LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (156)
Raspunsuri - Pagina 18
ploscariu spune:
Buna dimineata! m-am trezit la 7 jumate dar deabia acum am reusit sa
scriu ceva.
Ionut doarme ca un ingeras, saracutu'...ieri a cazut din pat si asa
s-a speriat de tare, toata noapte a suspinat. L-am lasat cu sotu, iar
el cum nu are axperienta cu bebe, o clipa de neatentie...si Ionut a
fost jos...bine ca a cazut pe covor, iar patul nu e foarte innalt, mai tare a fost sperietura.
Am vrut sa va intreb ceva, dar nu mai stiu ce...
POZE RECENTE
poze cu Ioana si Ionut
www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004
alina023 spune:
Cretulinaaaaa, sa ne traiesti, sa ai parte de multe bucurii si pe scurt....sa fii fericita!
Si evident, un cadou virtual si pt tine
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=tAj0QyZWtmw&NR=1
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
docdecap spune:
eu am intrat doar sa-ti spun La multi ani, buburuza mica, sa cresti mare si voioasa, sa stii ca viata are multe bune si multe rele, dar e frumoasa intotdeauna.
la multi ani si tie, Eric, daca ne mai citeste mama ta, sa se bucure de tine muuult, mult.
si pentru Creata La multi ani, o viata asa cum iti doresti, cu multe impliniri si reusite!
eu va pup si ma pregatesc sa vin la bucuresti, numai ca nu cred ca voi avea timp sa ma vad cu voi, poate doar daca stati pe langa obor, ca am curs pana la 4- 4 jumate in Otopeni, pana ajung in bucuresti, pana ma mai duc pe la firma... daca cineva corespunde, nr. de tel e pe mailul comun.
pupici multi!
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
ploscariu spune:
..a, da! mi-am amintit, cineva i-mi spunea ca nu are nimic daca beau cafea si alaptez, ca pot sa beau una mica dimineata, voi ce ziceti? sa risc?
si nu in ultimul rand, LA MULTI ANI , CREATA!
POZE RECENTE
poze cu Ioana si Ionut
www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004
alina023 spune:
Cu intarziere....LA MULTI ANI RALLUCA!!! Sa te bucuri de minunea ta si sa fii fericita!
Eric, pui mic, la multi ani, sa cresti mare si sanatos, sa ai noroc in viata si multa fericire!!!
La multe lunite si clopoteilor care rotunjesc ceva luni azi!!! Yasmine mai are fix o luna pana la 1 an!!!
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina023 Cu intarziere....LA MULTI ANI RALLUCA!!! Sa te bucuri de minunea ta si sa fii fericita! Eric, pui mic, la multi ani, sa cresti mare si sanatos, sa ai noroc in viata si multa fericire!!! La multe lunite si clopoteilor care totunjesc ceva luni azi!!! Yasmine mai are fix o luna pana la 1 an!!! ![]() Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008 poze Luca nazdravan ![]() poze Ana mica ![]() Povestea nasterii Anei ![]() |
Si Razvi la fel.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 10 LUNI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 54.Ma bazez pe voi
docdecap spune:
RUGAMINTE MARE
cine are nr. de tel al lui Lala20??? pliz,pliz, trebuie sa dau de ea si pe mailul comun nu le-am gasit
.
mai caut, poate am noroc
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
alina023 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonab
Si Razvi la fel. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 10 LUNI ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 54.Ma bazez pe voi ![]() |
Si Razvi si Razvi!!!!

(14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan

poze Ana mica

Povestea nasterii Anei
alina023 spune:
Doc, stiu ca Ellenutza are tel Lalei 20.
Multumim fetelor care ne-au mai transmis urari de La multi ani pentru Anita mea! 

Gabriela ce emotionanta trebuie sa fi fost intalnirea Ioanei cu Mosul...
fetita dulce!
Ancule(soare) eu nu m-am tinut de cuvant.
Hainutele pe care le-am avut de la Ana le-am donat unui orfelinat. Mi-s foar mai comod asa. Acum parca imi pare rau ca nu am mai pastrat nimic pentru fetita de la tara. Dar mai strang eu de la Ana si de data asta spre tine vor veni. Sa nu te superi pe mine ca am fost asa neserioasa, te roooog!!! 
Vazut poze cu Sofiuta de Stancutza. Doamne ce dulce e!!! E atat de feminina!
Seamana cu mami tare mult!
fetele dragi!
Laurici D, ce faci??? Ocupata?
De Mitzulina noastra mai stie cineva ceva? Mitzuleeeeee!!!! Ce mai face bebe Conrad? Hai, mai da un semn de viata!
Angi imi pare tare rau ca te supara astmul ala urat. Oooffff.... Poate ca ar fi totusi mai bine sa alegi raul mai mic. Bebe acum are nevoie de tine sanatoasa mai mult decat de laptic de la san. Poate ar trebui sa-i introduci bibele incet incet ca sa te poti ocupa si de tine.
Am uitat sa va spun....
Joi, pe 5 Decembrie, familia noastra s-a marit cu inca un membru. David Sorin, nascut la ora 6:55, greutate 3.050 kg si lungime 51 cm. Suntem foarte fericiti ca-i sanatos, papacios si dormicios. Doamne ajuta sa creasca mare si sa aiba o viata luuuuuunga si fericita!![]()
Edit: Este nepotelul meu. 
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Miutza spune:
sa-ti traiasca nepotelul, Alina! sa fie sanatos si sa aiba mult noroc!
Angie, pls ai grija si de tine! Pupi are nevoie de o mami sanatoasa si happy ca sa-i fie si lui bine ;) oricum, de 100 de ori bravo pt ca ai alaptat pana acum!
va rog sa-mi spuneti, ati introdus laptele de vaca uht la clopotei? cu orez/gris? eu i-am facut o data orez cu lapte formula si nu mi-a placut gustul (nici ei, e drept) si am renuntat. stiam ca abia dupa 1 an pot da lapte de vaca... voi ce spuneti?
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni