa ajungem...nu o sa ma putem cumpara nimic,aia nu aia nu aia nu...
gabi cum fu la doctor???park treb sa faci morfo-fetala...
radcarmen cand vin rezultatele la analize???
tzuna bine ca e ok acum sotul...sa dea domnul sa treaca repede!
diana suuupeeer alex!!!!
ma duc sa imi termin cafeaua si apoi ma ocupt de treaba!!!!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
ioanaradu spune:
buna dimineata!
neeeaaagraaaa ... maaaareeee .... taaaareee sper ca v-ati dat seama ca despre cafea vorbesc! ![]()
mady eu ti-am zis ce-am vazut, acum ce sa fac? i-ai casuta ... ca si aia e frumoasa si interesanta. si sa-ti fie rusine!!! 7.30????? si te plangi????
una peste alta ... EU NU MAI POT! nu mai pot sa ma trezesc in fiecare zi la 6!!!! nuuuuuu! macar la 8 ... sau hai la 7.30!!!
si alta peste una peste alta ... s-a gandit UE ca ar fi bine sa lucram si sambata. EMIGREZ!! in AFRICA!!!! ma duc acolo la papuasi, sa umblu imbracata in frunze, sa mananc banane si sa beau lapte de cocos. asa scap si de grija alimentelor pe care le mancam noi si copilul. acolo o sa mancam carne de leu, de elefant, de sarpe, frunze, fructe nemodificate genetic, pesti pescuiti direct cu mana sau cu sulita. care se mai baga? fac o lista!
acum dupa ce am batut campii cu gratie ... va spun ca lui matei ii mai ies dinti
, asa ca avem maraiala in program si din cand in cand febra. la gradi s-a mai obisnuit, nu mai plange dimineata, doar uneori se mai smiorcaie pana plec eu. dimineata face pisu la olita si in cazul in care n-a facut kk cu o zi inainte, face si kk la oilta.
va pup si va las o cafea de africa, proaspat culeasca, prajita, macinata de mine! 
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 7 luni jumate!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
elyanne spune:
La multi ani, BiancaM!
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
madybulancea spune:
http://picasaweb.google.com/madybulancea/19Luni#5278103974927766546 asta e pitura lu razvi...si el zicea "mama mmmmmmm" si eu treb sa zic "mmmmmmm ce frumos deseneaza baiatul"....o sa va pun si un filmulet,dar cand s-o incarca...poate la anul!!!!!!

Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
carmenefr spune:
La multi ani,BiancaM!

Pangasius si alte alea mai "ciudate".Io ii luam Teodorei file de cod congelat, nu pot sa spun ca se omoara dupa el, i-am luat zilele astea file de pangasius(de "pegas" vorba sotului meu
)si file de novac, a mancat si pangasius, dar parca mai mult ii placea novacu'.pangasius asta e destul de fad la gust, cum e macroul si codul...sotului ii plac ca n-au oase, insa mie...imi plac cel mai mult cei prinsi din balta de tata
, chiar daca au 15mii de oaseeee,am rabdare, neneeee, mai ales la saramura
Hai ca am dat-o pe langa subiect rrrau...
Deci, Africa, acus' venim! Ioana, pune-ne in lista!![]()
Acu' sincer vorbind, io nu cred ca ne putem proteja de toate minunatiile astea, pt ca destul de multe sunt "influentate" sa creasca mai mari, mai multe, mai frumoase...
Plus ca numai expresia de "produs bio" mi se pare un pic exagerata...pai cum sa cresti tu legume /fructe, animale bio, chiar daca le dai tu toti nutrientii naturali, nu le poti da aerul mai curat...asa ca , nu prea mai e bio 100%
Si noi incercam sa targuim, daca se poate, mai naturale, da' e destul de greu.
Tzuna sa scapati cat mai repede de "sistem" si sa nu mai aveti probleme in continuare! Va pupam !
Diana poate ca Alex vrea sa exerseze pt mai tarziu, cand o fi vre-un chefin nu-'s-ce-restaurant celebru!
Super faza, insa pt voi n-a prea fost chiar asa![]()