Darius Andrei - un ingeras senin al cerului (4)
Raspunsuri - Pagina 5
alinkav spune:
Camy, ce ma bucur pentru tine...si ce placut este sa vad ca ai inceput sa folosesti si emoticon vesel!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
vias spune:
offfffff...am zis ca merg la intalnire...cu copii...iar de atunci nu ami am liniste...
..doamne cat de dor imi e de Draius...vine Craciunu...si e asa de greu..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
vias spune:
...Doamne..sper sa-l visez la noapte, asta vreau sa-mi aduca mosul..sa mi-l aduca pe Dariusica in somn
..atata am mai visat la Craciunul asta, ca-l voi petrcece cu el...
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
monalac spune:
cami,iti doresc craciun fericit si fie ca domnul sa ti aduca la anul copilul mult dorit.
sarbatori linistite!
vias spune:
iti multumesc din suflet Mona, Doamne Doamne sa va dea tie si familiei sanate, fericire si belsug in toate!
In seara asta am facut bradul, a adus Cris al meu un brad mare, superb, bogat...in timp ce-l impodobeam am zis ca daca l-ar fi vazut Darius...iar Cris a spus:"pentru el l-am facut, sa-l vada de acolo de sus, sa stie ca e al lui, ca pentru noi..."
...i-a adus un bradut...facut din conuri de brad...si inca ceva, nu stiu ce...ca sa-i ducem maine...a adus si 2 crengi separate de brad sa-i facem coronita...
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
mychydutza spune:
cami, sa dea DD ca anul ce vine sa va aduca bebelusul mult dorit.sa va intareasca DD si sa va ajute sa treceti peste toate.
"pt. mine televiziunea e cel mai bun mijloc de culturalizare: cand cineva deschide tv-ul imi iau o carte si plec in alta camera "
corinadana spune:
Cami multa multa putere iti doresc, esti o persoana deosebita. Dumnezeu sa te ocroteasca si sa ti daruiasca doar fericire de acum incolo.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
vias spune:
Cristi al meu este un sot extraordinar! Cred ca Darius este foarte mandru de un asa tata!
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
szivarvany spune:
Camy, , fie ca de Craciunul lui 2009 sa pui poze cu bb al tau
Daria & GIULIA(2004 08 16)
maitreyi spune:
camy va imbratisez cu drag
-------
Ana-Maria de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008