LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (156)
Raspunsuri - Pagina 17
anca.b spune:
Neata!!!

ADELA

Stancutza, foarte frumoase pozele bubulinei.
Shose, 
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
anca.b spune:

CREATA

Eric, bebe de Andreea

Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
ginnette spune:
Multumesc fetele mele dragi! 

Urarile sa se-ntoarca inzecit, catre comorile voastre!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
anca.b spune:
Roxana, acum am citi mesajul tau legat de nasterea Adelei. 
m-am emotionat...

Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
Povestea Nasterii
anca.b spune:
La multi ani Razvanel si Yasmin!! 

Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
Povestea Nasterii
alina023 spune:
ADELUTA, sa cresti mare, sa fii sanatoasa, sa ai drumul vietii luminat de Doamne Doamne, sa fii incojurata de multi multi oameni care sa te iubeasca si tot binele din lume sa ajunga la tine!
LA MULTI ANI!!!
Mamica fericita, felicitari pentru primul anisor al iubitei tale fetite!
Si o dedicatie muzicala special pentru Adeluta:
http://www.youtube.com/watch?v=IKffDTu6THA&feature=related
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
remiclea spune:
neatza tuturor

ADELA & ERIC

SA CRESTETI MARI, FRUMOSI SI SANATOSI SI IN FIECARE ZI SA LE UMPLETI
PARINTILOR VOSTRI SUFLETUL DE BUCURIE

GINERTTE & ELADEA- felicitari mamicilor pentru asa minuni de clopotei

Creatza

si tie, sa fii fericita mereu alaturi de cei dragi

Raluca
de
Adelina-Mihaela(08.01.2008)

poze
poze Ada
cat am crescut...
Povestea nasterii Adelinei
grati.ela spune:
Adelutza mica si frumoasa "La multi multi ani fericiti alaturi de cei care te iubesc!"
Cretzule sa fii fericita alaturi de familia ta frumoasa (care va fi si mai frumoasa cu inca 2-3 bebici mici alergand printre florile tale
)! 

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
ginnette spune:
Multumesc 

Urarea muzicala a mers la suflet
!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Miutza spune:
am vazut poze cu Adela frumoasa foc, cocheta, imbracata cu rochitele superbe (asa cum o imbraca mereu mama ei) si cu un tort ce arata delicios!
dulceata mica si scumpa!
Angie, ma bucur ca nu ne-ai uitat, am fost ocupate sa crestem si cum nu avem nicio bunica (nici noi) disponibila, ne ramane putin timp pt forumit. pupici lui Pupi frumos si delicios :)
mi-am amintit cu emotie de perioada asta acum un an cand incepeau nasterile si apareau incet incet clopoteii mult asteptati... si am intrat sa va felicitam si sa va imbratisam virtual.
noi am cautat bona dar n-am gasit prin cunostinte asa ca dupa 1 ian probabil ca vom apela la ziare/agentii.
a, ma bag si eu ca musca-n lapte doar ca sa va spun sa nu va certati mai ales acum, in prag de sarbatori...sunt atatea emotii si sentimente minunate care ne pot umple sufletele... zau daca merita sa le punem in umbra pt niste neintelegeri... eu una tot anul astept Craciunul si anul acesta pt noi va fi primul Craciun in 3 ... ![]()

va pupam pe toate!
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni