Darius Andrei - un ingeras senin al cerului (4)
Raspunsuri - Pagina 4
vias spune:
pana in aprilie...nici o sansa sa vad 2 liniute...imi este teama sa ma risc....acum...suflu si-n iaurt...stiti voi..
..o sa-mi fac analize peste analize...dar sincer sper sa se intample minunea..
Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
vias spune:
Oricum...nu voi fi singura, de data aceasta vom fi 3:Eu, Cris si ingerasul Dariusica, vom fi toti care ne vom ruga sa fie bine cu noul bebelus...o sa ne ajute Doamne Doamne..
...off..macar speranta sa am si eu in aceste sarbatori...macar atat!!
Lupta cu kg
ingerasul Darius-Andrei
M&M spune:
Camy, va doresc ca aceste sarbatori sa va aduca liniste in suflete si un bebe cat de curand...
dulce...
Ceea ce ziceai tu ca simti tare unde este taietura de la cezariana, este de fapt o reactie normala din partea organismului care se reface..daca nu doare, nu e inflamat, nu e rosu...e ok...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
alinkav spune:
Camy, ce ma bucur sa aud ca esti bine!!!!
Doamne ajuta sa fie bine, si de sarbatori sa te simti mai linistita alaturi de cei dragi!!!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
moni_or spune:
Camy, nu veti fi numai 3, vom fi si noi cele de pe forum, multe-multe, care ne vom ruga sa fie totul bine.
Monica, mami de Luca 17.07.2008
vias spune:
asa este Moni...ai dreptate...multi ne vom ruga ca data viitoare sa am si eu un bebelus sanatos
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
Criss75 spune:
Camy, curaj! Pana in aprilie nu mai e mult. In curand ai sa vezi liniutele. Pana atunci e foarte important sa incerci sa fii linistita si impacata sufleteste. Si totul va fi bine.
Criss si Alex (11.05.2003)
violeta29 spune:
CAMY, iti sta foarte bine cu noua semnatura, multa bafta si sa dea dumnezeu sa se intample minunea cat mai curand
Speranta moare intotdeauna ultima!
minunea care ne-a luminat viata
Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008
vias spune:
sunteti niste dragalase...aseara am mers la cumparaturi..si Crisu' meu (sotul)...mi-a zis ca de acum ma obliga sa mananc dimineatao portocala, seara inca una, de acum mananc numai sanatos...ca sa facem bebe curand, sanatos si frumos!!!
....aaaa...si vin si eu la intalnire...sper sa am curaj!!
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune