LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (157)
Raspunsuri - Pagina 23
grati.ela spune:
Cretzule, joia trecuta Ozi a avut o viroza scurta...se pare ca a luat si Dudu...febra mare, varsaturi, scaun moale puturos, tuse ingrozitoare...fiind viroza nu sedaantib decat dak persista febra mai mult de 3 zile.
ai vazut pozele?
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
ceska777 spune:
Micsunea,
TREBUIE SA ITI ACTIVEZI PM! Apoi iti pot da detalii referitor la ce ma rugai!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
AMR = 12BIS
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
jelimoni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cati_magureanu LauriciuleD muuuah! Ne bucuram ca v-au placut pozele noastre! Eee? ai vazut ca nu s-a lasat nici gineri-tu mai prejos?...Se tine dupa Eleni..hi, hi...Sa stii ca pozele cu "betivanu'" au fost doar asa...de amuzament! Sa nu te sperii! ![]() A devorat Elenita bateria? ![]() Dupa ce scriu mesajul ma uit sa vad daca ai mai pus poze, sa o mai vad pe dragalasa mea nora! Am citi de Dimi ca se chinuie, mititelul, cu injectiile! Of! Pupa mama pe el! sa treaca, sa se faca bine! Urasc injectiile...toata copilaria mea am facut la injectii de m-a luat batul!..si d'alea de ma durea fundul 3 zile! Bleah!Ange, ma alatur si eu fetelor si te sustin in incercarea asta cu intarcatul caci, chiar daca nu am alaptat imi dau seama ce greu este! dar o sa treaca si Pupi o sa fie f. bine! Si tu esti importanta deci, este bine ca te-ai hotarat sa te protejezi! ![]() Moni-Jelimoni, de ce nu ne mai scrii, iubita? Elle, a fost delicioasa Eva cu masuta! Am vazut si pozele si filmuletele! Mi-e draga tare! Ema, l-am vazut si pe Milan cel frumos! Ptiu, ptiu ca scump mai este! Ce vesel era el acolo langa Lassie! Ramo, Razvi este extra scumpic cu masuta aia! Inteleg ca a fost delir cu masutele! Maa...si la noi este una din jucaruule preferat..chiar daca nu este chiar asa profi ca a voastra dar este haiosica iar Matei o iubeste! Am ramas uimita cand am observat, zilele astea, ca-i place f. tare si cealalta fata, cu bloculete....nu credeam ca o sa fie asa pasionat de ea... Mada, am vazut-o si pe Sofiucul dulce! Pupam noi pe ea! Stancutza, draga..din nou am ramas foarte impresionata de pozele voastre...de Sofiucul dulce cu nenumarate mutrite haioase..he, heee...iar in poza cu mami...chiar ca iubirea infinita transpare! Si eu raman la parerea ca seamana cu tine...inca! Am vazut si micile minuni ale lui Miri...si m-am bucurat atre mult ca a revenit cu mesajele ei optimiste si frumoase! Cei doi muschetari sunt fantastici! Roli, distractie placuta in seara asta! Am vazut si eu pozele de la botezul finutului! Ati fost niste frumosi cu totii in frunte cu micutul crestin! Sa va traiasca si sa fie sanatos! Iar piticii tai sunt deliciu! Mami de Matei (13 ianuarie 2008)SUFLET DRAG www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA! Intr-o zi de 13... AMR 40 ZILE ---------------------------------------------- www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! ---------------------------------------------- |
cati fara motiv...doar din lipsa de timp...incerc si mai arunc ochii pe aici...dar de scris mai greu...
multumim ca ai intrebat de noi...elle si tie!
am vazut ca stoisor e suparici...nu m-am prins de ce....sper ca trece repede

fetelor va pup pe toate si le urez de acum la multi ani tuturor clopoteilor!!caci mi-e teama ca la fel de "des"o sa intru...
la multi ani pt adeluta pt ieri!!!sa cresti mare mare ,mancacioasa si sanatoasa!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
creata2008 spune:
Da, de Ozi stiam, ca mi-ai zis alaltaieri, dar nu stiam ca trebuie sa astepti trei zile, sa vezi daca persista febra. Si de-abia atunci ii dai antibiotic. Eu i-am dat de a doua zi antiobiotic, dar avea enteroviroza. Dupa cum stii, nu sunt adepta medicamentelor, dar am inteles ca la unele boli, crocobaurul nu moare decat cu antibiotic.
Eu sper sa nu fie cazul la Dudu, sa scape mai usor, fara tratament puternic.
Pozele nu le-am vazut, mai mult decat atat, azi nu m-am vazut nici macar cu Dani, hehe! Sunt curioasa de nu mai pot, mai ales ca mi le-a laudat. Si el este extrem de autocritic, asa ca daca a zis ca este foarte incantat, atunci cu siguranta sunt superbe!
Mai bagam niste tutun si nitica rabdare!
| citat din mesajul lui grati.ela Cretzule, joia trecuta Ozi a avut o viroza scurta...se pare ca a luat si Dudu...febra mare, varsaturi, scaun moale puturos, tuse ingrozitoare...fiind viroza nu sedaantib decat dak persista febra mai mult de 3 zile. ai vazut pozele? mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
doniro spune:
| citat din mesajul lui beinazutza am si eu o rugaminte: daca cunoasteti sau stiti ceva despre doctorul vladareanu de la elias. Am doua colege gravidute si vor merge la el si nu stiu mai nimic. va rog mult ! http://community.webshots.com/user/beinazutza?vhost=community |
Cunosc si stiu. Am nascut in Elias, dar nu cu el. Il stiu de la prietene care au nascut cu el si de la proaspetele mamici care nascusera tot cu el cand am nascut eu. Pe scurt - medic f bun si fffffffffff scump. Si mai stiu ca unei tipe i-a zis asa: "nu vreau sa ma chemi de Revelion, asa ca iti fac cezariana pana in sarbatori; daca nu vrei cezariana, nasti cu dr de garda". Dar am auzit de el ca e medic bun.
ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
roli25 spune:
| citat din mesajul lui IrinaL Fetele, lansez si eu o intrebare. Daca iau OSPEN, pentru amigdalita asta (eu credeam ca adultii nu fac amigdalita ![]() ), mai pot sa alaptez? N-am deloc incredere in dr. de familie si parca nici nu ma simt pregatita sa renunt la alaptat, mai ales ca mandra asta se trezeste noaptea de trei-patru ori... Ieri nu i-am dat, sa nu-i mai dau deloc? Ce sa fac? Ei ii place si lapte praf, asta nu ar fi o problema...Irina, mami de Ileana(19 ian 2008) si Tudor(4 ian 2006) |
Eu zic ca da. Daca e musai sa-l iei, stiu ca nu e puternic. Pe toate scrie sa intrerupi alaptarea, dar dr. meu mi-a explicat ca atunci cand ne imbolnavim si n-avem incotro tb sa iei, dar depinde de cantitate. La ambele cezariene am luat antibiotic. Ca e musai.
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
roli25 spune:
Eladea colargolul scoate f. bine mucisorii
Roli mamica de Andrei
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
IrinaL spune:
roli, draguta, te mai intreb ceva. Daca nu i-am dat 2 zile pot sa-i dau de maine? Soacra-mea cica in nici un caz, dar nu stia sa-mi spuna de ce... Se poate sa se fi intamplat ceva cu laptele ala, dc nu l-am evacuat (nu pe tot, oricum)? Sa nu mai fie bun?
Irina, mami de Ileana(19 ian 2008) si Tudor(4 ian 2006)
roli25 spune:
| citat din mesajul lui IrinaL roli, draguta, te mai intreb ceva. Daca nu i-am dat 2 zile pot sa-i dau de maine? Soacra-mea cica in nici un caz, dar nu stia sa-mi spuna de ce... Se poate sa se fi intamplat ceva cu laptele ala, dc nu l-am evacuat (nu pe tot, oricum)? Sa nu mai fie bun? Irina, mami de Ileana(19 ian 2008) si Tudor(4 ian 2006) |
Irina da-i linistita. Nu se intampla nimic cu laptele. Sunt doar superstitii cu "sa nu intorci copilul la san".
Eu la 1.5 luni la Andrei am facut cistita si am intrerupt alaptarea 1 zi de capul meu ca am luat algocalmin si apoi dr mi-a dat tratament si mi-a zis sa alaptez, sa nu intrerup pe singurul motiv ca raman fara lapte si se intarca copilul, nu ca se intampla ceva cu laptele.
Roli mamica de Andrei
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
BAIETII MEI IUBITI
IrinaL spune:
si tot roli, am vazut ca-l culci pe Andrei in patutul mare... Are camera lui sau e cu fratele lui in camera? Cum se inteleg? Dorm bine noaptea? Eu nici nu ma pot gandi sa-i culc in aceeasi camera, ca Tudor o cam smotoceste pe sora-sa cand o prinde. Iar ea se cam trezeste noaptea. Noi suntem inca demenajati din dormitor...![]()
Irina, mami de Ileana(19 ian 2008) si Tudor(4 ian 2006)

Matei (13 ianuarie 2008)