LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (156)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

SILVIA, LA MULTI ANI, MULTA BUCURIE, SANATATE SI IUBIRE ITI DORESC!!!!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 53.Ma bazez pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Adeluta la multi ani!
Sa cresti mare, sanatoasa alaturi de parintii tai care te adora(in special mami)!Roxana m-ai impresionat cu ce ai descris despre buburuza ta,ma regasesc in cuvintele tale ca de altfel aproape toate fetele de aici

Cretulina La multi ani!

Eric La multi ani puiut!Sa cresti mare si sa-ti bucuri parintii!

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Acum sa va zic ca am vazut si eu poze cu parada de caciuli, cea alba imi place cel mai mult, si am vazut doi catelusi, unul mai dragalas ca celalalt: asta si asta

edit:Stancutza sunt fan poze alb negru.Sunt foarte frumoase.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 53.Ma bazez pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Multi ani traiasca,multi ani traiasca
La multi ani
Cine sa traiasca,cine sa traiasca

La multi ani
Adela sa traiasca,Adela sa traiasca
La multi aniiiiiiii

la multi ani Adeluta,sa cresti mare si cumintica ca o papusica,multa sanatate si o copilarie frumoasa [s]

La multi ani Silvia,multa sanatate ,fericire si tot binele din lume

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

LA MULTI ANI ADELA!
SA CRESTI MARE, SANATOASA, ISTEATA, SA AI MULT NOROC IN VIATA SI SA LE ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR TAI!

Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Acum: eu scriu pe acest forum de 2 ani nu am avut nici o altercatie cu nimeni niciodata, chiar daca nu am fost pe aceeasi lungime de unda cu unele fete am preferat sa tac dar acum sincer nu pot desi nu sunt implicata am ceva de spusAlina din CT tu tot timpul ai chef de harta ori suferi de sindromul persecutiei ori vrei sa fii tot timpul in centrul atentiei ceea ce nu se poate,ti-am luat apararea de cate ori am simtit ca esti nedreptatita, dar nu o tine asa intr-una Creata a vrut doar sa faca o gluma ti-a explicat deja asta, ceea ce m-a deranjat este ca vb nepoliticos cu noi celelalte care ne-am bagat in discutie si sincer nu e treaba ta daca Creata si Ven s-au certat este treaba lor si numai a lor.Cu asta am incheiat nu vreau sa te superi pe mine dar am incercat sa te fac sa intelegi ca aici suntem multe si nu gandim toate la fel,ar trebui sa avem cate un pic de bunavointa si nu sa bagam raca.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI SILVIA!

SA FII SANATOASA, FERICITA SI SA AI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

LA MULTI ANI ADELUTZA SCUMPA!!! SA-TI DEA DUMNEZEU MULTA SANATATE, FERICIRE, NOROC IN VIATZA, SI TOT CE-TI DORESTI TU!!!

Roxana m-ai facut sa plang cu mesajul tau. Ffff frumos!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ERIC! SA CRESTI MARE, SANATOS SI CUMINTE!

YASMIN, RAZVANICI, DACIANA, ERIC
SA FITI SANATOSI DRAGII MEI SI SA LE ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR VOSTRI CARE VA IUBEC NESPUS DE MULT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

LA MULTI ANI SILVIA!!! Sa ne traiesti, sa fi sanatoasa si fericita alaturi de frumoasa ta familie!

LA MULTI ANI ERIC!!! Sa fi sanatos, norocos si fericit!!!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput