Darius Andrei - un ingeras senin al cerului (4)
Raspunsuri - Pagina 6
karina1976 spune:
Camy, o imbratisare virtuala si de la noi.
Si sa dea Dumnezeu, ca in anul care vine un copilas sa va poposeasca in brate!
Corina - de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007
"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"
ca_eric spune:
camy nu vreau s adau buzna asa peste durerea ta...am citit de cateva sapt....toate capitolele postate aici..am plans continuu si de cate ori am vazut ca ai postat ceva am plans...doamne.. ma rog sa iti dea putere si multa intelegere sa poti trece peste un hop asa mare. eu trebuia sa fiu la odiseea de iul-aug...dar am nascut in iunie si am schimbat odiseea...in cursul sarcinii nu prea am avut timp sa citesc odiseea..de aceea pot spune ca nu te cunosc decat de dupa tragedie...am vazut ca ai primit multe postari si multe incurajari...
nu cred ca se poate expima in cuvinte durerea de aceea nu stiu ce sa iti zic..tu stii bine ce e in sufletul tau...nu vreau decat sa iti spun ca sunt alaturi de tine..te urmaresc in fiecare zi ce postezi si sunt tare afectata.
eu am o prietena care a ramas gravi cu 2 sapt inaintea mea. a nascut la 37 de sapt-deci eu aveam 35- bb mort...am stat cu ea la spital 7 ore cacci era singura...si pot spune ca undeva in sufletul meu am constientizat durerea maxima ce o vedeam in ochii ei...ea nu l-a vazut viu..a avut voie sa ii tina in brate si i-a facut poze..eu am clacat...in aceea zi am fost varza...nu cred ca imi pot imagina ceea ce poate simti o mama cand ii se intampla asa ceva..dar fiind alaturi de prietena mea am putut sa simt ....si m-a marcat pe viata asa o experienta...poate de aia am nascut urmatoarea sapt..cine stie..nu o invinovatesc pe ea..vreau doar sa spun ca am trait alaturi de ea suferinta si durerea...mai ales ca era singura..
vreau sa iti urez sarbatori fericite si un an nou plin de sperante si cu materializare alor...un bb mic si frumos..dar al cerului pt tine..
ma bucur ca nu esti singura ca sotul tau a ramas cu tine, ca te sprijina si te iubeste..asta conteaza cel mai mult...
sper sa nu te deranjez cu postarea mea...am vrut de multe ori sa scriu si nu gaseam cuvintele...dar azi mi-am luat un avant..asa ..sa stii ca aici suntem alaturi de tine.
te imbratisez virtual...caci sunt la mii de km distanta....si ma rog pt tine...sa fii fericita.
te pup, carmen
Mami de Eric 30.06.2008
iubirea si viata noastra
moni_or spune:
CAMY, ce mai faci? E multa zapada la Brasov?
multi de tot! Iti doresc din tot sufletul ca 2009 sa fie un an al implinirilor, un an in care Dumnezeu sa-ti stearga lacrimile si sa-ti aduca fericirea, un an care sa compenseze pentru toata durerea pe care ti-a adus-o 2008, pentru toate pierderile si fiecare lacrima varsata! Iti doresc toata fericirea din lume alaturi de sotul tau si sa ne dai cat mai curand vestea cea buna ca Darius va avea o surioara sau un fratior!
Monica, mami de Luca 17.07.2008
violeta29 spune:
CAMY, iti doresc sa ai un an nou mai bun ca cel care a trecut, sa fiti fericiti, si sa va vedeti cat mai curand implinit visul
Speranta moare intotdeauna ultima!
minunea care ne-a luminat viata
Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008
ANDREEA11 spune:
Camy, multa forta, sanatate, noroc si bucurie in noul an. Si as vrea sa intru si sa citesc ca esti o burtica fericita!
vias spune:
Va multumesc din suflet!
Va pup si aveti grija de voi, de familiile voastre.
Carmen, iti multumesc pentru cuvintele tale!
Sper ca anul 2009 sa aduca mai multa speranta, sanatate, realizari pentru toata lumea!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
monalac spune:
cami,draga mea,acum,cand mai sunt cateva ore pana ce anul vechi va trece,iti doresc ca anul care vine sa fie cu multa bucurie pentru voi,cu sanatate,pace in suflet,cu multa iubire.
esti o fata deosebita,iar darius,de acolo din cer,cred ca este tare mandru de mamica lui.
ma bucur ca familia a inteles ca tb sa ti fie aproape si sa te sustina ,sa dea dumnezeu ca si de acum incolo sa va intelegeti la fel de bine!!
LA MULTI ANI SI MULTA,MULTA SANATATE!!!
chris27 spune:
La multi ani,Cami din toata inima!
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
flo1980 spune:
La multi ani Camy! Noul an sa-ti duca multa sanatate, intelegere si multa iubire!
noi
un fulguletz
un pepenash