LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (157)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ancab felicitari lui Stefan plimbaretu!!!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print

Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 56.Ma bazez pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Danonique am admirat si pozele voastre!! Imi plac mult de tot toti cei tre copilasi ai tai!!! Lui bebe mic din burtica v-ati hotarat ce nume ii puneti? Mie mi se pare ca arata a fi Arthur.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

buna seara!

ma bag si eu in subiectul "intarcatul- deocheatul"- dupa parerea mea daca nu ai alaptat copilul o zi, pentru ca n-ai putut, nu inseamna intarcare, dar daca te hotarasti " mai de azi eu nu-i mai dau san" insemna intarcare, si daca iti calci acest cuvant inseamna ca ai intors copilul la san. Repet e parerea mea.

Intrebare: eu inca mai am lapte,putin, gros, dar este. Fetele care ati intarcat bebeii voi mai aveti? Precizez ca l-am inarcat de pa 1 septembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Alina, . in pozele cu petrecerea erau mamicile de pe Dc din CLuj. o parte din ele...intr-adevar sintem multe...

Ramona, .

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Alina023, am citit postarile tale de acu 4 ani si la fel ca toti cei care ti-au scris acolo, am ras are bine.Mi-a placut foarte mult modul de descriere a celor "patite".

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print

Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 56.Ma bazez pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Pentru cine vrea sa se distreze...am descoperit un subiect mai vechi de-al meu. Sa vedeti ce faceam noi acum cca 4 ani.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=40663&whichpage=1

Cititi si la pagina 4. Merita!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Super tare .

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 32 ZILE
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Shose un pup maaare si special pt tine! Esti o draguta

Vai, Angi, saracutul! Nu te supara pe mine, dar m-a amuzat cand am citit ca mergea in 4 labute, plangand, dupa tine ca sa-i dai san Ce ti-e cu puii astia, cum stiu ei unde-i sursa Nush ce sa te sfatuiesc, la mine nu a fost problema ca io-i dadeam de pe la 2 luni in fiecare seara un bibe cu laptic, dupa ce-i dadeam san. Si nu a fost nici cea mai mica problema cand am decis sa o intarc. N-am simtit nici eu, nici ea

Gaby sper sa fie cum e mai bine pentru tine (pentru voi, de fapt)! Moama, stie o multime de cuvintele Dariuta ta! Si m-a distrat cum povesteai ca facea cu hainutele Pe Thea cand o intreb unde-i nasul imi pune degetul pe gura

Cati, felicitari si pt Matei vorbaretul

LauraD sar'na, sa-ti fie gura aurita! Saracutul Dimi, tre' sa faca moldamin Sper sa fie cu folos, macar! Sanatate multa ambilor pui!

Creata sa stapanesti sanatoasa tot ce ai primit (foarte frumos telefonul).

Ramo hehehe, e posibil sa fie sarcina??? Ia fa un test sa vedem cum sta treaba! Si sa stii ca singura protectie sigura e abstinenta Laura stieee

Fetelor, ce vaccin facem acum la un an? Eu le-am facut pe cele din gama Infanrix, dar nu mai stiu ordinea lor Sa stiu sa achizitionez din timp (cel hexa, parca, nu se mai gasea intr-o vreme).

Shose draga de ea! Linge tot? Asa face si Thea: se intinde pe burta, pe gresie, si scoate o limba maaare si linge in jur Cand am fost ultima data la dr, cat am asteptat pe hol sotul a pus-o in picioare pe pervaz sa se uite la geam; ce credeti? pana sa ne prindem ce face, a tras o limboaca pe geamul ala mazac, de sa lesin, nu alta

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

intai pentru grija privind boala lui Dudud...el tuseste ingrozitor, are mucii transparenti siroaie, febra peste 39...dr a zis ca e viroza...pana maine nu discutam de antibiotic...pe mine ma dispera ca varsa din cauza secretiilor...

despre intors la tzatza...eu am incercat sa o intarc pe Ozi la 1 an si 4 luni...pt ca avea deviatii de comportament (legana o papusa in vf de pat si bolborosea la ea si o strangea in brate) am renuntat...dupa 5 zile am reluat sportul (ca lapte aveam pana la calcaie) si i-am dat pana la doi ani...m-a durut fix in cot de treaba cu deochiul (si-apoi decat sa fie deochiata mai bine sa deoache ea....oricum ca o paranteza, descanta atat de bine incat iti ia raul cu mana).

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Hello, hello, pe seara!

Am avut o zi plina, am vazut ca ati strigat dupa mine, ca am reusit sa citesc in salturi pana acum 1 minut. Am dormit pana la 11.30 (!!!), apoi am scos-o pe Mariuca afara, ca a fost cald si soare, a dormit o ora jumatate. Intre timp, cat a dormit ea, am gatit pentru ea si pentru noi.

Acum roade cablul de alimentare de la laptop!

Aseara, sa incep cu inceputul, am lasat-o cu buni. Ca soriceii care se vad singuri acasa, s-a dat in stamba fata noastra. A tinut-o pe buni treaza pana la 10, s-au jucat, au ras, au cantat. Mama mea se trezeste la 5, deci va dati seama ce obosita era!! Cand am venit noi acasa, pe la unu fara ceva, dormeau amandoua de rupeau!!

Noi ne-am dus la Big Mamou. Cica trebuia sa inceapa concertul la 9, a inceput la 9.40 si prima repriza s-a terminat la 10.30. Foarte frumos, baietii au cantat super, dar inauntru era groaznic. Foarte mult fum, extrem de mult, ne usturau ochii si ne lacrimau. Ca atare, la prima pauza, am plecat. Ne-am dus in idm, sa jucam biliard. L-am batut cu 4-3!!!

Iar azi n-am stat o clipa, dupa cum v-am spus.

Alinus, bine ca ai rezolvat cu vaccinul!

N-am apucat sa citesc ce ai scris acum 4 ani, am deschis pagina. Poate reusesc azi!

Irina, bine ai revenit! Scumpi copilasii tai si frumosi-foc!

Eladea, l-am vazut si pe Eric, la fel de scump si mai marisor!

Monica, simtul proprietatii este exacerbat la copiii mici. Ma indoiesc ca ai sanse sa o dezveti pe Clara de obiceiul de a tine numai pentru ea jucariile. Mariuca, de exemplu, nu face asa la jucarii, ci la mancare, la un biscuite, o bucata de mar. Fomista ca ma-sa!!!!! Cred ca vei putea sa rezolvi treaba asta de-abia peste 1-2 ani, cam asa. Asta e parerea mea.

Laurici, am citit ce ai scris despre analizele lui Dimitris, dar nu prea am inteles ce zici tu acolo. Sper ca Eleni sa nu aiba ceva, iar Dimi sa se faca bine repede-repede!

Dani, nici la tine nu stiu ce inseamna tensiunea aia, dar daca zici tu ca o ai mare, trebuie sa tii regim. Incearca ouale de prepelita, am auzit ca sunt foarte bune la hipertensiune arteriala.

Gabrita, am ratat partea in care povesteai ca ai probleme cu sotul... Si imi pare rau! Si ca am ratat cand ai spus, ca sa te incurajez, si ca aveti probleme. Tot ce pot sa sper este ca aceste sarbatori, in formula completa, in familie, sa va ajute sa vi le rezolvati.

Angi, eu i-am facut galerie lui Pupi, dar exact cum ti-am spus si ieri, era putin probabil sa accepte bibeornul din prima. Trebuie sa persevErezi si sa incerci diverse formule de lapte si diverse tetine. Dar numai cu rabdare si cu incercari repetate, altfel nu va accepta deloc. Asta e cosmarul oricarei mame care isi intarca copilul tarziu. Mai poti incerca varianta cu buni sau cu tati care ii da laptele, atunci nu te va asocia pe tine cu tatica, pentru ca stie ce ai tu acolo si ce poti sa ii oferi, si nu e laptele praf. Asa a facut o prietena, tot nevoita fiind. A lasat-o pe mama ei 2 zile cu ala micu' si ea a dormit la ai ei. Cu chinuri groaznice, cel putin pentru ea, dar a functionat schema. Dupa 2 zile, manca de rupea lapte praf. Va tin pumnii in continuare si va strang in brate!

Stiu ca mai aveam ceva de spus, dar revin, daca imi aduc aminte.

LA MULTE LUNITE CLOPOTEILOR NASCUTI INTR-O ZI DE 10!!!!!!

Creata 1 cu Creata 2

Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Stiam eu ca am uitat cateva chestii:

Anca, felicitari pentru Stefanelul umblaret, la cat mai multi pasi!

Grati, ce fel de viroza are Dudu?? Si de ce asteptati pana maine fara antibiotic??

Cati, merge cu vorbitul??? Il faci pe Matei orator???

Creata 1 cu Creata 2

Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput