LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (156)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Gabriela ma apuca emotiile si pe mine, cand ma gandesc cum va reactiona Thea, peste cativa ani, la vederea Moshului Ce mi-a placut cum ai povestit, parca o si vedeam pe micuta recitand si vorbind cu Moshul Felicitari, sa-ti creasca mari si sanatosi Ionut si Ioana

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani Adeluta buburuza ! Sa ai parte numai de bucurii in viata, sa fi mereu cu zambetul pe buze, sanatoasa, norocoasa si iubita ! Roxana iti doresc numai fericire si impliniri alaturi de dulceata ta de fetita si familia voastra !

La multi ani fericiti si Cretei mari !

La multi ani fericiti Eric ! Sa cresti mare si voinic pui frumos. Mami de Eric chiar daca activezi mai mult la bulgarasi poate treci si pe la noi sa arati fetelor frumusetea de baiat sarbatorit

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Aventuri cu 2 pitici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ADELUTZA BUBURUZA IMPLINESTE UN ANISOR
SA CRESTI MARE PUISOR,
SANATATE SI MULT SPOR,
SA AI NOROC IN VIATA,
FERICIRE SI NOROC.

LA MULTI MULTI ANI ADELUTZA!!!

Adelutza a luat-o prin surprindere pe mami ei atunci cand, acum un an, a decis ca vrea sa vina pe lume la 36 de saptamani .. dar, nimic nu a mai contat atunci cand buburuza a venit pe lume ..

"vreau doar sa va spun ca am auzit-o imediat cum "a scos capul" si am stiut c-o s-o iubesc neconditionat. Tot corpul mi-a fost invadat de o caldura, cand i-am auzit tipatul."

si asa cum sta bine zuzelor , am fost alaturi de roxanici si buburuza ei .. dovada aici

pupam si imbratisam adelutza scumpa de mii de ori!!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Un sfat pentru Alinact, incearca sa nu iei orice mesaj care-ti este adresat, ca o ofensa personala; pe forum, mai si glumim si dak una din noi n-a auzit un anume gen de poante/glume nu inseamna ca trebuie luate drept jigniri. In viata, o sa ai parte de multe poante facute pe seama ta; e bine sa le mai faci si jocul, altfel, vei fi ocolita si considerata mult prea 'rigida' pentru anturaj.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Cum a deranjat-o pe Creata de mesajul lui Ven (parca, nu m retin cine, sper sa nu o confund) cand a zis ceva de Mariuca..asa si pe mine m-a deranjat..putea sa o spuna sub alta forma..nu ca si cum nu ar stii sa conduca (nu degeaba a luat permisul) si sa-i dea pe toti la o parte..intr-adevar e incepator..dar se va invata..
Stiu ce sunt alea glume..mai sunt si glume de prost gust, dar daca pe mine m-a deranjat, eu am spus acest lucru, cu privire la faptul ca voi fi ocolita..hmm.. nu cred..deocamdata pe voi nu va cunosc..
Haideti sa incheiem acest subiect..nu vreau sa ajungem iar la cearta.

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 34 ZILE
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

he he .. pai adevarul e ca nu prea stii sa conduci dupa 30 de ore de sofat .. inveti abia atunci cand iesi singur in trafic si te descurci fara dubla comanda ..

acum, nu te mai supara si tu asa .. chiar nu intelegi astfel de glume .. pai daca ar fi sa fiti in cercul nostru de prieteni cred ca ati fugi mancand pamantul .. la ce glume se fac .. in fine .. fiecare le stie pe ale lui .. si PUNCT acestui subiect.

mersi

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

SILVIA

LA MULTI MULTI MULTI ANI, IUBITA!! SA FII SANATOASA, FERICITA, IUBITA SI TOATE SA-TI IASA ASA CUM VREI TU!! SA VA BUCURATI DE MARIUCA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!

ERIC

LA MULTI ANI! SA-TI FIE VIATA FRUMOASA SI BUCUROASA, SA FII SANATOS SI SA AI NOROC!

YASMINE, RAZVI, DACIANA, ERIC,

LA MULTE LUNITE SI ANISORI! SA FITI SANATOSI SI SA AVETI NOROC IN VIATA!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

neata zuze buburuze,

ati dormit bine? eu, desi am dormit, am un somn pe mine .. mi-am facut ditai cafeaua sa-mi revin ..

STRIG SI EU LA ORA ASTA MATINALA ...

EREENA, DANUTZA, GATTA, RALY, MADANIC, VEN, MIKI BABY, MARI, MARINELA, MONICA, JELIMONI, CATI, HONEY, CAMELIA???

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

La multi ani,
ADELA!

La multi ani,
Eric!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

AMR = 14

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

Multumesc tare mult pentru urari si va strang in brate (virtual) pe fiecare, in parte .

Helene... fara cuvinte !

Am stiut ca ati fost alaturi de mine (chiar dak eu nu eram asa de activa) pt ca legatura mea cu voi era Irinouka - doar tel ei reusisem sa-l retin (desi trebuia sa-mi aleg o zuza-pereche).

Irinouka, dak citesti acest mesaj, sa stii ca pentru mine ai fost "mesajerul fetelor"; atunci cand ai venit la mine, la spital am ramas impresionata .

Uff ... wow.... se vede ca am emotii (v-am zis eu, nici la bac n-am avut asa emotii).

Si, cum nu se putea aniversare fara cadou, aseara a venit jucaria de la quelle: cea care arunca bilele in aer, pe muzica - era pt Craciun, dar mai e pana atunci
www.quelle.ro/ro/q4r/kinderweltspielwelt/FH_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/" target="_blank">Asta este!

Na, ca pitik nu vrea sa doarma;

Revin mai tarziu!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

LA MULTI ANI ADELUTA!!!!! Sa ai parte de toata fericirea de pe lumea asta,sa fii cea mai iubita si cea mai sanatoasa, sa iti iubesti si respecti parintii. Razvan iti trimite virtual un mare buchet de flori si spera sa va intalniti si sa va cunoasteti intr-o zi. gfdgdfGDFGHJYGmno;i asta e traducerea
Un pupic mare mare de la noi ca te iubim mult!!!!
LA MULTI ANI CU SANATATE
SA ITI DEA DOMNUL TOT CE-TI DORESTI
ZILE SENINE SI FERICIRE
LA MULTI ANI SA TRAIESI!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 53.Ma bazez pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Eric, sa ai parte de tot ce e frumos in viata.La multi ani!!!!

Acu Yasmnin Elena (zeririlouiza), Daciana Medeea(Topi), Eric Akexandru (marusca)SA FITI IUBITI SI SANATOSI !!!

si Pt Razvanelu meu scump si iubit.Mai e un pic si avem si noi 1 anisor.

Na, ca am colorat si eu pagina

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 53.Ma bazez pe voi

Mergi la inceput