Puiuti de randunici 2008!! (158)
Raspunsuri - Pagina 6
luny spune:
ce scumpa e Andreea, fata lu' ta-su, cum dorm ei 2!![]()
nico e chiar zapada zdravana la tine!![]()
Tuchi ma bucur ptr noul job, chiar si part time, tot e ceva ptr inceput! tre sa sarbatorim, hai sa punem de-o intalneala sambata, ce zici?![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana Claudia Voinicel intr-o cutie, ghici mamici, cine este?? http://good-times.webshots.com/photo/2302415250088108456RgnSBB Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006) |
moama ce scump eeee!! de fapt, amandoi, si tu esti mumoasa tare!!!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lianam spune:
pfuuu, vorbaretelor ![]()
am recuperat, sunt la zi....am tot avut musafiriasa ca nu am mai avut timp sa intru la taclale....trebuie sa fiu si mai tare cu ochii pe teo ca mai nou iese singura din premergator, indiferent la ce inaltime il reglez
.....am fost sambata la expozitie dar n-am achizitionat nimic, ca sunt vremuri de restriste
....ne-am intalnit cu rox
, care biata de ea era obosita si ii era dor de puiuta ei...avea lucrusoare taaaare frumoase si jucarele si eu m-am uitat cu coada ochiului la toate si cu recesiunea in buzunar
...n-am indraznit sa analizez prea mult ca sigur ma "atasam" de ceva
....draguta cum e
a descris doar partea frumoasa a intalnirii, nu v-a spus ca in afara ca teo zicea ta-ta si ce mai balmajea ea a si scuipat
(va dati seama ce mandra sunt, da
? defapt e un mod de a scuipa mai special, nu stiu cum sa-l explic
)...
tuchi
...cu draaaaaga inima te invit la un gratar la casa noastra (ce frumos suna
), numai ca nu cred ca se va concretiza prea curand la cum se dau creditele acum si ce stabile sunt locurile de munca
...insa vine ea si vremea aia (cred ca o sa vii cu masina ta cea albastra
)...dar pana atunci pot sa te invit si mai devreme daca nu ti la eticheta
, ca avem un garaj acolo pe post de depozit, si mergem mai mereu sa udam pomisorii, avem butoiul cu varza
....si merge si de-un gratarel......l-am vazut pe surubel rontaind la ciolaneeeeel
...tare simpatic....si dintisorii fac tot peisajul
....sa fie intr-un ceas bun postul ce ai gasit
...las ca e un inceput, si sa dea Dumnezeu sa gasesti si mai bine....
na, ca in timp ce eu scriu aici, chiar langa mine teo a sarit din premergator
....acum e catarata pe piciorul meu si muscaaaaaa, si doareeeeee 
asaaaaaa....am vazut ce a adus mosul la stefanut si vladut, stefanutu in masinuta si fratiori frumusei in parc 
....si am citit cum devine bubu pe zi ce trece
...bravo bubuuu iti fac galerie pe mai departe 
am vazut "vedeta in devenire" a lui nicol
......si barosanel frumusel cu clop si smecherel si grec si mariner
si am vazut si vladuuuutu de mimoooo
cu ce i-a adus mosu, si cu frumoasa si enigmatica lui surioara in parc, si cum papa el turta dulce ![]()
am vazut si carliontatul david al ioanei 
si frumuselul blondut al lui zoze
cu jucarele si cum papa el painica hotarat tare ![]()
si am vazut si pe mihaaaaa cu prestanta mare la organizatie 
si adrian de adriuta am vazut
....maaaai ce baiat mareeeee, cum merge el in picioruse si cum escaladeaza gardul 
si andreuta de ccris, zambareata
si cum doarme cu tati ei ![]()
si cam asta imi amintesc ca am vazut, sper sa nu fi omis ceva....aaaa, bitzaaaaaaaaaa
ai zis ca ne arati poze cu buburuza ta draguta....m-am gandit la voi la targ, ca am vazut gramada de chestii cu model de buburuza ![]()
gata , send sa vad daca vrea iaurtel soricelul meu, ca de cand cu dintii astia e singurul pe care il papa mai cu placere....in rest....e dezastru la mancare....mai nimic nu vrea....acum ia un pic in greutate, acu da jos
....are 4 dintisori destul de mari, inca 3 care se vad bine si alte 3 sparturi la gingii....dar ies asa greeeeeeeeu....i s-a stricat si somnul de noapte....da' sigur v-am mai zis (2 la primarie, 2 la scoala de fete 
)
aaaaaaaaaa, uite ca uitam: arieeeeeeeeeeeel 
Liana, mami de Teo
numeioana spune:
Pupici, randunici! Sunt si eu pe-aici
.
David nu ma lasa sa va spun mai multe decat ca am savurat fiecare poza, filmulet, cantecel si am ramas suprinsa ce au crescut puii, ce frumosi sunt si isteti
.
Multumim pt laude![]()
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ccris_ccris spune:
| citat din mesajul lui mstela Am vazut frumosul de Bv cu ochi ca marea si dolofanik Andreea jumperind fericita. ![]() Cris,ce draguta s-a facut Andreea...ce s-a schimbat...fetita mare!!Ce perne sunt pe jos langa Andreea?Sunt cele de la topshop?Vreau si eu sa iau,dar nu stiu daca merita. Nico,peisajele sunt superbe. ![]() Stela, mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora |
Stelutza,
, pernele sunt de la Ikea, noi nu ne-am simtit grozav cu ele. Poti sa iei una de incercare, costa 50 RON.Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
ccris_ccris spune:
| citat din mesajul lui Roxana Claudia Voinicel intr-o cutie, ghici mamici, cine este?? http://good-times.webshots.com/photo/2302415250088108456RgnSBB Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006) |
Ce scumpic e!
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
ariel_7000 spune:
cris, uite aici:
http://s381.photobucket.com/albums/oo258/dolcegelato
tuchi, uraaaaaaa! sa fie intr-un ceas bun!
fetele, am mai pus un model de body la craciun. 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">DIN INIMA PENTRU O INIMIOARA
BAZAR PENTRU SONIA
ccris_ccris spune:
Liana, bine ai revenit! SA dea D-zeu sa ti se implineasca visul si sa vina Tuchi la tine la gratar cu masinutza ei albastra.
Premergatorul se regleaza pe inaltime? Oare si al Andreei la fel? Ca ea nu ajunge cu piciorusele jos inca.
De bine ce ziceam ca n-o s-o pun in premergator, l-a ptimit de la nasi de ziua ei, asta e, calul de dar...
Iata c-a venit iarna, ce ninge in tara, abia astept sa ninga si pe la noi!
Ma duc sa schimb fata, ca miroase a big kk
.
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
Luny, sunt pro intalneala sambata, dar mai dupa-amiaza, ca la pranz sunt cu parastasul...
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
lianam spune:
ccris uita-te sub....cum sa-i zic....sub "bord"
(sub partea din fata, cea cu jucarele, butonele....); la premergatorul teodorei de acolo reglez
Liana, mami de Teo

Robert (18 feb 2008) si
Catalin (5 iunie 2006)